I had the best customer service from Nikolaj. He was incredibly helpful with my injuries and made sure I got the best deal. Highly recommended
Altid hurtig levering. Bøgerne er altid godt pakket ind før afsendelse. Altid venlighed og hjælpsomhed. Jeg har handlet hos 3P Butikken mange gange og elsker alt omk deres tilbud og deres service. Jeg... Leggi di più
Bøgerne i 3P butikken taler til min sjæl. Både de skønlitterære og de mere faglige bøger er i tråd med at levet et mentalt sundt liv. Herudover er det nemt at finde og bestille de bøger, som jeg søg... Leggi di più
Har benyttet dem flere gange. Altid venlig og hurtig betjening. En enkelt gang var der misset en bog, ved henvendelse blev den hurtigt og uden problemer eftersendt.. uden forsendelsesomkostninger.... Leggi di più
2630, Taastrup, Danimarca
- 22531979
- webshop@3pbutikken.dk
- 3pbutikken.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
3P butikken gør det nemt at få overblik…
3P butikken gør det nemt at få overblik over de fleste 3P udgivelser. Der er også mange bøger på dansk inkl oversættelser af Sydney Banks bøger.
Hurtigt
Når man bestiller bøger i 3Pbutikken kommer bøgerne super hurtigt og de er fint pakket ind.
Nem hjemmeside og hurtig ekspedition.
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos Pia og Kasper.
- Der er små beskeder i pakken
- pakken er fint pakket ind,
- servicen er hurtig
- er der opstået et problem er de altid søde og hjælpsomme
Jeg kan kun anbefale at købe sine skønne bøger her
Hurtig levering
Altid god service.
Godt og bredt udbud af bøger
Godt og bredt udbud af bøger. Hurtig levering og altid med et citat og sikkker indpakning.
Super service og super godt indhold
Købte børnebog om at tænke tanker. Vi har læst den utallige gange og del er elsket hver gang.
Elsker mine 3p bøger
Elsker mine 3p bøger. De kom heldigvis hurtigt. Jeg er helt tilfreds.
Nemt og lige til Godt udvalg af bøger…
Nemt og lige til Godt udvalg af bøger 🙏 Har købt flere gange.
Skøn bog og hurtig levering
Hurtige levering med god produkt.
Det køre bare
Absolut tilfreds ny kunde..
Absolut tilfreds ny kunde... levering og vare helt som lovet..
Den oplyste gartner
At jeg får større og større bevidsthed om de 3 principper
På
Mange måder. Og oplyst forskelig spænden bøger hurtig fremme med bogen tak
Nem og overskuelig bestillingsproces.
Nem og overskuelig bestillingsproces.
Hurtig levering.
Super service og hurtig levering.