Valutata 1 stelle su 5

Dit zijn echt een stelletje schoften. Via schimmige constructies smeren ze je dure abonnementen aan. Aan het einde van de periode werd mij nog een Fritzbox voor 285 euro in rekening gebracht.

Valutata 5 stelle su 5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Dit zijn echt een stelletje schoften

12 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Helaas moet ik voor deze oplichters 1…

Helaas moet ik voor deze oplichters 1 ster geven. Kwamen in de zaak met het verhaal dat ze via KPN glasvezel kwamen aansluiten, dus je tekent omdat je denk dat het een werkbon is. Blijk je een contract te hebben getekend. Dit bij KPN aangegeven maar doen er ook niks mee. Denk je 30 dagen bedenktijd, zoals eerlijke bedrijven wel doen zit je eraan vast rest van je contract, terwijl winkel al is gesloten. Sommige mensen gun je alles maar dit bedrijf............

25 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vele jaren tevreden.

Ik heb al vele jaren twee nummers bij hun. Nog nooit problemen gehad. Ooit een ticket gemaakt voor hulp bij het instellen van het doorschakelen naar mobiel bij geen gehoor. Dat hebben ze prima voor me ingesteld. Ik herken de negatieve reacties niet.

10 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik werd gebeld met de mededeling dat…

Ik werd gebeld met de mededeling dat KPN zou stoppen met het leveren van internet via de koperverbinding.
Ze doen je geloven dat het de enige oplossing is! En anders geen internet meer.
Afspraak gemaakt er zou iemand vrijdag langs komen. Ik keurig aanwezig op afgesproken tijd, niemand gezien van dit bedrijf.
Nu ik de verhalen zo lees is dat maar beter ook.
We wachten de berichten van KPN zelf wel even af, geloof zekers dat ze zelf wel een nieuwe verbinding realiseren.

13 giugno 2025

Jammer dat 0 sterren niet kan

Jammer dat 0 sterren niet kan, ik ben ook door hen gebeld met het koperenkabel verhaal, 2x afspraak gemaakt met mijn collega en 2x op het laatste moment geannuleerd (misschien maar beter zo) maar kost een ondernemer toch geld.

27 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Draaien je idd een poot uit

Ik sluit mij aan bij de ervaringen van de voorgaande schrijvers; nooit aan beginnen!

Op zich prima internet en technische service, maar inderdaad verkapte kosten, extreem veel duurder geworden dan overeengekomen en niet van af te komen of veel afkoop betalen. Opzegging geagendeerd en de rit maar uitzingen, zit weinig anders op. En goed in de gaten houden of er een ongeoorloofde verhoging toegepast wordt, dan is het uiteraard meteen opzeggen die hap.

Wees in ieder geval gewaarschuwd!

2 maggio 2025

Ordineer oplichter .

Het ie een maand geleden bel een van medewerk wil afspraak met mij die zeg dat ons zakerlijk bedrijf internet van kpn niet meer is , hun regel nu voor zakelijk klant via 12 Connect . Dat kpn niet op glasvezel op ons winkel die wil graag dat ik contract tekenen . Ik heb gezegd waarom heb ik geen berichten van kpn ontvangen . Ik doe het niet zegt ik tegen meneer in mijn winkel . Ik ga morgen kpn bellen . Hij zal mij naar 2 dagen terug bellen nooit meer gehoord .

4 marzo 2025

Babbeltruc

Ik werd vandaag gebeld door een medewerker van 12connect of zij een afspraak konden maken. De koperen kabel zou volgens hen weggehaald worden in onze buurt. Daardoor zou er veel gaan wijzigen en dat wilden ze komen uitleggen en kijken of ze tevens nog iets voor ons konden betekenen. Het was net of het verplicht was om deze afspraak te maken en het vanuit de gemeente kwam ofzo. Ik kon de naam van het bedrijf ook niet goed verstaan, dat werd heel snel gezegd. Dus een afspraak gemaakt. Naderhand dit bedrijf opgezocht en het gaat dus alleen om het verkopen van hun diensten. Afspraak meteen afgezegd. Maar wees gewaarschuwd, ze doen het net lijken of het een verplichte afspraak is!

20 marzo 2025
Valutata 4 stelle su 5

Probleem netjes opgelost

Recent probleem gehad met mijn verbinding, na contact op te nemen met de klantenservice netjes opgelost en monteur langs gehad. Problemen zijn verholpen en contact was netjes.

8 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Gelukkig lees eerst alle reverenties…

Gelukkig lees eerst alle reverenties voordat je met dit bedrijf in zee gaat . Mijn ervaringen zijn heel erg slecht en dat is netjes uitgedrukt. Op digitaal gebied zijn het echte amateurs en geen professionele spelers.
Maar ze brengen wel serieus prijzen in rekening .Bij hun abonnement moet je heel goed kijken 👀 doe het niet want je zit lang aan deze amateurs vast waar daar is het gewoon een boeven bende , net zoals de monteurs lijken wel op hangjongeren die ze iets doen geven … Echt alleen maar gezeik bij dit bedrijf

1 luglio 2024

Verplichte prijsverhoging

We zijn er 5 jaar geleden (toen nog Infopact) ook ingetrapt, opdringerige verkoper die een langdurig contract aangesmeerd heeft waar niet onderuit te komen is. Na tekenen een half jaar bezig geweest om het werkend te krijgen. Gelukkig is dit onze laatste maand.

Nu toch even een review geplaatst omdat ze nu ineens met een prijsverhoging van €9,95 per maand komen omdat ze zelf graag een of andere IP scan willen gaan doen.
Wellicht dat dit voor andere gedupeerde nog een valide reden kan zijn voor contract ontbinding.

3 settembre 2024

Waardeloos bedrijf.

Waardeloos bedrijf.
Super slecht en langzaam internet. Doe nooit zaken met dit bedrijf.Meerdere Speedtesten gedaan. Maar zit totaal geen snelheid in . Internet nog via de koperen kabel . Maar wel de hoofdprijs vragen.
Contract was 60 excl nu zitten we op 90 euro per maand ... maar kunnen niet opzeggen of 2000 euro betalen..
Verlaging van het abonnement gevraagd (loopt nog 2 jaar ) Krijg één iets lager aanbod maar moet dan voor nog 2 jaar bij tekenen. En dan halen ze de pinverbinding eraf . Waar ik juist internet voor gebruik. Kortom zijn gewoon oplichters. Binnenkort maar een consumenten programma inschakelen,

Ze verschuilen zich achter inflatie en zij mogen wel aanpassen en veranderen wij moeten maar slikken en betalen..

Ons advies niet in zee gaan met dit bedrijf!
Geen eens een 🌟 waardig ..

24 luglio 2024

Boevenbende

Vanaf 01-01-2024 hebben wij een nieuw pand gehuurd en daarvoor hebben wij Internet met Glasvezel bij KPN geregeld en het glasvezel in aangelegd door Glaspoort. Uit het niets kreeg ik een factuur van Infopact/12Connect. Ik heb ze gemaild dat wij geen enkele dienst bij ze afnemen en zij stuurde mij een getekend contract terug van 2021 op een totaal ander adres. Dit contract was inderdaad door een oud medewerker van ons getekend, maar in dezelfde maand ook weer ontbonden. Ik heb alle bewijzen naar ze opgestuurd, maar ze beroepen zich steeds op een oud en ontbonden contract van een TOTAAL ANDER ADRES. Er valt niet met ze te praten en ze blijven maar facturen sturen voor een dienst die ze nooit geleverd hebben. Intussen hebben ze de nieuwe, door Glaspoort aangelegde glasvezelverbinding, gekaapt en KPN kan daar niet op zonder hun toestemming. Wij hebben inmiddels onze advocaat in moeten zetten om ze van die lijn af te krijgen. Ik twijfel er niet meer aan of dit oplichters zijn, ik weet het zeker!!!!

2 maggio 2024

Wijzigen contractvoorwaarden zonder reden

Ook ik sluit mij aan.
Doe geen zaken met dit bedrijf. Wij hadden een contract voor 3 jaar afgesloten. Dit was inclusief onbeperkte belkosten. Echter na ruim 2 jaar gaan ze toch belkosten doorrekenen. Dit is dus een contractwijziging, maar zo zag 12Connect het niet. Vele discussies. Snel afgekocht en weggegaan.
Gewoon oplichters

22 gennaio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più