zijn oplichters, bij defecte producten krijg je niemand te pakken, en als je met geluk iemand krijgt is diegen nog agressief en brutaal ook
While pricing was okay, do not buy videogames at this store if you want sealed games. The shops open the videogame cases and store the actual cartridge/disc behind the counter, thus breaking the pac... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Funko Pop! Marvel: Deadpool as French Painter besteld, levering super goed al zijn de bezorgkosten naar NL wel wat duur (10 EUR). Geen contact nog gehad met de customer service. Na de reviews op tr... Leggi di più
Na veel negatieve reviews gelezen te hebben hier, toch 3 funko's besteld die ze verkochten voor een hele goede prijs. En de levering is beter dan verwacht. Vanuit Belgie naar Nederland binnen 3 dagen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bent u op zoek naar een Marvel versie van Monopoly? Of naar een toverstok van Harry Potter? Of toch liever een badjas van Batman of een popcornmachine van Star Wars? 4Geeks is dé referentie voor POP-Cultuur en merchandising, van Adventure Time tot Zelda. On onze Geekshop kan u terecht voor originele en exclusieve geschenken, merchandising, t-shirts, collector items, een seletie van Manga & Comics en nog veel meer!
Rootenstraat, 8/93, 3600, Genk, Belgio
- info@4geeks.be
- 4geeks.be
Le persone hanno visualizzato anche
Ik vind het jammer dat de verpakking al…
Ik vind het jammer dat de verpakking al geopend was. Ik heb hierover gemaild. Blijkbaar werd de verpaking opengedaan om het figuurtje tentoon te stellen. Ik ben van mening dat dit een toonzaal model is, wat met korting moet verkocht worden. Hier is de antwoord op mijn mail "De verpakking is mss geopend geweest en het beeldje is dan in een vitrine geplaatst. Het blijft een nieuw beeld. Het zijn geen “gebruikte” artikelen.
Wij geven geen kortingen hieromtrent. Dat zal zo zijn met de meeste van onze beelden.
Zij verkopen er dagelijks een heel deel online zonder enige issues."
Een echte verzamelaar wil een ongeopende figuurtje kopen. De waarde van een geopende doos is een stuk minder. Schande vind ik dat jullie vinden het normaal om een geopende doos zomaar te verkopen.
Levering op tijd
Levering op tijd . Product klopte.
Niks te klagen;
Perfect order
Te lang moeten wachten
Funko pop besteld om op te halen in de winkel in Maasmechelen, deze was op voorraad in Leuven. 5 dagen later nog steeds niet geleverd in de winkel. Dus even bellen om te vragen waar de bestelling blijft. Mevrouw wist mij te vertellen dat de baas naar de winkel in Leuven was en dat deze van daar zou worden meegenomen. Hij zou dus nog net op tijd zijn voor de verjaardag van mijn dochter. Helaas op de verjaardag zelf nog steeds geen pop. Uiteindelijk een paar dagen later kon ik hem ophalen in de winkel in Maasmechelen.
Over het product geen klachten.
***
Als reactie: Op de website staat snelle en veilige bezorging en er staat niets van vermeld dat er geen dagelijkse transfers zijn zodat dit langer kan duren. Pure misleiding.

Perfect en snel !
Aangename ervaring
Vlotte service. Overzichtelijke site.
Mooi verpakt toegekomen en volgens afgesproken tijd.
De marvel funko kerstkalender zou ik niet zo aanraden.
Veel dezelfde figuren met minuscuul verschil.
Betrouwbaar bedrijf
Ze doen precies wat ze beloven, zowel online als telefonisch. Heel betrouwbaar en ook heel veilig ingepakt.
Top!
Ik moest een van de items annuleren en dit ging vlot, alles goed naar wens.
Slechte communicatie
2 keer besteld, 2 keer dat er iets uitverkocht is van mijn bestelling. 2 keer dat het een week duurde voor ze mij dit lieten weten. Geen antwoord op de mail die ik verstuurde en na 10 dagen geen update over de bestelling.
Vlotte online bestelling
Vlotte online bestelling, goede service bij het ophalen in de winkel, leuke spullen.

Risposta di 4GEEKS
Alles wat heel professioneel ingepakt.
Alles was heel professioneel ingepakt.
Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Service au top
Heel goed het pakketje was ook vrij…
Heel goed het pakketje was ook vrij optijd geleverd dus het was allemaal top inorde

Risposta di 4GEEKS
Ik heb de mystery box van Harry potter…
Ik heb de mystery box van Harry potter bestelt er normaal gezien zit er in de doos een Sirius Black maar ik kreeg een andere Sirius Black. Ik vond het echt een teleurstelling

Eerste en laatste ervaring
Eerste online bestelling en de voorraad was al verkeerd. Het duurde 7 dagen om een mail te krijgen om te zeggen dat het item er niet was. Hoe kan iets positief zeggen?

Binnen levertijd zoals verwacht
Pakket besteld op de website komt mooi binnen de levertijd aan, netjes verpakt zodat er geen schade is aan de verpakking van het object.
Respect
Nadat Bepost het pakket niet had meegenomen heeft de verkoper die in de buurt woonde van ons adres het pakket zelf afgeleverd aan de deur. Ook had ik gevraagd om het in te pakken wat ze ook deden.
Het persoonlijk afleveren hadden we echt niet verwacht en was dan ook met veel respect aangenomen. Voor zulke verkopers daar neem ik mijn hoedje voor af. Een verkoper met hart en ziel voor zijn job. Geef die man een promotie, opslag ofzo want dat verdiend hij echt.
had gister 2 funko's gekocht waar de…
had gister 2 funko's gekocht waar de prijs 12.50 op hing we gaan betalen rekent die man 20 euro aan per stuk ik zeg dan der hangt een prijs op van 12.50 antwoord hij hebbe jullie der zelf opgehangen zeker
hier gaan we niet nog eens echt geen aanrader

Risposta di 4GEEKS
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.