Banner for Fietsvoordeelshop - Utrecht (Biltstraat)

Fietsvoordeelshop - Utrecht (Biltstraat) Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Biltstraat 453, 3572 AX Utrecht, NL

Valutata 2 stelle su 5

Fiets heeft 6 wkn in reparatie gestaan na 4wkn is gaan kijken hoe het was. Hadden ze een verkeerd onderdeel besteld .ter plaatse nieuw kabeltje besteld .en de mededeling dat de fiets een week later k... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Behulpzaam en zeer vriendelijk geholpen door Alfred,gaf goed advies en kon daarom een juiste ebike kopen. Kan nog meer complimenten geven maar dan loopt hij naast zijn schoenen😄 Kortom ik ging met... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik liep binnen na online oriëntatie en werd meteen heel goed geholpen en geadviseerd. Mocht proefritjes maken en ben daardoor snel tot een keuze gekomen. Bij het afhalen van de nieuwe fiets werd de ti... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Informazioni su Fietsvoordeelshop - Utrecht (Biltstraat)

Scritti dall'azienda

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3984 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Leveren op gekozen leverdatum lukte helaas niet

in eerste instantie een gazelle grenoble C5 gekocht in heren model bij vestiging in Haarlem.
Na het weekend contact met klantenservice om het model te wijzigen naar een damesmodel.
Het dames model was alleen nog af te halen bij een paar vestigingen.
Ik koos voor Utrecht.
Eerst de bestelling van de heren fiets laten annuleren en een nieuwe bestelling gedaan bij filiaal Utrecht voor de damesfiets waarbij ik de keuze kreeg om een afhaaldatum te kiezen.
Ik bestelde op maandag 13-7-2026 en ik koos de zaterdag erop 18-7-2026 om de fiets af te halen. Keurig een bestelbevestiging gekregen via de mail.
Omdat ik maar niks hoorde via e-mail of telefoon heb ik zelf op de donderdag ervoor(16-7-2026) contact gezocht met het filiaal in Utrecht met de vraag of de fiets echt klaarstond op zaterdag.
Tot mijn verbazing wisten ze nergens van en na achterlaten van mijn gegevens zouden ze gaan kijken en mij terugbellen.
Ik ben teruggebeld en kreeg te horen dat de fiets niet klaar zou zijn omdat het kiox 300 scherm er niet bij zat. Dit scherm zou pas in de week van 27 juli uitgeleverd worden.
Ook was het op dat moment niet zeker of de batterij erbij zat.
Ik vroeg nog waarom ik dan bij het bestelproces een afhaaldatum kon kiezen en het antwoord daarop was dat de gekozen afhaaldatum een indicatie is.
Ik vindt van niet, als je een afhaaldatum kan kiezen moet je de fiets ook op die datum af kunnen halen.
maar goed, het is niet anders.
Ik heb de medewerker verzocht om een E-mail waarin uiteengezet wordt waarom de fiets niet op de gevraagde leverdatum geleverd kan worden en gevraagd of ze de levering zo spoedig mogelijk wilden uitvoeren.
Deze E-mail heb ik gehad en daarin stond dat de batterij geen probleem was maar dat het Kiox-300 scherm pas in de week van 27 juli geleverd kon worden.
Een week later wordt ik gebeld dat ze het toch voor elkaar gekregen hebben dat er een scherm is en dat de fiets opgehaald kan worden.
Ik heb de fiets op zaterdag 25-8-2026 opgehaald in Utrecht en op een paar kleine dingetjes na was alles ok.
Voor onderhoud kan ik gewoon naar het filiaal in Haarlem dus wel zo prettig.
De medewerkers in Utrecht en Haarlem zijn zeer behulpzaam en ondanks dat de levering niet op de gekozen datum kon plaatsvinden ben ik goed geholpen.

26 luglio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Fiets heeft 6 wkn in reparatie gestaan…

Fiets heeft 6 wkn in reparatie gestaan na 4wkn is gaan kijken hoe het was.
Hadden ze een verkeerd onderdeel besteld .ter plaatse nieuw kabeltje besteld .en de mededeling dat de fiets een week later klaar zou zijn .zijn twee weken geworden....fiets vandaag opgehaald. Geen excuses niks... heel het reparatie gebied onder het smeervet

25 luglio 2026
Non scritta su invito

Beste Mp,

Bedankt voor je review! Fijn om elkaar even gesproken te hebben.👍

Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Team Fietsvoordeelshop 🚴‍

Valutata 1 stelle su 5

Fiets an sich was prima

Fiets an sich was prima. Maar levering een drama. Ik heb ook een klacht hierover ingediend. 14 juni heb ik de fiets besteld, vaag mailtje gekregen dat ie 1 juli kan worden afgehaald en vervolgens blijkt dat ik pas 9 juli bericht krijg dat ie klaar en afgemonteerd is. Terwijl daar 72 uur voor staat. Lag niet sec aan de winkel.

11 luglio 2026

Beste Mark,

Bedankt voor je review.
Wat jammer om te horen dat de levering langer op zich heeft laten wachten. We hebben hierover inmiddels ook per e-mail contact met je gehad.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de fiets.
We wensen je veel plezier en vooral veel veilige kilometers toe!

Team Fietsvoordeelshop 🚴

Valutata 5 stelle su 5

Behulpzaam en zeer vriendelijk geholpen…

Kan nog meer complimenten geven maar dan loopt hij naast zijn schoenen😄
Kortom ik ging met een big smile al fietsend naar huis.

3 luglio 2026
Valutata 4 stelle su 5

We zijn echt super goed geholpen!

We zijn echt super goed geholpen door Alfred, in de winkel in Utrecht. Hij nam echt de tijd voor ons, was eerlijk en heel behulpzaam. Het enige minpuntje was de levertijd, dat zou 1-3 weken zijn maar werden er uiteindelijk 4.

1 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

De prijs klopte niet.

De prijs klopte niet.
Daardoor voor niets gekomen. De fiets kon ik niet meenemen, of ik moest later terug komen om het te veel betaalde 'terug te pinnen'. Er moest iemand met meer rechten langs komen. Wat een onzin.

11 giugno 2026

Beste Matthijs,

Bedankt voor je review. 👍

Vervelend dat dit zo is gelopen in de winkel. Je bent nog steeds welkom om je fiets bij ons op te halen. We helpen je daar graag verder.

Team Fietsvoordeelshop 🚴‍♂️

Valutata 5 stelle su 5

Een fiets kiezen hoeft niet lastig te zijn

Een fiets kiezen is lastig. Bij deze winkel wordt het je heel makkelijk gemaakt door Alfred. Het aanbod is groot, en daardoor wellicht onoverzichtelijk. Maar Alfred stelt wat vragen en komt al snel met een voorstel. Heeft veel ervaring, en kent alle ‘verborgen’ eigenschappen waar je wel rekening mee moet houden. Proefzitten hoort daar bij, en als je wilt een proefrondje. Goed advies over eventuele accessoires. Dat alles in uiterst ontspannen sfeer. Zijn adviezen bleken zeer waardevol, we rijden inmiddels op prima fietsen, goede maat, goede type, de juiste eigenschappen. Zeer tevreden!

16 maggio 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più