Wou mij parkeren op straat, klik op de app op een gratis ticket van 15 minuten. Blijkt dat mijn account ''blacklisted'' was.. wat ik trouwens niet wist. Uiteindelijk een boete gekregen... Leggi di più
Wat ging er niet mis ? Als ik mijn wachtwoord wil ingeven krijg ik de melding dat het ongeldig is omwille van een datalek, wellicht jaren geleden want ik gebruik 4411 zelden en het is me nog nooit g... Leggi di più
Bij 4411 zou ik zeker geen betaal gegevens toevoegen wegens te onbetrouwbaar. Echter heb ik ook via overschrijving op een bepaald geen afschriften ontvangen, nog sms (een sms ter bevestiging van een n... Leggi di più
Pure oplichting In december 2x geparkeerd Avenue Toison d’Or. Pas bij afrekening bij mijn Telefoon operator gezien dat er 2x 24,99 is afgegaan. Klacht ingediend bij 4411, zij beweren dat ik de app n... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Betaal mobiel je parking in meer dan 200 steden of koop een digitaal bus-, tram- en treinticket met de 4411-app! 4411 is de grootste parkeerapplicatie België en wordt gebruikt door meer dan 3,5 miljoen gebruikers. 🚙
Kardinaal Mercierlaan 1A, 9090, Melle, Belgio
- help@4411.be
- 4411.io
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Heel makkelijk in gebruik
Heel makkelijk in gebruik. Ook nadat ik van auto veranderd was. Even aanpassen. En gewoon weer parkeren.

Risposta di 4411
Heb de sticket geplaatst rechts op de…
Heb de sticket geplaatst rechts op de achterruit van de wagen.
Met vrg
Plaat nr 1JVC009

Zeer handige app
Zeer handige app ! Nooit meer zoeken naar de parkeermeter, geen mintjes of bankkaart nodig. Nooit meer op voorhand inschatten hoe lang je zult parkeren. Super gemakkelijk en altijd correcte afrekening door 4411. Zeer aan te bevelen!

Downloaden van de app
Het downloaden van de app en registreren na 2 uur gestaakt. Er wordt geen 6 cijferige code verstuurd. Zelfs mijn gsm tweemaal opnieuw opgestart. Misschien zijn uw servers al te klein om al de data correct te kunnen behandelen?

Risposta di 4411
Parking tweemaal moeten betalen?
Parking werd betaald door provider, maar toch nog aanmaning tot betaling gekregen van 4411.
En nu?

Risposta di 4411
Nummerplaatherkenning niet compatibel met kortingsticket
De app herinnert je niet goed of de nummerplaat herkenning op staat of niet. Als je bij een bedrijf op bezoek gaat dan krijg je soms een kortingsticket voor de parking. Maar bij Q park is een kortingsticket niet compatibel met nummerplaatherkenning. Zo moest ik eens 18€ betalen voor een parkeersessie van enkele uren. Ik zet dus in het vervolg de nummerplaatherkenning af en werk terug met papier.

Risposta di 4411
Premièrement c'est pratique avantageux…
Premièrement c'est pratique avantageux aussi

Risposta di 4411
Ineens ging de slagboom vanzelf omhoog
Ik ben al lang lid van 4411 en vind dat heel erg makkelijk. Onlangs ging ik naar de Lidl aan de Vaartkom en ineens ging de slagboom vanzelf open ! Ik vroeg aan de kassier van de winkel of ik geen ticket nodig had, maar die had het te druk. Met enige ongerustheid reed ik naar buiten, en ja hoor, de slagboom ging vanzelf open ! Oef ! Maar nu weet ik pas waarom, omdat 4411 deze parking nu ook in gebruik heeft. Ik voelde me bijzonder, alsof er iemand over me waakt !

Application simple d'utilisation
Application simple d'utilisation, Utile et très pratique, entendu que devoir payer une redevance de stationnement n'est pas agréable... Je me retiens de défendre ma position sur ce sujet 😡

Facile d'emploi pas trop de frais
Facile d'emploi pas trop de frais
Présent à beaucoup d'endroits

Risposta di 4411
Ik vind dit een gemakkelijke manier om…
Ik vind dit een gemakkelijke manier om parkeergeld te betalen: je betaalt juist wat je gebruikt.
Je kan ook opzoeken in welke zone je staat, zodat je je niet kan vergissen.
Minpunt is misschien dat je niet mag vergeten op je parkeersessie te beëindigen.
0.35€ per sms is ook tamelijk prijzig.

Zorgeloos parkeren met 4411
Zorgeloos parkeren met 4411. ,veilig en geen wachtrijen aan kassa ,gewoon top.

Risposta di 4411
Altijd plaats en vlotte correcte…
Altijd plaats en vlotte correcte betaling.

Risposta di 4411
App refuses credit cards before expiration
App refuses credit card that has been accepted over many years, because it expires in two months. Not only can I therefor not pay to park, my bank has not shared a new card yet (obviously because it has not expired yet and is perfectly working with other services) and thus I can't add new card details.

Risposta di 4411
Om betrouwbaar over te komen moet het…
Om betrouwbaar over te komen moet het bedrijf onterecht geïnde parkeerkosten terug betalen. Wij hebben in deze parking Vaartkom op 18/11 l.l. €6 aangerekend gekregen na 55 minuten parkeertijd.Dit bedrag is ondanks reactie nog niet teruggestort. Het gaat om sessie 324755974.

Risposta di 4411
Het is ons een paar keer overkomen
Het is ons een paar keer overkomen, en ik weet zeker dat we niet de enigen zijn.
U vergeet de parkeerplaats te annuleren voordat u wegrijdt.
Waarom kunt u het GPS-systeem niet gebruiken om het parkeren automatisch te annuleren wanneer u wegrijdt van de parkeerplaats?