Al jaren draag ik 247 jeans. De verkoper was echter zonder voorraad, waardoor ik na enig zoeken zag dat ik rechtstreeks kan bestellen. Daarbij bestelde ik de verkeerde pasvorm. De broeken teruggestuur... Leggi di più

Een goede ervaring omdat de broek snel verzonden was. UPS bezorger heeft netjes aangebeld, dus ook fijn. Helaas past de broek toch niet en moet hij retour. (Heupen zijn toch te breed…) Maar ik had... Leggi di più
helaas was de verzending buiten de schuld van 247 Jeans niet helemaal soepel verlopen, 247 Jeans heeft dit zeer correct opgelost. Netjes!! Dan het volgende: ik was al jaren op zoek naar een spijkerbr... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su 247Jeans
Scritti dall'azienda

Riddererf 12, 3861 PT, Nijkerk, Paesi Bassi
- 033 202 2012
- klantenservice@247jeans.com
- 247jeans.com

Gratis verzenden en retour
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Snelle bezorging, betrouwbaar bedrijf
Snelle bezorging. De broeken hebben een mooie kwaliteit, maar voor mij te weinig stretch, waardoor we ze terug hebben gestuurd. Hier kwam een snelle reactie reactie op met een creditfactuur. Betrouwbaar bedrijf. Al met al een goede ervaring.
snelle levering
Alles snel geleverd.
correcte service en goede broek!
Dan het volgende: ik was al jaren op zoek naar een spijkerbroek met steekzakken, en dan niet met een seniorenuitstraling! 247 heeft deze en zit perfect! na mn vakantie ga ik er nog 2 bestellen! aanrader!
heb al een paar van deze jeans in denim…
heb al een paar van deze jeans in denim kleur, maar zwart is in de winkel niet te koop dus online gezocht en gevonden, snelle levering
Nu al een 10 voor de service!!
Na verzending bleek dat de pakketbezorger hem had bezorgd gemeld. maar na onderzoek geen pakketje te ontvangen te hebben. Contact gezocht met Rick van 247jeans.com deze heeft opnieuw een pakketje opgestuurd. Hopelijk komt het deze keer wel goed binnen! Dit noem ik nog eens service!! Nog geen broek binnen maar nu al punten voor de service!!!
Snel en volgens afspraak geleverd
Snel en volgens afspraak geleverd, broek zit er fijn en is praktisch, ziet er ook nog stoer uit.
snelle levering goede werkbroek
Ups slecht/ broek te lage taille
Ups heeft 1 keer aangebeld en is weggegaan, pakketje is in Bilthoven! Afgeleverd om op te halen. Hilversum is 2 km verderop. Eenmaal opgehaald, zat hij aan de achterzijde al te laag, zodat als je bukt hij halverwege je kont zit. Is retour gegaan ( nu in Hilversum)

Risposta di 247Jeans
snelle levering
Nette begeleiding via chatbox
Nette begeleiding via chatbox.
Levering zoals omschreven op de website.
Levering goed ontvangen met retourlabel.
Kortom geen fabels.
Snelle levering en vertrouwde kwaliteit
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.