2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Nedladende sekretær og løgn!!

Ringede derop kl.09:03 og fortalte om mine symptomer svarende til en blodprop i benet, og får en mega nedladende sekretær i røgret der siger de ikke vil gøre noget ved det og der ikke er nogle tider før om 14 dage. (Ikke første gang jeg har en dårlig oplevelse med hende) Får senere på hospitalet afvide jeg har en stor blodprop i benet og en i lungen. Klager til patientklagenævnet, og får svaret tilbage at klinikken påstår de aldrig har snakket med mig, på trods af man kan se på sundhed.dk at de har slået op i min journal samme tidspunkt som jeg ringede.

11 ottobre 2024

Hold jer væk

Da jeg ringer kl 8 i morges, er der så mange i telefonkø, at den siger jeg skal ringe tilbage på et senere tidspunkt. Ringer igen ca 8:50 og kommer igennem.

Jeg spørger om jeg kan få en akut tid i eftermiddag, til det som det omhandler. Han siger at der har de slet ikke tid, men at jeg kan skynde mig at komme indenfor 20 min. Jeg er så nødsaget til at tage min treårig datter med, da jeg ikke kan nå at aflevere hende inden.

Efter en times ventetid, opdager de at jeg står registeret til, at en læge har haft tilset mig - hvilket ikke var tilfældet. De beklager og jeg går ud fra, at vi trods alt nu kommer hurtig til.

Men nej, der går næsten yderligere en halv time. Og både min og min datters tålmodighed er nu brugt op. Det var dem, der sagde jeg skulle skynde mig at komme. Og så var dette udfaldet. Jeg synes virkelig, det er uacceptabelt at holde folk hen på den måde.

Og så sluttede vi besøget af, med en p-bøde på 910kr fordi vi havde været der så længe. Og at jeg grundet frustration over deres fejl, desværre ikke tænkte over, at man kun måtte parkere en time.

Jeg kunne nævne så mange andre oplevelser og kæmpe fejltagelser, som jeg har oplevet de sidste 4 år. Men jeg holder mig til denne aktuelle, for nu..

18 marzo 2025

Kun de allerbedste anbefalinger herfra

Jeg har altid været patient ved Lægerne 3Øst, tidligere Lægerne Levysgade stuen og har ikke en finger at sætte på deres arbejde. Det er altid muligt at få en samtale, en tid eller hvad der ellers er brug for. Alle de faste læger er super kompetente og venlige og har tid til deres patienter. Det er min oplevelse hver gang. Så kun de bedste anbefalinger herfra.
Anbefalingen går selvfølgelig også på sygeplejersker og laboranter som også altid er dygtige og har tid.

17 settembre 2024

Her kan man ikke få hjælp.

Jeg gik til en konsultation, og fik at vide, at jeg i løbet af dagen ville få svar tilbage.

Lægen ringede aldrig. Jeg ringede til gengæld forgæves et par gange den selvsamme uge.

Ugen efter har jeg nu i tre dage, forsøgt at komme i kontakt med en hvilken som helst medarbejder i huset, hvilket ikke har været muligt.

Jeg vil vove den påstand, at de faktisk ikke har tid til, at hjælpe. Det er et gentagende problem, og ærlig talt ikke i nærheden af godt nok.

De lytter i øvrigt ikke til dine problemer, og henviser med stor glæde til kommunens stresskurser, som i sagens natur er kontraproduktive.

Find en anden læge, hvis nogen ellers har tid.

13 agosto 2024

Denne anmeldelse går udelukkende på …

Denne anmeldelse går udelukkende på mulighederne for at sende dem information om behandlingsforløb.

Jeg ville sende min læge et brev jeg har fået over e-boks om en indkaldelse til undersøgelse på et af region midts hospitaler. Dvs dokumentet er en PDF.

Der er ikke mulighed for at sende denne PDF til lægerne 3oest, hverken over email eller deres kommunikationsflade besoeglaegen.dk under e-konsultation.

Jeg fik at vide jeg kunne faxe brevet til dem. Velkommen i 2017. Hvem har en fax idag? Hvem har overhovedet en fastnetlinje?

Og kan de håndtere et brev udskrevet på papir via fax, så tænker jeg også at de kan håndtere et brev udskrevet på papir fra en PDF.

Jeg finder det meget mærkeligt at Lægerne 3øst ikke har en emailadresse i receptionen, nu når jeg flere gange har set, at deres laborant har deres G-mail åben på skærmen når man er inde hos dem. Mon så ikke også resten af praksissen har internet?

26 luglio 2017

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito