Kæmpe anbefaling her fra. Jeg bestod uden nogle ekstra køre, eller teori timer. Kørelæreren er venlig, og møder dig altid med er bredt smil på læberne, om det er klokken 7 om morgenen, eller klokken... Leggi di più

Aarhus bedste køreskole!!🚙 Micheal er rigtig flink og meget sjov! Hans timer går hurtig idet han snakker på niveau med ogs unge og laver lidt sjov undervejs. Under køretimerne snakker micheal rig... Leggi di più

Skide god, afslappet og hurtig køreskole! Michael er en flink mand, med mange gode historier når man kører med ham. Michael bruger ofte dobbeltlektioner når man er ude og køre, hvilket gør at man... Leggi di più

1. Autoscuola

• Billigt kørekort • Busser til døren • Ubegrænset teori • Populær køreskole

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Enormt solid, tryg og kompetent kørelærer!

At tage kørekort hos 5Gear har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Kørelæreren, Michael, er så rolig og tålmodig, at jeg hurtigt følte mig tryg bag rattet. Han skaber et rum, hvor der er plads til at lave fejl og lære uden sure miner eller stress.

Som 34-årig havde jeg lidt angst for at tage kørekort i en sen alder, men 5Gear gav mig den ro og selvsikkerhed, jeg havde brug for. Det føltes aldrig presset eller jaget, men snarere som en ægte investering i, at jeg skulle blive en sikker og ansvarlig bilist.

Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, og det er helt klart Michaels fortjeneste. Han inddrager eleverne i undervisningen og fokuserer på, at vi lærer det, der betyder noget – ikke bare på at få os hurtigt igennem. Det er tydeligt, at han går op i at ruste sine elever til vejen. Jeg oplevede, at han gjorde sig umage med, at alle var med i teoriundervisningen, og tog sig altid tid til at sikre sig, at jeg forstod det, han lærte mig, når jeg sad bag rattet.

Hvis du vil have en køreskole, hvor din lærer tror på dine evner, ikke stresser dig bag rattet og får dig til at tro på dig selv (især hvis du er lidt bange for at skulle køre i bil), så er 5Gear seriøst skolen for dig. 🚗✨

100% anbefaling herfra!

9 marzo 2026

Klasse, karismatisk og tydelig teori- og kørselsundervisning!😎🤩

Køreskolen 5 gear på Trøjborg er den allermest anbefalelsesværdige køreskole i Aarhus. Rustikt og hyggeligt teorilokale, små trygge teorihold, tydelig og forståelige teori- og køretimer. Alt i alt, Michael er en fantastisk og tydelig kørelærer, der både har god humor og god situationsfornemmelse!
Du er ikke i tvivl om, hvordan man skal køre bil, når du tager kørekort ved Michael!

Udover Michaels menneskelige kvaliteter er han også garant for at være særdeles godt kørende, hvad angår skolevogn, hvilket også er et stort plus når man skal tage kørekort første gang.

Alle Aarhusianere bør overveje køreskolen 5 gear på Trøjborg!
Det er en sjov, hyggelig, seriøs og tryg undervisning ofte med personlige referencer i teoriundervisningen😎🤩😉

4 marzo 2024

Kæmpe anbefaling

Jeg vil helt klart anbefale denne køreskole til dem, der overvejer at tage kørekort! Undervisningen har været ligetil, hyggelig og sjov, og jeg har haft mange gode timer ude på vejene med Michael:-) kæmpe anbefaling herfra!

26 febbraio 2024

Jeg vil helt sikkert anbefale…

Jeg vil helt sikkert anbefale Køreskolen 5 gear👍 teoritimerne er hyggelige og med god stemning og selv når der jo er meget at huske, så er det fedt at Michael har en masse gode anekdoter som gør en del af materialet nemmere at huske. Køretimerne foregår stille og roligt, jeg har bordeline personlighedsforstyrrelse og angst, så kørelærerens sind var en høj prioritet for mig, i mit valg af køreskole/kørelærer og Michaels rolige sind og hyggelige væsen, gjorde hele processen meget behagelig. Så hvis man leder efter en kørelærer som kan klare en elev med nogle psykiske "problematikker" så giver jeg Michael min varmeste anbefaling, jeg var ærlig over for fra starten og det tog han sgu i stiv arm.

3 ottobre 2023

Mega god køreskole.

Mega god køreskole.
Teoritimerne bliver aldrig kedelige med Michaels mange gode historier og på samme tid lærerige timer. Og det samme med køretimerne, det er altid hyggeligt at være ude og køre med Michael. Alt i alt har det været en skide god oplevelse at gå på køreskolen 5 gear.
10/10 herfra :)

14 agosto 2023

Det perfekte sted at tage kørekort

Michael er en sød, sjov og snakkesalig kørelærer. Man keder sig aldrig når man er ude og køre. Michael er god til at lære fra sig og til at tage tingene stille og roligt. Man føler sig altid tryg i hans selskab. Hvis du overvejer at tage kørekort, er det helt klart her du skal gøre det!

17 maggio 2023

Skide god

Skide god, afslappet og hurtig køreskole!

Michael er en flink mand, med mange gode historier når man kører med ham. Michael bruger ofte dobbeltlektioner når man er ude og køre, hvilket gør at man får meget mere ud af sin køretime, end hvis man bare havde tullet rundt i halvdelen af tiden.

Kun varme anbefalinger herfra!

10 maggio 2023

Micheal er verdens bedste kørelærer og…

Micheal er verdens bedste kørelærer og…
Micheal er verdens bedste kørelærer og er virkelig god til at fortælle samt en god humor
Går meget op i alle er med i undervisningen samt alle forstår det!
Micheal er både sjov i undervisningen samt under kørsel
Rigtig rigtig varm anbefaling her fra!!!!

2 maggio 2023

Michael får min allerstørste anbefaling!

Michael får min allerstørste anbefaling! Hele forløbet har bare været super godt, -jeg er meget tilfreds.
Han er en meget kompetent og engageret underviser, der formår at få alle med. Atmosfæren er god både i teoriundervisning og under kørsel. Jeg føler, at han har klædt mig bedst muligt på til min køreprøve.

24 aprile 2023

Jeg kan varmt anbefale køreskolen…

Jeg kan varmt anbefale køreskolen 5Gear!
Michael var god til at gøre teori spændende og sjovt, men også køretimerne gode. Han er virkelig god til at hjælpe en ude i trafikken og han gør alt for at man føler sig sikker. Han sender ikke folk op til en køreprøve, hvis han ikke er sikker på at man er klar. Det er meget betryggende og resulterede også i at mine 2 veninder og jeg bestod i første hug. Så ingen dårlige oplevelser med køreprøven:)

23 aprile 2023

Michael gjorde teori spændende

Michael gjorde teori spændende ved at fortælle sjove historier og få os med i timen, så vi deltog mere, og ikke kun lyttede. Både i timen og i bilen er Michael en underholder. Efterhånden sætter han musik til i bilen, og samtalerne bliver bedre og bedre som i kender hinanden.

20 febbraio 2023

Jeg kan varmt anbefale 5 Gear som…

Jeg kan varmt anbefale 5 Gear som stedet at tage dit kørekort! Michael er rigtig dygtig i både undervisningslokalet og når man sidder med ham bag rettet. Han er rigtig god til at holde stemning høj under kørselerne og der er altid en ny sjov historie at fortælle. Alt i alt en rigtig god oplevelse!!🙌

19 aprile 2023