Vanaf het eerste gesprek voelden wij ons serieus genomen. Roldain dacht actief mee, gaf eerlijk advies en zocht samen met ons naar de beste oplossing binnen ons budget. Uiteindelijk hebben we een vloe... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Via een zoek opdracht bij Lab21 terecht gekomen in Tilburg, mooie overzichtelijke showroom met een prettig en deskundig advies. Het bestellen van de bestelde vloer ging vlot en duidelijk. Zou deze wi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Micheal heeft ons geweldig geholpen. Een duidelijk, eerlijk en goed advies. Wij zijn erg blijj met onze keuze en de snelle levering! Wij zullen zeker LAB 21 aanbevelen bij onze vrienden en kennissen!... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Euroweg 27, 3825 HA, Amersfoort, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
The salesman Mr.goerdin and the planning customer service agent Ms. Huriye have been super helpful. They were always very kind, respectful, thinking together, finding solutions, taking the time, willing to listen to me as the customer and did their best from beginning till end. Thanks to their work ethics, they created a very pleasant experience for me during the stressful renovation period of my house.
We zijn super gastvrij ontvangen en goed geholpen met onze nieuwe vloer.
Ow en het bakje koffie was ook erg fijn..
Bedankt tot nu toe
Heel fijn en adequaat geholpen.
Dit gaf een goed gevoel. Nieuwe vloer direct aangeschaft.
Goede informatie en advies ontvangen van Edwin. We zullen binnenkort de bestelling plaatsen.
Die mevrouw neemt de tijd met je ze is heel vriendelijk en ook omdat ik hulp nodig heb met het betalen van de rekening heeft ze mij uit stekend goed geholpen CHAPO
It was a great conversation with John.
He assisted us in everything that we ask about our order. Will definitely come back again in this store in future when we need it.
Vloer betaald en geleverd. Maar op de dag van leggen was de legger ziek. Kan gebeuren natuurlijk.
Maar de afhandeling daarna is echt dramatisch. Wordt traag of niet gereageerd. Er is een maand lang geen andere legger beschikbaar. En als ik vraag om een korting op de vloer voor de niet nagekomen afspraken vanuit Lab21 wordt daar eerst niet op gereageerd, en is uiteindelijk niets mogelijk.
Wel mag na een maand mijn hele huis weer leeg halen zodat de legger zijn werk kan doen.
Fijn geholpen door een enthousiaste medewerker. Deze dacht zelf mee en nadat de keuze gemaakt was werd e.e.a. keurig doorgesproken.
We zouden even gaan kijken om een beeld te krijgen van de prijzen en mogelijkheden voor een pvc vloer,en raad eens,we vertrokken met een offerte in de hand.
We werden vakkundig en met kennis van zaken voorgelicht.
Alle tijd en aandacht voor ons.
Echt 5 sterren waard.
Zou deze winkel zeker aanraden voor oriëntatie of aanschaf van een nieuwe vloer!

Risposta di LAB21
Alexander heeft ons prima geholpen, vriendelijk, nam de tijd, goed geïnformeerd over de visgraat pvc vloer.
Mooie showroom, veel keuze.
We zijn blij met onze nieuwe vloer

Risposta di LAB21
We werden ontzettend vriendelijk ontvangen in de winkel, correct te woord gestaan door verkoopmedewerker Rogier. Maar wellicht door onze misschien niet verhelderende toelichting over onze huidige vloer, niet helemaal juist voorgelicht. Wellicht de overeenkomst té snel getekend, kwamen thuis de 'technische en praktische problemen' pas, waardoor we toch een andere keuze hadden willen maken. Hopelijk valt eea nog 'bij te sturen' in een vervolggesprek e/o inmeet-inspectie

Risposta di LAB21
Prettig contact met de verkoper, goed geadviseerd en meedenkend met onze situatie. Zeer ruime keuze.

Risposta di LAB21
Deskundige service, direct inregelen.
Veel keus, mochten een staal meenemen om kleuren op af te stemmen!