Jeg troede min mobil havde brug for en reparation af ladestik, dog var det kun nødvendigt at få ladestikke renset. Nu virker min mobil igen, og det blev betydeligt billiger ind forventede. Tak for den... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har i dag været nede min datters tlf. Den skulle have nyt glas + panserglas på. Virkelig søde og kompetente medarbejdere. Da jeg skulle hente den igen fik jeg afvide at der manglede noget tape indven... Leggi di più
Jeg købte en brugt MacBook hos iPhone i Næstved og solgte samtidig min gamle. Super sødt og meget hjælpsomt personale, der er fair og tydeligt har kundens bedste i fokus. Rigtig god oplevelse hele vej... Leggi di più
Jeg kontaktede 1phone, da skærmen på min mobil telefon gik sort. Lige fra start til slut, fik jeg den bedste kundevenlige service ever og skærmen på min telefonen blev fixet på en lille times tid, til... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Køb salg reparation af SmartPhone Pc Mac og tablet
Informazioni di contatto
Jernbanegade 8B , 4700, Næstved, Danimarca
- 91919131
- info@1phone.dk
- 1phone.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super god service
Super god service. Hurtig skærmskift og god vejledning.
Helt outstanding service og…
Helt outstanding service og hjælpsomhed.
Købte en IPhone 12 som desværre blev væk i postnords varetægt, 1phone var bare på pletten med det samme og 5 min. efter havde jeg mine penge retur👍.
Mega god service
Mega god service, det gik hurtigt og var nemt, rigtig godt arbejde
Jeg går ind til 1phone med en smadret…
Jeg går ind til 1phone med en smadret iPhone 11 skærm, kl var 16:15 og jeg spørger om han kan nå at lave den, han svare at jeg kan komme tilbage lidt i hel og da jeg kom tilbage var skærmen færdig, det kalder jeg for god service. Efter et par uger opdager jeg at noget af den nederste del på skærmen ikke virker optimal og jeg går ned med den igen og han fjerner mit panzerglas og den virker 100%, jeg får af vide at jeg kan få et nyt panzerglas betalt, på om et par dage når han har fået nogle hjem.
Mega god service og vil klart anbefale dem til andre
Skrev om morgenen om de havde en iPhone…
Skrev om morgenen om de havde en iPhone 12 i hvid, hvilke de havde, den blev lagt til side, og afhentet samme dag.
God og hurtig service 👍🏼
Nyt batteri
Har lige fået lavet mit batteri til min mobil. Den fungerer helt som den skal. Der er også super hurtig og god service. Jeg er meget glad for resultatet☺️👍🏼
Fremragende oplevelse..
Fremragende oplevelse... Fik skiftet skærm på min Iphone7 på 2 timer - og tilmed til en god pris! Klar anbefaling ✔️
God service og meget hjælpsom
Fået skiftet skærm og havde kun mulighed for at komme i kort tidsrum. Ikke noget problem, jeg kunne bare komme og fik det ordnet inden de lukkede. Meget fin service, super hjælpsom også i telefonen.
Kan godt anbefales
Rigtig god service og Han laver telefonerne godt
Rigtig god oplevelse
Fantastisk service ifm køb og rep af…
Fantastisk service ifm køb og rep af telefon
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service! Blev godt vejledt med skærmskift og andre fejl og mangler på min Iphone.
Fantastisk god service
Fantastisk god service! Virkelig flink og imødekommende personale. Fik repareret smadret tlfskærm på en time og gik glad fra butikken.
Fantastisk god service 😃
Virkelig god service
Virkelig god service.
Havde min telefon til reparation af skærm. Valgte en uoriginal skærm og fik eventuelle konsekvenser at vide med den. Købte også panserglas som de satte på. 3 timer senere virkede den desværre ikke og vi gik ned og afleverede den og fik uden problemer eller ekstra omkostninger ny skærm og nyt panserglas på. Virkelig fed service og de er super søde dernede.
Kan varmt anbefales!
Super god service helt klar et sted jeg…
Super god service helt klar et sted jeg handler igen
Super god service og hurtig levering.
Super god service og hurtig levering.
Kan klart anbefales!
God service og billige telefoner
Ærlig, kompetent og virkelig god service!
Bedste sted at købe en brugt telefon eller få lavet en reparation.
Super god service og kompetent…
Super god service og kompetent personale. De havde tid til at reparere min tlf med det samme og jeg kunne hurtigt hente den igen. Desuden gjorde de det til en god pris. Har kun godt at sige om dem 👍
Ekstrem hurtig og god service
Ekstrem hurtig og god service ved skift af meget smadret skærm. Kommer helt sikkert igen👍
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.