1 win kazandiran özellikle de slotlarda iyi bahisler ve kazançlar veren bi uygulama. Herkese tavsiye ederim. Para cekmek istediğiniz zamanda paranızı kolayca cekebiliyor veya yatirmak istediginizde g... Leggi di più
1a-win
Scopri cosa dicono le persone
ıd.. 35451032. 1 win sitesini tanıdığıma çok memnunum benim her türlü problemim çözüldü baska sitelerde ugrasip sonuc alamadığım şeyleri 1 win herzaman çözdu ve kazancımı herzaman kolaylıkla cekeb... Leggi di più
89728138 1Winden çok memnunum oyunlar çok keyifli kayıp yaşamak mümkün değil müşteri temsilcileri çok ilgili ve sorun olursa hemen çözülüyor ve paranızın kalması mümkün değil ödemeniz hemen geliyor ha... Leggi di più
Sitenin en çok sevdiğim yanı ücretsiz çekiliş ile hediye vermesi. Spor bahislerinde kombine bonusu da ilgimi çeken iyi yönlerinden biri. Genel anlamda sevdiğim bir site tavsiye ederim. İd 55889214
Le persone hanno visualizzato anche
Ben 1 win için sadece şunu söyleyebilirim çok kalite ve elit bir site teşekkürler
Ben 1 win için sadece şunu söylemek istiyorum çok kalite ve elit bir site
1win gerçekten güvenilir bir siteymiş…
1win gerçekten güvenilir bir siteymiş bunu anladım oyunlara müdahale etmeyen çekimleri en hızlı şekilde gönderen tavsiye edeceğim bir yer kazanmak ve eğlenmek için tavsiye edeceğim yer ......54535660....
Muazzam 1win oynayan herkes kazanir
Muazzam 1win oynayan herkes kazanir
Hesap Id : 313994322
Anlatılmaz yaşanır
ID 41140901 1win bu siteye alışan bir…
ID 41140901 1win bu siteye alışan bir daha bırakamaz çok profesyonel müşterisini ciddiye alan sorunsuz bir site gerçekten
1.570 TL payco ile çekim verdim…
1.570 TL payco ile çekim verdim onaylandı gözüküyor ama hesabıma para girişi olmadı
Hesap özeti istediler yolladım inceleme dediler 7 gün sürer 10 gün oldu hep aynı şeyleri söyleniyor uzattılar durdular çözüm yok 1win markasına yakişmiyor canli destek aynı şekilde çözümsüz
ID 9977242
Sorgu kodum: PMNT-2843539
Artık sorunum çözülsün

Risposta di 1a-win
Çok verimli bir site
Arkadaşlar güvenmeyin sakın bu güzel…
Arkadaşlar güvenmeyin sakın bu güzel yorum yapanların hepsi bonus verilicek diye kandırılmış ve böyle yorum yapmıştır bana da geldi msj yaptım ama bonusum yok üstelik siteye para yatırdım param da gelmedi
1 win kaliteli bir uygulama ve…
1 win kaliteli bir uygulama ve bonusları birbirinden şahane 5 yıldır bu sitede oynuyorum. Hiçbir sıkıntı çekmedim gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
ID 16387582
hızlı ve güvenli daha başka neye gerek…
hızlı ve güvenli daha başka neye gerek var
id. 310195385
You very very nice good olay game…
You very very nice good olay game online porfect ID 314515046
1win Ailesi Slot oyunlarıyla Harika…
1win Ailesi Slot oyunlarıyla Harika zaman geçirmek için çok güzel bir ortam. Her gün çark ve hediyelerle 🎁para kazandırmayı 💰hedefleyen casino platformu. iyi ki varsınız 1WIN
ID 303253675
Benden olumlu bir mesaj yazma mı…
Benden olumlu bir mesaj yazma mı istemişler , size verecek olumlu bir cevabım yok, destek hattınız çok zayıf olası problemde çözüm yöntemi yok, sitenizde muhatap ola bilecek ve arama ile geri dönüş yapacak bir servisiniz de yok , bundan iki hafta önce oyun oynadım ,kazancı mı çekim talebi yaptım siteden onayladı ancak hesaba geçen hiç birşey olmadı, destek ekibi ne her yazdığımda 48 saat cevabı geliyor, hesap harketlerinde onaylı diyorum hesaba geçmedi 48 saat diyorlar yine otomatiğe bağlamışlar , bekledim ve 48 saat sonra yazdım bu sefer bende banka hesabıma ait hesap hareketlerini PDF istediler onuda attım gerekli departmana belirti size 1 yada 7 gün içersinde bilgi verilecek dedi , yazıyorum ve şimdi yine aynı mesaj sitede destekte zayıf yani kazanç güme gitti .
para yatırma ve çekme işlemi çok hızlı…
para yatırma ve çekme işlemi çok hızlı güvenilir site
ID 315218219
Çok güzel gazino sitesi sitede yeni…
Çok güzel gazino sitesi sitede yeni olmama rağmen eğlenceli bir site
315534945 hergun yeni kampanyalari var
Son derece dürüst yazıyorum
Son derece dürüst yazıyorum, adil bir oyun sergilediğinizde paranızı hemen alırsınız..
Altyapısı güçlü ,çok çeşitli bir…
Altyapısı güçlü ,çok çeşitli bir platform herşey yolunda :)#307967162
Çok güvenilir bir site kazandığın para…
Çok güvenilir bir site kazandığın para hemen hesabına geliyor en beğendiğim oyun avaitör oyunu İD num 14972739
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.