Varerne er ikke billige, så håber det er kvalitet! Bestilte søndag, varer blev pakket onsdag - for lang leveringstid til, at man kan bruge det til varelevering som indgår i planlægningen af hverdagen... Leggi di più
Jeg bestilte mine varer den 22. april og fik med det samme en ordrebekræftelse. Den 24. april modtog jeg en mail med track & tracenummer og den 25. modtog jeg pakken med varer med Post Danmark. Varer... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Dejligt at man kan se hvad der er af…
Dejligt at man kan se hvad der er af forskellige ting og godt med stop madspild
Gode varer
Gode varer. Det er første gang, jeg handler der. Jeg kunne dog ønske, at det ikke tog dem 3 hverdage at pakke og klargøre forsendelsen
Blev beskyldt for at..
Blev beskyldt for at..
Jeg blev beskyldt for at have manipuleret med deres hjemmeside og rode i deres Cookies.
Ringede ind og fortalte at der stod 0 kr i fragt da vi så kurven, men da vi kom til checkout var prisen for fragt 49 kr. så ringede og fik fat i Johnny og han beskyldte mig hurtigt for at have rodet med deres hjemmeside og sagde at jeg skulle lukke r…
Sikke en måde at tale til sine kunder på.
49 kr. er ikke meget, men når der står 0 kr, så forventer jeg også at det er 0 k. Men Johnny vil ikke hjælpe og så smækkede han røret på.
Ikke billigt.
Varerne er ikke billige, så håber det er kvalitet!
Det er let og hurtigt at bestille og få…
Det er let og hurtigt at bestille og få leveret.
Gode produkter jeg har brug for i mine kaffebare
Førstegangs køb hos Økologisk Supermarked
Jeg har bestilt hos økologisk supermarked for første gang. Jeg skulle bruge æblevikler fælder og de havde de billigste. Ser mig omkring og bliver fristet til at købe flere ting, jeg skulle jo alligevel betale fragt. I mailen der orienterer om at ordren er afsendt, står der, at de desværre ikke havde æblevikler fælder på lager... Jeg ville virkelig have sat pris på at få denne besked INDEN afsendelse, da det faktisk KUN var æblevikler fælderne jeg havde brug for. Havde jeg fået besked inden afsendelse, kunne jeg have aflyst hele ordren.... Den service oplever jeg at mange andre webshops praktiserer.
De varer jeg modtog var helt fine, men jeg kommer ikke til at handle hos økologisk supermarked igen. Udelukkende pga manglende orientering på forhånd - og manglende respons på min henvendelse pr. mail.
God pris og hurtig ekspedition
Nemt og let overskuelig at handle økologisk
Nem og let overskuelig at handle økologisk. Jeg handler der en gang om måneden, og det er gode varer plus økonomisk godt, ifht andre net sider .
God oplevelse, alt gik som forventet.
Hurtig og korrekt levering af 2kg lækre…
Hurtig og korrekt levering af 2kg lækre økologiske svesker
Gode varer, men mangelfuld emballering
Gode varer til en fornuftig pris, og generelt en fin oplevelse. Desværre var emballeringen utilstrækkelig, hvilket resulterede i, at en pose kikærtemel gik i stykker under transporten og spredte sig ud over de øvrige varer i kassen. Det trak ned i helhedsindtrykket.
Nem hjemmeside og hurtig levering 👍
Stort udvalg og hurtig levering
Stort udvalg og hurtig levering. Jeg fik en ordrebekræftelse kort efter, jeg bestilte, og to dage efter kunne jeg hente pakken i pakkeshop. Gode produkter, der lever op til mine forventninger. En rigtig god oplevelse.
god hjemmeside og hurtig levering !
Godt udvalg og hurtig levering
Det kan man ikke jo klage over. Leveringen er dyr ,så det vil begrænse antallet af gange, jeg køber.
Undre mig, at det står Benjo APS i ens bankudtræk og ikke 'økologisk supermarked'. Rimelig forvirrende, da det er svært at finde info om sammenhængen mellem Benji APS og Økologisk-supermarked