Vriendelijk en vlot geholpen door verkoper Rob de Vos. Duidelijk dat hij deskundig is, veel ervaring heeft en snapt wat een koper wil. Prettig van Keukendepot is dat er voor een breed budget aanbod is... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn erg goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Gekeken wat de mogelijkheden waren. En dit tot een mooi ontwerp gemaakt. Goed advies gegeven. Zijn erg tevreden 😌
L'azienda ha risposto
Super goed geholpen keuken is besteld . Deze vrouw heeft verstand van keukens en heeft ons ook voor een mooie prijs een super mooie keuken getekend . Precies wat we wilden . Nu afwachten voor hij k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Paasdijkweg 33, 4693 RE, Poortvliet, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti

Risposta di Keukendepot - Poortvliet
Heel goed en fijn geholpen. Duidelijk en de verkoper begreep goed onze wensen.

Risposta di Keukendepot - Poortvliet
Ze kunnen absoluut de keuken niet monteren, er wordt te weinig gedaan om problemen op te lossen en als het tot ze door dringt dat het echt niet goed is,krijgen ze het niet meer goed. In mei gemonteerd en nu in November noch steeds niet opgelost🤷♀️ al een keer overnieuw gemonteerd, en ook daarna teveel mankementen om op te noemen. We wachten nu nog steeds op een oplossing om de vaatwasser en front goed te krijgen,maar helaas ze zijn iedere keer niet thuis. Of beloven ze iets maar gebeurt er toch niets. Misschien toch onze rechtsbijstand inschakelen?? Héél jammer dat het zo moet gaan. Het uitzoeken was top ook hoe men meedenkt,maar wat heb je daaraan als het daarna verkeerd gaat.

Risposta di Keukendepot - Poortvliet
Super gastvrij en vriendelijk geholpen met het vinden van een nieuwe keuken!

Risposta di Keukendepot - Poortvliet
We hebben van mei onze keuken. En het is nog niet goed zo veel dingen mis verkeerd geïnstalleerd. Maak je een klacht en dat het op gelost moet worden hoor je niks bel je nog een keer weten ze er niks van! Echt zo klaar mee het is te hopen dat ze het laaste ding snel komen oplossen! Ons geduld is aardig op!

Risposta di Keukendepot - Poortvliet
Super goed geholpen keuken is besteld .
Precies wat we wilden .
Nu afwachten voor hij komt erg blij mee kan niet wachten .

Risposta di Keukendepot - Poortvliet
Vanaf binnenkomst tot definitieve aankoop zijn we goed en duidelijk geholpen. We wisten zelf wat we wilden (dachten we), maar dankzij handige tips van de verkoper is ons plan iets aangepast zodat we als het goed is binnenkort onze droomkeuken hebben.