1. Servizio di levigatura e lucidatura pavimenti
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di materiali da pavimentazione
  5. Servizio di affilatura
  6. Servizio di rifinitura pavimenti in legno

Hos 1Gulvmand tror vi på, at et godt resultat begynder med hurtig og klar kommunikation. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du bliver mødt af folk, der lytter, forstår dine behov og leverer præcis det, der er aftalt og til tiden. Vores erfarne og dygtige gulvmænd arbejder med høj faglighed, kvalitet og finesse i hver eneste detalje. Uanset om det gælder renovering, afslibning eller lægning af nye gulve, går vi aldrig på kompromis med håndværket. Vi anvender bæredygtige materialer af højeste kvalitet, fordi vi ønsker at skabe løsninger, der holder, både for dig og for miljøet. Med vores landsdækkende service og solide lokalkendskab sikrer vi, at du altid får en personlig og effektiv oplevelse, uanset hvor i landet du befinder dig.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Stor anbefaling

Vi fik en grundig snak omkring vores ønsker og behov med Søren. Vi fik en god og detaljeret rådgivning, der var grunden til vi valgte 1gulvmand. På dagen dukke to unge søde og venlige mænd op, udstrålende masser af gåpåmod og arbejdsomhed. De sleb og olierede 70 kvm på 1 dag. De blev til de var færdige. Resultatet er super flot. Vi vil helt sikkert bruge dem igen. Det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Og en god detalje, Søren ringede for at høre hvad vi synes om resultatet, det var rart lige at få en slut dialog inden regningen tikkede ind i indbakken.

17 aprile 2026
Logo di 1Gulvmand.dk

Risposta di 1Gulvmand.dk

Tusind tak for den fine anbefaling, vi er glade for I synes om vores rådgivning og resultatet. Mvh. hele 1Gulvmand.dk teamet