Jeg kan absolut kun give de varmeste anbefalinger af 1gear. Martin er en helt exceptionel kørelærer – utrolig tålmodig, imødekommende og med en stor portion humor. Hele forløbet har været både spæ... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg tog mit første kørekort som 50-årig hos 1Gear, og jeg var ærligt talt ret usikker på, om det overhovedet var noget for mig. Martin gjorde hele forskellen. Han er rolig, tålmodig og får... Leggi di più
Fantastisk køreskole De var rare,sjove, imødekommende og lærerige alle sammen, jeg kørte personligt med Allan og havde et mega fedt forløb hele vejen igennem. Teorien var også i meget passende læng... Leggi di più
Beste køreskolen nogensinde! Alt ved den køreskole kunne ikke blive bedre, undervisning, kørelærer, kører lektioner osv du får alt det viden du skal bruge og at du består både teori og køreprøve i fø... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Fremragende køreskole
Fremragende køreskole. De har styr på alle ting up-to-date og virker ekstremt professionelle. Kørelærerne er rare, hyggelige og sjove både til teori og ude på vejen. 10/10
Super fed køreskole
Super fed køreskole! Blev hjulpet så godt igennem forløbet og bestod begge prøver i første hug. Jeg var så heldig at have dygtige Allan Hjort som både teori- og kørelærer. Kæmpe anbefaling at tage kørekort her! :)
Tålmodig, rolig og en masse humor!
Jeg har taget kørekort til både kategori A og B, begge gange med Martin som kørelærer. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer! Tålmodig, rolig og altid med en god portion humor, det gjorde hele læringsprocessen både tryg og sjov. Jeg følte mig virkelig set og forstået, og selv når jeg var nervøs, formåede han at skabe en rolig stemning. Stor ros og kæmpe tak, jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
De resterende kørelærer er absolut ligeså skønne og kompetente. En givende oplevelse. Go for it, hvem end der overvejer det!
Den bedste køreskole og bedste…
Den bedste køreskole og bedste kørelærer.
Klart det bedste sted at erhverve MC kørekort
Quick hold ca 4-5 uger fra teoristart til køreprøve 💪👍 Excellent 👌
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefale 1Gear!
Jeg kan varmt anbefale 1Gear!
En særlig stor ros til Jesper for hans imødekommende væremåde, grundighed og ikke mindst hans tålmodighed. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem!
90% sure that it is the best driving…
90% sure that it is the best driving school in Denmark 9000 Aalborg. If you are going to receive your driving licence you will get a really cool experience with the guys who will help you to pass it.
Bedste køreskole ever
Bedste køreskole ever! Kan kun anbefales, man føler sig så velkommen og i de bedstes hænder. Så god og lærerig teori -og kørelektioner. Havde en tidligere dårlig oplevelse fra en anden køreskole, der gjorde at jeg tøvede at starte på kørekort igen. Men lige præcis Martin den mest fantastisk kørelærer gjorde hele oplevelsen fantastisk for mig igen. Han er så god til at lytte, støtte en og giv den tryghed man har brug for når man sidder bag rettet. Han er meget behagelig at køre med, kan kun anbefale ham🤩🤩 kæmpe ros til Martin der har lykkedes med at få mig til at genvinde trygheden i at køre bil igen. Du er fantastisk! 🥰
Mega godt og hurtigt forløb hos 1gear.
Mega godt og hurtigt forløb hos 1gear.
Dette sted kan anbefales, hvad end man skal erhverve sig licens til bil eller motorcykel!
Nyt udstyr, motorcykler og en fed lærer - så består man i første hug 😁👍👍
Seriøst bedste køreskole
Seriøst bedste køreskole! Møg heldigt at have bedste kørelærer også nemlig Martin. Han gjorde det til en god oplevelse
Tryg og professionel undervisning hele vejen igennem
Jeg tog kørekort til bil ved 1gear, hvor min kørelærer var Martin ( Den særlige godkendte kørelærer) det har været en fantastisk oplevelse. Martin var flexibel til at få køretimerne til at passe med skole og arbejde, Martin var god til at få en til at slappe af bag rettet. 1Gear har styr på tingende og man kan mærke de alle brænder for det, jeg vil helt klart anbefale at man tager kørekort hos 1gear!!
Fantastisk skole og effektiv kørelærer
Fantastisk skole og effektiv kørelærer. Jeg tog opgradering til motorcykel katagori A, hvor jeg begyndte mandag aften og havde kortet i hånden onsdag eftermiddag, takket være den særligt godkendte Martin.
Bedste MC kørelærer / skole
Har lige gennemført MC kørekort på ca 5 uger ved 1gear med Martin som kørelærer, fedeste oplevelse og vi havde rigtig meget sjov.
Kan 100% anbefale at tage kørekortet her!
Vil 100% anbefale 1gear!
Vil 100% anbefale 1gear!
Der var styr på tingene, og jeg kom hurtig igennem hele forløbet på kun lidt over en måned.
Martin vores kørelærer sørgede for at man fik øvet de ting man havde brug for, for at bestå både teori- og køreprøve første gang.
1gear 10/10
1gear 10/10
Kørelærer (Martin) 11/10
5 uger Fra første teori time til jeg havde kortet i hånden…🗒️✔️
Vælg 1Gear og Martin, hvis du vil bestå i første hug!!
Vil meget gerne anbefale 1Gear - og især min nu tidligere kørelærer Martin - til alle, der ønsker at tage kørekortet i Aalborg.
Selvom jeg var nervøs i starten over at skulle tage deres lynkursus, følte jeg på intet tidspunkt, at der ikke var styr på tingene. Undervisningen var effektiv, professionel og med et godt drys humor, så man ikke kedede sig.
Fra første tur på kravlegård til sidste tur inden køreprøven har Martin været helt igennem fantastisk. Han har præcis den rette mængde tålmodighed og er sindssyg god til at lære fra sig. Han kommer med instrukser på en stille og rolig måde, og hans ros føles altid velfortjent. En kæmpe fornøjelse at have haft så god en kørelærer ved min side!
Danmarks bedste kørelærer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vores datter har netop bestået sin køreprøve. Både den og teorien blev bestået 1. gang.
Så hvis I kender, der skal i gang med kørekort, så kan vi på det varmeste anbefale Martin fra 1Gear.dk
Vores datter er kommet glad hjem efter hver køretime, og både hun og vi har i den grad følt os trygge over den undervisning, Martin har givet.
Det har i det hele taget været en god oplevelse!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tog kørekort ved 1 gear og det super…
Tog kørekort ved 1 gear og det super godt alle kørelærerne er meget flinke og lære godt fra sig
Danmarks bedste køre skole😊😊💪 og de…
Danmarks bedste køre skole😊😊💪 og de bedste kørelære..kan varmt anbefale 1gear til jer som vil have jeres kørekort i hus.. i får ikke bedre køreskole😊💪
Kan kun anbefale!
Bedste køreskole. Jeg bestod begge prøver i første hug. Jeg havde Allan som kørelærer, mega god og nogle hyggelig timer. Kan kun anbefale 1 Gear!😀
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.