Goed geholpen met de keuze voor onze zakelijke keuken door Matthijs Smelt in Amersfoort. Keuzes konden tot eind toe aangepast en getekend worden.
Zaterdag 8 november samen met mijn dochter mijn nieuwe keuken voor in mijn nieuwe huisje in Hierden gekocht! Onder begeleiding van Matthijs van Keuken Depot Amersfoort tot een prachtig resultaat g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een fijne en eerlijk bedrijf en verkoper(s). De eerste keukenwinkel die wij bezochten voor onze nieuwe keuken en namen ons goed mee in dit proces van waar begin je. Ter gelijking nog paar andere zaken... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di mobili per cucina
- Negozio di piani di lavoro da cucina
- Esperto nella ristrutturazione di cucine
Scritti dall'azienda
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Amsterdamseweg 14 b, 3812 RS, Amersfoort, Paesi Bassi
- 033 200 24 92
Non risultano inviti alla recensione recenti
Goed en snel geholpen door Matthijs…
Goed en snel geholpen door Matthijs Smelt in Amersfoort om een mooie keuken samen te stellen
Goed geholpen
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
We hebben een prachtige keuken…
We hebben een prachtige keuken uitgezocht. We zijn uitstekend geholpen door Matthijs.
Een echte aanrader !

Risposta di Keukendepot - amersfoort
Ontzettend fijn geholpen in Amersfoort…
Ontzettend fijn geholpen in Amersfoort door Matthijs.
Mooie keuken uitgezocht en besteld en dank voor de tips en het meedenken.

Super vriendelijk voor ieder wat wils
Super vriendelijk voor ieder wat wils
Fantastisch met name Matthijs 👍
Heb daar ook een fantastische keuken gekocht een aanrader om daar je keuken te kopen word top geholpen!

Risposta di Keukendepot - amersfoort
Kookeiland van onze dromen!
Wij hebben onlangs een prachtig kookeiland gekocht bij Keukendepot. We kwamen binnen met een bepaald idee en de adviseur Nick kwam met super goede ideeën en aanvullingen. Geen verkoop praatjes maar gewoon een eerlijk advies op maat. We zijn ook niet verder gaan kijken bij andere zaken omdat we hier het gevoel hadden wat wij zochten. Ook de prijs viel ons mee.

Risposta di Keukendepot - amersfoort
Super netjes geholpen namen alle tijd
Super netjes geholpen namen alle tijd, denken mee. Top

Risposta di Keukendepot - amersfoort
Vriendelijk personeel dat goed luisterd naar de wensen en een passend advies geeft
We zijn geholpen door vriendelijk personeel, ze luisteren goed, denken mee en geven een passend advies voor een redelijke prijs.

Fijne service
Onlangs heb ik bij Keukendepot in Amersfoort een nieuwe keuken gekocht. Dat was een erg fijne ervaring! Nick heeft rustig de tijd genomen om verschillende opties met mij door te nemen, ik wist namelijk nog niet precies waar ik naar opzoek was. Hij liet mij in de winkel verschillende opties zien/ervaren zodat ik een beeld kreeg van wat er mogelijk was. Onze ideeën heeft hij in een 3D tekening laten zien en zo heeft hij deze tekening nog talloze keren aangepast tot ik helemaal tevreden was! Ik kreeg ook nog even de tijd om er over na te denken, wat ik erg fijn vond. Geen verkoopdruk en heldere prijzen.
Nick heel erg bedankt voor de fijne service bij Keukendepot Amersfoort!

Rustig geholpen
Wij zijn heel goed geholpen door Nick. Samen met Nick zijn wij tot een mooie resultaat gekomen. Nick nam alle tijd. We kunnen niet wachten tot dat de keuken is geplaatst.

Aankoop van mijn Laatste Nieuwe Keuken
Onder begeleiding van Matthijs van Keuken Depot Amersfoort tot een prachtig resultaat gekomen en de aankoop van mijn keuken lekker ouderwets, "gewoon met de pen" mogen ondertekenen!!!
Matthijs, heel erg bedankt voor je geduld, het was me een waar genoegen,
met vriendelijke groet,
Meta van Ark.

Risposta di Keukendepot - amersfoort
Vandaag heeft Frank ons goed geholpen…
Vandaag heeft Frank ons goed geholpen met het uitzoeken van een keuken. Een mooie scherpe prijs voor een prachtige keuken! De keuken kregen we meteen te zien in het 3D waardoor we een goed beeld hebben gekregen. De keuken wordt ook al in januari geplaatst, wat lekker snel is. Goede ervaring!

Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen. Goed meegedacht en een mooie prijs.

Keuken depot Amersfoort
In Februari dit jaar zijn wij bij Keukendepot Amersfoort beland.
Hier werden wij meteen heel vriendelijk ontvangen door Frank Moraal.
Na wat rond te kijken in de mooie showroom liepen we eigenlijk tegen een opstelling aan die we zochten.
Frank heeft ons fantastisch geholpen en een mooie 3d tekening gemaakt zodat we een mooi beeld kregen hoe er uit zou zien.
Na een fijne onderhandeling de keuken aangeschaft.
Na de eerste orderbevestiging kwam ik er achter dat er iets niet klopte en dit is perfect opgepakt door Frank.
Afgelopen maandag is de keuken geplaatst en wij zijn erg tevreden over de montage en de jongens die dit uitvoerde.
Kortom , prima service en een hele fijne keuken.
Aanrader wat ons betreft.

Risposta di Keukendepot - amersfoort
Snel en zeer kundig geholpen
Snel geholpen, kundig, goed meedenken.
Erg plezierige afspraak.

Risposta di Keukendepot - amersfoort
Nieuwe keuken - Onzettend fijn geholpen!
Afgelopen juli mijn keuken aangeschaft bij Keukendepot in Amersfoort. Na lang zoeken en twijfelen tussen meerdere grote keukenwinkels heb ik er toch voor gekozen om bij Keukendepot langs te gaan, in verband met de aantrekkelijke, maar voornamelijk, normale keukenprijzen. Ik wil graag iets aanschaffen voor de waarde die het heeft en niet hoeven afdingen, zoals bij veel grote keukenwinkels. In de winkel ben ik ontzettend prettig geholpen door Nick. Hij nam de tijd om dingen uit te leggen, stond open voor vragen en het was te merken dat hij veel kennis had. Het 3D-ontwerp wat ter plekke wordt gemaakt, geeft een goed beeld van de nieuwe keuken. In de winkel was er een grote showroom met veel verschillende keukens en allerlei andere opties om te bekijken. Contact via de mail en telefoon verliep altijd prettig en ben nooit teleurgesteld geweest. Nick, ontzettend bedankt!

Risposta di Keukendepot - amersfoort
Matthijs heeft mij ongelooflijk…
Matthijs heeft mij ongelooflijk vriendelijk geholpen, had alle geduld en was zeer kundig. In drie dagen heb ik samen met hem een hele mooie en originele keuken samengesteld, volledig in lijn met mijn wensen en binnen budget.

Goed geadviseerd door Nick
Goed geadviseerd door Nick!
Blij met de service!

Risposta di Keukendepot - amersfoort
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.