Køreskolen Route 36 Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

1. Autoscuola

Vi køre kun lynhold og kvalitetsbiler.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Fantastisk oplevelse

Jeg har for nyligt taget kørekort ved Route36 og haft Allan som kørelærer.
Det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse, hvor man har følt sig meget tryg, samtidig med det har været lærerigt.
Det har været super dejligt at have så god en kørelærer som ham og jeg kan klart anbefale netop ham til de kommende der vil tage kørekort.

16 febbraio 2026

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole.

Jeg kan varmt anbefale route 36 til alle der står og skal vælge en køreskole.
Der var igennem hele forløbet ro og tryghed i at køre.
Allan er et af de rareste mennesker der er, og han sørgede for at det hele gik flydende.

16 dicembre 2025

Mega god køreskole

Mega god køreskole. Jeg kørte med Asbjørn og der var altid god stemning i bilen, og gode teoritimer med Allan. Kan helt klart anbefales her fra

9 maggio 2025

Risposta di Køreskolen Route 36

Tusind tak for din anmeldelse. De sætter vi pris på 😄👌

Kæmpe fornøjelse, følte mig både tryg og afslappet under køreprøven.

**Anmeldelse af Route 36**
⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan varmt anbefale Route 36 til alle, der skal tage kørekort! Jeg bestod i første hug, og det skyldes uden tvivl den professionelle og trygge atmosfære, som køreskolen skaber.

Under hele forløbet følte jeg mig i gode hænder – både under teoriundervisningen og de praktiske køretimer. Teoriundervisningen var en perfekt blanding af seriøs læring, sjov og hyggelige stunder med pizza på bordet. Det gjorde, at man virkelig glædede sig til undervisningen, samtidig med at man fik al den nødvendige viden på en letforståelig måde.

Kørelærerne er utroligt dygtige, tålmodige og gode til at forklare tingene, så man føler sig godt forberedt til både prøverne og livet som bilist. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse, og jeg er super taknemmelig for deres hjælp!

Hvis du leder efter en køreskole, der både er sjov, seriøs og professionel, så er Route 36 det rette valg! 👏🚗

16 gennaio 2025

Risposta di Køreskolen Route 36

Tusind tak for din anmeldelse, bi bliver så glad 😄🫶

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det har været en kæmpe fornøjelse at være elev hos Route 36. Allan og Asbjørn er de rareste (og tålmodigste) kørelærere, som sørger for et trygt og lærerigt forløb, hele vejen igennem.
Jeg er så glad for at jeg valgte jer, og vil klart anbefale Route 36 til alle, der leder efter en god køreskole.
Kæmpe anbefaling!

17 dicembre 2024

Risposta di Køreskolen Route 36

Mange tak Sandra, det var en fornøjelse at have dit selskab 😄👌

Route 36 er en fremragende køreskole

Route 36 er en fremragende køreskole, og jeg er virkelig glad for, at jeg valgte den. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Det er let at komme til teoriundervisningen med offentlig transport, og de er utrolig fleksible med planlægningen af køretimerne. Man bliver hurtigt færdig, og som elev føler man sig virkelig taget godt hånd om – de hjælper dig med dine svage punkter og sørger for, at du bliver en tryg og dygtig bilist.

30 ottobre 2024

Risposta di Køreskolen Route 36

Tusind tak Amalie. Det glæder mit hjerte at du også har haft et godt forløb, selvom det kun var få uger fra start til slut. Kommer til at savne vores grin og køreture, men glæder mig til at hilse på dig i trafikken 😄🤙

Route 36

Route 36
Den bedste køreskole til unge mennesker med gode og forstående kørelærere. Kan varmt anbefale Asbjørn, som min søn tog sit kørekort ved i Viborg. Han er en både menneskelig, behagelig, ungdommelig og løsningsorienteret lærer.👍👍👍

27 settembre 2024

Risposta di Køreskolen Route 36

Mange tak for at du fandt tid til at skrive en anmeldelse, det varmer i vores hjerter 🫶

Fantastisk…

Fantastisk behandling hele vejen igennem!
Jeg har kørt med Asbjørn gennem hele forløbet, og forløbet har været fremragende, især den store tålmodig værdsætter jeg.

Kæmpe anbefaling.

4 giugno 2024

Risposta di Køreskolen Route 36

Tusind tak for din anmeldelse Christoffer, det glæder os at du havde et godt forløb 💪☺️

Mega fedt sted!

Rigtig fedt sted at blive udlært kørelærer!
Allan er den sødeste og mest forstående mand jeg har mødt, han har virkelig en god forståelse for at håndtere folks individuelle behov, og gøre selv det mest tørre lovtekst sjovt og spændende.
5/5 fra mig 👍

4 ottobre 2023

Bedste anbefalinger herfra

Bedste anbefalinger herfra
Begge vores døtre har taget kørekort her, og begge har fået en god og professionel udannelse til at køre bil

15 settembre 2023

Mange tak Anders ☺️