Slecht afgewerkte kast, achterkant goedkope triplex plaat. Slecht geverfd. Sommige delen zijn niet geverfd, hoek ve deurtje beschadigd, primitief en goedkoop druksysteem om de kast te openen. Slecht g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na lang zoeken kwamen we bij 123kast voor een nieuwe wandkast. We hebben er een prachtige kast op maat laten maken van 5 meter breed…. Ze hebben meegedacht wat voor ons het mooiste resultaat zo... Leggi di più
Sidetable volgens eigen tekening laten maken. Nog een kleine wijziging aangebracht op tekening (direct nadat de bestelling geplaatst was). Men heeft dit nog kunnen verwerken en is precies zo geleverd.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su 123kast.nl
Scritti dall'azienda
123kast is er voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle kwaliteitskast voor een scherpe prijs. En heel belangrijk: klantvriendelijkheid staat bij 123kast bovenaan. Wij vinden klantenservice dan ook erg belangrijk. Hierbij houden wij ervan om onze klanten te verrassen, want het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Zo inspireren wij je graag en helpen we je met het vinden van de perfecte kast. Niets moet, alles mag.
Bij 123kast hanteren wij een transparante werkwijze. Zo weet je bij 123kast altijd waar je aan toe bent; hoe je kast of meubelstuk gemaakt wordt, welke kwaliteit hij heeft en hoe je hem in drie stappen in huis hebt. Door onze betrokkenheid bij de productie, kunnen wij er namelijk extra goed op toezien dat alle kasten en meubels worden gemaakt volgens onze hoge kwaliteitseisen én dat ze correct worden geleverd. Bij 123kast kan iedereen eenvoudig een kwaliteitskast zelf uitzoeken en bestellen. Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt. Van productie tot in huis, wij zijn er elke stap bij! Alle kasten van 123kast worden gemaakt in onze eigen fabriek in Roemenië. Doordat we een directe lijn met de fabriek hebben kunnen wij de prijzen laag houden. Zo heb je toch een kwaliteitskast, maar dan een stuk goedkoper dan bij de meeste kastenwinkels. Het hoofdkantoor van 123kast is gevestigd in Mijdrecht. Hier hebben wij ook onze fysieke winkel, waar je de kasten in het echt kan bekijken en vaak meteen
uit voorraad kunt meenemen!
Rendementsweg 12 F, 3641SK, Mijdrecht, Paesi Bassi
- 0297228800
- info@123kast.nl
- 123kast.nl
Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Prachtige kast op maat laten maken
Prachtige kast op maat laten maken, ruime keuze tussen mogelijkheden in indeling en kleur. Het resultaat is geweldig en mooie kwaliteit. De levertijd was lang maar binnen de aangegeven indicatie. We zijn er superblij mee!
Sidetable volgens eigen tekening
Mooie wandkast gevonden bij 123Kast
Na lang zoeken kwamen we bij 123kast voor een nieuwe wandkast.
We hebben er een prachtige kast op maat laten maken van 5 meter breed….
Ze hebben meegedacht wat voor ons het mooiste resultaat zou geven.
En dat is gelukt.
Plaatsing ging soepel en netjes. Nog wat kleine aanpassingen aan lades en deurtjes
en daar wordt ook snel op gereageerd
Fijne behulpzame medewerkers in de…
Fijne behulpzame medewerkers in de showroom en 2 mooie kwalitatief goede kasten geleverd zoals besteld en binnen de tijd zoals afgesproken. Er was wel een kapot glasplaatje maar dit zal als het goed is binnenkort worden nageleverd.
Liverpool kast
Ik heb de Liverpool kast besteld en deze laten spuiten in olijfgroen met een oranje achterwand.
Het contact met 123kast was prettig en ook met de transporteur was er goed contact.
De kast is bezorgd en geplaatst door zeer vriendelijke mannen.
De kast is werkelijk prachtig en voldoet in alle opzichten aan de wensen. Zeker een aanrader!!!
Mooie kast prijs kwaliteit top
Mooie kast, prijs kwaliteitverhouding nergens beter gevonden. Service is ook echt heel goed
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel
Kwalitatief goede kasten
Bij gebreken aan de kast wordt er meegedacht aan oplossing
Uiteindelijk kun je er samen met dit bedrijf goed uitkomen.
Dus goede service!
Onveilig product
Onveilig product. Slechte controle. Geen waarschuwingen. Wel een torenhoge prijs. Resultaat: een verwoeste kast en beschadigde vloer.

Risposta di 123kast.nl
Wat een onbeschofte lui werken…
Wat een onbeschofte lui werken daar!!!!!!!!!! Veelste duur en via whatsapp gewoon onbeschoft. NOOIT dat we daar wat kopen! ZO vreselijk duur ook maar als ik ergens wat anders zou vinden moest ik het zeggen, nou ik doe jullie werk niet. Word telefonisch lastig gevallen (ook nog eens via een ander nummer!!! ) en dreigen ook nog met een aanklacht en mijn man zou geen goede relatie met mij hebben. Mooi bedrijf joh! Kunnen niet tegen kritiek. Zielig! Reactie: Goedemiddag mevrouw Koek-Volmer,
Naar aanleiding van uw geplaatste review en de door u verzonden berichten stellen wij vast dat hierin uitlatingen worden gedaan die feitelijk onjuist en schadelijk zijn voor onze onderneming.
Voor zover bij ons bekend is er geen overeenkomst of opdracht tussen u en ons tot stand gekomen. Uw beweringen missen daarmee iedere feitelijke grondslag.
Tijdens ons telefonisch contact hebben wij reeds aangegeven dat wij deze situatie serieus nemen en, indien nodig, verdere stappen overwegen.
Wij sommeren u hierbij om de geplaatste review en overige uitlatingen per direct, doch uiterlijk binnen 24 uur na verzending van dit bericht, volledig te verwijderen en verwijderd te houden.
Indien u hier geen gehoor aan geeft, zien wij ons genoodzaakt om verdere (juridische) stappen te ondernemen, waaronder het starten van een procedure en het verhalen van de hierdoor geleden schade.
Indien er sprake is van een misverstand, bieden wij u de gelegenheid om dit binnen dezelfde termijn kenbaar te maken, zodat wij dit correct kunnen afhandelen.
Dit bericht geldt als formele sommatie.
123kast
Feitelijk onjuist... NIET, het is FEITELIJK JUIST, ze zijn te duur en onbeschoft! En blijven spam sturen. Klaar nu

Risposta di 123kast.nl
Mooie kasten, maar een k...-service
Mooie kasten, maar wat een k.... -service!
Ik bestel op 1 september 2025 twee boekenkasten voor ca € 10.000. Afgesproken levertijd bij verkoop 8 weken. Dat werden 14 weken. Bij levering in december werd één kast geleverd, niet de bestelde en betaalde twee kasten! De tweede kast kwam veel later en waar laat ik dan mijn 30 dozen aan boeken? Tweede kast geleverd, met kapotte planken die niet passen. Ik kan mijn boeken nog steeds niet kwijt! Beloofde levering in januari, maar dat is pas in maart gebeurd. Onder druk van een dreiging van advocaat. Mijn advies: kies maar een andere leverancier!
De reactie van 123 Kast op mijn review is niet een completer beeld, maar meer een beeld dat in strijd is met de werkelijkheid. Data kloppen niet, afspraken zijn niet correct weergegeven en bedreigingen (?) hoe dan?
Fouten maken is menselijk, ze niet erkennen is zielig.

Risposta di 123kast.nl
We werden via mail netjes op de hoogte…
We werden via mail netjes op de hoogte gehouden van de status van de levering van de kast. De kast is netjes, op tijd en precies naar onze wens geleverd.
We zijn er heel blij mee.

De kast is fantastisch.
De kast is fantastisch.
Ook de service en het leveren waren super.

Prachtige maatwerkkast
De kast in de kleur Leem staat perfect bij mijn witte muur en mijn beige interieur. Ik ben goed geadviseerd en de kast is perfect op maat gemaakt. Ik ben er super blij mee, bedankt!

Risposta di 123kast.nl
Goede communicatie en goede service
Goede communicatie en goede service. Kwaliteit kast is zeer goed en degelijk.

Heel blij mee!
Het is een prachtige kast. Met veel hulp van 123kast een prachtige maatwerk kast uitgezocht. De kosten voor houtwerk binnen was wel onverwachts duurder. Dat had ik liever eerder gehoord maar de kast is prachtig en ik ben er erg blij mee. Het wachten waard.

Risposta di 123kast.nl
Teleurstellende kwaliteit en moeizame service
Helaas ben ik erg teleurgesteld in zowel de kwaliteit van het product als de manier waarop mijn klacht is afgehandeld. Vooraf heb ik twee keer de showroom in Mijdrecht bezocht om de afwerking te beoordelen. Wat daar te zien was, komt absoluut niet overeen met de kast die uiteindelijk is geleverd.
De kast vertoont ruw afgewerkte delen en zichtbare beschadigingen, wat niet past bij een nieuw product. Dit werd in eerste instantie afgedaan als “standaard afwerking” en zelfs als iets wat in de showroom ook zo zou zijn, wat simpelweg niet klopt. Het verschil in kwaliteit is duidelijk.
In plaats van direct verantwoordelijkheid te nemen, werd er vooral verdedigend gereageerd en werd mijn klacht gebagatelliseerd als natuurlijke variatie van hout. Pas na herhaald aandringen werd aangeboden om iemand langs te sturen, waarbij zelfs werd aangegeven dat herstel mogelijk niet eens zou plaatsvinden als men zou vinden dat de kwaliteit “binnen de norm” valt.
Uiteindelijk is er wel iemand langsgekomen om de kast te beoordelen en te herstellen. Deze medewerker gaf zelf aan dat de kast inderdaad niet zo afgeleverd had mogen worden en beloofde dit op te lossen. Er werd een vervolgafspraak ingepland waarbij de kast is geschuurd, gespoten en de beschadigingen verder zijn afgewerkt. Helaas was hij bij dit bezoek te laat en duidelijk gehaast, wat de kwaliteit van de oplossing niet ten goede kwam.
Al met al had ik hier meer professionaliteit, eerlijkheid en klantgerichtheid verwacht. Een product van deze prijs hoort netjes afgewerkt en onbeschadigd geleverd te worden, zonder discussie. Voor mij reden genoeg om hier niet opnieuw te bestellen en anderen te waarschuwen goed te controleren wat er daadwerkelijk geleverd wordt.

10/10
Van het bestellen, tot het transport, tot het eindresultaat, alles is gewoon fantastisch! Wij zijn zo blij met onze prachtige kast en de lieve service van Luna en het team 🥰
Dank voor de mooie kast
Dank voor de mooie kast! We genieten er nog iedere dag van Na een raar hoekje aan de kast werd dit snel en vakkundig verholpen. Monteur en personeel dankjewel!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.