Ik ben ontzettend tevreden over 123broedmachine! De verzending is altijd razendsnel en de broedeieren worden zeer goed en veilig verpakt geleverd. Wat hen echt onderscheidt, is het persoonli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De broedmachine is echt super goed! Ik heb er 2 gratis eieren bij gekregen, maar helaas is er een ei tijdens de reis gebroken. Verder vind ik het helemaal toppie👌
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
123broedmachine is ontstaan uit pure passie voor het broeden van kuikens – een hobby die uitgroeide tot een vertrouwd adres voor iedereen die met zorg en plezier dieren grootbrengt. Wat klein begon, groeide stap voor stap uit tot een complete speciaalzaak waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. We denken met je mee, of je nu een beginnende liefhebber bent die zijn eerste broedmachine aanschaft, of een ervaren kweker die op zoek is naar de juiste accessoires. Naast broedmachines vind je bij ons alles wat daarbij hoort: warmtematten, warmteplaten, lampen, hygrometers en nog veel meer handige producten die het verschil maken tussen proberen en écht slagen. Bij 123broedmachine draait het niet alleen om verkopen, maar om meedenken, adviseren en delen van kennis. Want een geslaagde uitkomst begint bij de juiste start – en daar helpen we met plezier bij.
Topservice en persoonlijke aandacht!
Ik ben ontzettend tevreden over 123broedmachine!
Wat hen echt onderscheidt, is het persoonlijke contact. Een speciaal bedankje aan LISA; er wordt altijd fijn meegedacht als een artikel onverhoopt is uitverkocht en de leuke bedankkaartjes bij elke bestelling maken het uitpakken een feestje. Je merkt aan alles dat ze hart voor de zaak en de klant hebben.
Ik wens jullie het allerbeste met deze prachtige webshop, ga zo door!
123broedmachine is de goedkoopste en de…
123broedmachine is de goedkoopste en de snelste leverancier !

vriendelijk, behulpzaam contact.
We kochten onze broedmachine bij 123 broedmachine.nl omdat, naast de goede reviews, hun persoonlijk verhaal op de website ons erg aantrok. Onze broedmachine kwam erg snel aan. Ook het telefonische contact was erg vriendelijk en behulpzaam. We kregen 2 gratis kippenbroedeieren bij de broedmachine wat de aankoop, vooral voor onze kinderen, erg prettig maakt.
Zeker een aanrader!

Risposta di 123broedmachine.nl
Goede adviezen en snelle verzending.

Broedmachine HHD YZ 36
pakket is netjes en vrij snel geleverd zonder beschadiging. Ook de 2 bijgevoegde eitjes waren nog intact. De broedmachine ziet er degelijk en mooie afgewerkt uit en was groter dan ik verwacht had. de extra info die er bijgevoegd is, is extra meegenomen omdat dit voor mij allemaal nieuw is. Misschien moet de redactie er nog een paar typfoutjes uithalen maar dat ligt aan mij ;-) . Maw, ik ben zeer tevreden. Nu aan de slag en hopelijk binnenkort op wat leven in de "brouwerij"

Risposta di 123broedmachine.nl
Al meerdere keren een goede ervaring
Goede productomschrijvingen en zeer snelle verzending.

Snelle levering en top kwaliteit
Snelle levering en top kwaliteit

Risposta di 123broedmachine.nl
Snelle service en de prijs-kwaliteit…
Snelle service en de prijs-kwaliteit verhouding is prima. Aanrader!

Risposta di 123broedmachine.nl
Levering redelijk snel en correct
Levering redelijk snel en correct , alleen het type broedmachine erg moeilijk om de luchtvochtigheid op pijl te houden , valt niet mee

Risposta di 123broedmachine.nl
Product zoals omschreven en snelle…
Product zoals omschreven en snelle levering

Een aanrader
Prima service , goede prijs , snelle levering, en altijd een extraatje erbij,

Risposta di 123broedmachine.nl
Snel geleverd en de kwaliteit van de…
Snel geleverd en de kwaliteit van de broedmachine is goed. Ben er heel erg blij mee

Risposta di 123broedmachine.nl
Goede service en top producten!
Zeer blij met de producten en service!

Broedmachine en eieren

Risposta di 123broedmachine.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.