Brugte denne gang klik & afhent da jeg ku læse på jeres hjemmeside at der var ganske få på lager hos jer let at finde den ønskede vare betalte via mobilpay og fik kort tid efter en bekræftelse på at v... Leggi di più
Extrem unfreundliches Personal bei der Abholung von Waren. Habe über 30 Minuten gewartet, niemand kam um mir meine Ware zu geben. Als ich mich darüber beschwerte wurde ich in gröbster Art und... Leggi di più
Var i Vejle afdelingen, men produktet var ikke i butikken, da den bliver solgt via en samarbejdspartner fortalte sælgeren mig.. venlig, imødekommende og hjælpsom sælger.. Fandt den på hjemmesiden, o... Leggi di più
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Damhaven 9, 7100, Vejle, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg har været i Vejle og besøge en veninde og har købt en ny iPhone i Elgiganten. Jeg har efterfølgende fået lavet noget og ikke fået overført mit esim til min nye iPhone. Heldigt var der åbent på en søndag og jeg kom ned i forretningen i dag klokken 15 og fik god kyndig hjælp som cirka to 5 minutter fra jeg fortalte mit problem til at jeg havde et simkort i min telefon så jeg nu kan tage tilbage til København med en fuld fungerende iPhone. Jeg fik ikke lige fat i dit navn men det var en sød køn ung kvinde med mørkeblond hår. tusind tak for hjælpen.

Risposta di Elgiganten A/S - Vejle
Jeg er rystet over Elgigantens måde at håndtere levering af et ødelagt TV.
Vi modtog fjernsynet og havde det stående uåbnet (kassen var fin) i 14 dage, da det var en gave til vores søn. Da han åbner æsken er fjernsynet desværre i stykker. Vi kontakter Elgiganten med ønsket om at finde en løsning, de påstår det er for sent fordi det har stået i 14 dage. Det skal siges at ifølge Købeloven og deres egen hjemmeside har man et par måneder til at indsende en klage ved skader ved levering.
Vi skriver lidt frem og tilbage og her beder Elgiganten os om at kontakte fragtfirmaet, men igen på deres egen hjemmeside står der, at det står de for og det samme står der på fragtfirmaets side, at det er sælger der skal kontakte dem - ikke os.
De beder os så om at bruge den forsikring, som vi har tegnet og betalt for gennem dem (hvis vi nu selv skulle forvolde en skade), hvilket vi først siger nej til (af princip), men da vi godt kan se at Elgiganten ikke er sammenarbejdsvillig beslutter vi at kontakte forsikringen, men de vil sjovt nok ikke hjælpe, for fjernsynet var ødelagt ved modtagelsen.
Så absolut ingen hjælp fra Elgiganten og vi har stadig et ødelagt tv. Jeg forstår ikke at man har regler på egen hjemmeside man ikke følger eller Købeloven for den sags skyld. Jeg har henvist til stederne på deres hjemmeside, men de ignorerer os bare. Jeg er så frustreret at en stor virksomhed som Elgiganten kan tillade sig at opføre sig på den her måde. Dybt ked af det og frustreret.

Risposta di Elgiganten A/S - Vejle
Elgiganten fejler i enhver henseende
Efter at have brugt Dreame robotplæneklipper A1 (Model: MLLA7110) i godt et år, taber den pludselig koden. Jeg forsøger at indtaste koden igen og igen, men det er ikke muligt. Robotten slukker når jeg har indtastet de første 2-3 tal af koden som er på 4 cifre.
Jeg ringer til Kundeservice ved Elgiganten, som ikke kan hjælpe, men beder mig aflevere den i butikken i Vejle. Det gør jeg, og jeg fortæller hvad koden er, samtidig med at jeg fortæller hvad problemet er.
Elgiganten siger at den skal sendes til Sverige, hvilket nok vil tage 2-3 uger. Der gik 2 uger og jeg fik den tilbage i går den 7. maj 2026. Jeg bad serviceværkstedet om at tænde maskinen for at se om det kunne lade sig gøre. Koden virkede ikke længere, men den blev nulstillet og fik den gamle kode tilbage, hvorefter den virkede.
I Sverige har de tilsyneladende ikke fundet nogen fejl, men jeg kan 100% sige, at jeg ikke sender min Dreame A1 til reparation hvis den ikke fejler noget. Mit gæt er, at robotten havde en fejl, men at den blev udbedret ved at man i Sverige nulstillede robotplæneklipperen.
Da jeg kommer hjem med plæneklipperen opdager jeg at alt er væk fra robotten, herunder mit kort over græsplænen, som jeg nu må betale 600 kr. for at få genetableret, da jeg ikke selv kan klare det.
Ville det ikke have været på sin plads at Elgiganten havde fortalt mig at min plæneklipper ville blive nulstillet ved reparation, og dermed ville tabe alle informationer. Jeg går ud fra at man i sådanne et tilfælde ville have mulighed for at gemme oplysningerne, så de kunne blive genetableret.
Jeg ringede til Kundeservice hos Elgiganten og spurgte hvorfor min kode var blevet slettet, men det vidste vedkommende ikke noget om. Jeg spurgte også om hvorfor mit kort over græsplænen var slettet, dette vidste vedkommende heller ikke noget om. Manden jeg talte med var ikke på nogen måde uhøflig, men hjælpe kunne han absolut ikke, så hvad får man så ud af at have en kundeservice, som intet ved om det de sælger.
Nu står jeg tilbage med en Dreame robotplæneklipper A1, som skulle virke, men hver gang jeg indtaster min kode, så smider den igen koden, så jeg kan ikke komme i kontakt med robotten fra min mobil, og mit Wifi netværk, virker som det skal.
Køb ikke et sådan produkt hos Elgiganten, find en ”rigtig” forhandler, altså en der ved noget om produktet.

Dårlig vejledning og mistillid hos Elgiganten Vejle
Jeg vil gerne advare andre mod den mangelfulde rådgivning og dårlige kundeservice, jeg oplevede hos Elgiganten i Vejle i går og i dag.
Selve købet:
Da den annoncerede computer var udsolgt i hele landet, spurgte jeg efter et alternativ. Sælgeren overbeviste mig om, at en anden model var "fuldstændig ens" med den oprindelige, bortset fra en mindre harddisk. Jeg stolede på sælgeren, men da jeg kom hjem og åbnede pakken, viste det sig, at det eneste de to computere havde til fælles, var mærket Samsung. Specifikationerne var slet ikke sammenlignelige.
Returneringen:
Da jeg i dag forsøgte at returnere computeren på grund af den fejlagtige vejledning, blev oplevelsen kun værre. Jeg blev mødt med mistro i kundeservice, da de påstod, at der manglede en oplader i kassen. Jeg fik at vide, at jeg ikke kunne returnere varen, før jeg kom tilbage med kablet. Da jeg nægtede at tro på, at jeg havde overset noget, endte de med at åbne en tilsvarende ny computer. Her måtte de konstatere, at der heller ikke i den nye kasse lå et kabel.
Det er utrolig træls at blive fejlinformeret ved et køb og derefter blive mistænkeliggjort, når man forsøger at rette op på butikkens egen fejl. Det har været en virkelig dårlig oplevelse hele vejen igennem.

Risposta di Elgiganten A/S - Vejle
Vores drengs skole pc har været til reparation den sidste måned hos square Trade som vi forsikrede købet igennem hos Elgiganten
Man kan ikke komme i kontakt med square Trade, de lover at ringe tilbud inden for 24 timer men intet sker.
Så henvender jeg mig til jeres kundeservice service
Først får jeg at vide at jeg taler for højt
Senere i samtalen råber jeg, ingen af delene passer, jeg har en dyb stemme
Jeg får også at vide at når min dreng har lånt en computer på skolen så er problemet jo løst
Altså hvis det er det niveau I kan få jeres medarbejder i kundeservice til at levere så har I et problem
Han synes jo alt var fint og viste mig at jeg kunne chatte til SQ på nettet?
Vi har købt 4 bærbare pc er hos jer til vores børn og den service i levere er en meget tyndhudet ekspedient der alt ikke kan se der er et problem

Risposta di Elgiganten A/S - Vejle
Probably the worst customer service ever...
Bought a dishwasher including installation (more than usual to have it installed before Easter!) and removal of the old one.
Got the washing machine installed 1 week after Easter (2 visits needed) and I still have the old one sitting on my carport to be picked up since they forgot to create the correct work order for the installer who brought a small van!
The dishwasher couldn´t be installed during the 1st visit due to an inadequate electrical junction box but, to prevent such cases, ElGiganten could request their customers to send some photos for evaluation in advance of the technician´s visit.

Risposta di Elgiganten A/S - Vejle
I had a good experience shopping on line and also when I picked up in Vejle

Risposta di Elgiganten A/S - Vejle
Fik købt et forkert produkt og fik uden problemer annulleret ordren
God service.

Risposta di Elgiganten A/S - Vejle
Rigtig god og venlig behandling i afhentnings afdelingen

Risposta di Elgiganten A/S - Vejle
Kanon hjælp til min mobiltelefon med indstillinger og det eneste de ville have var en smilie .. takke mange gange

Risposta di Elgiganten A/S - Vejle
Jeg købte en iPhone 16 hos Elgiganten i marts sidste år til ca. 6.600 kr. sammen med en original oplader. Telefonen er blevet passet godt på, og batteritilstanden var stadig 100 % for få uger siden.
For nogle uger siden slukkede telefonen pludseligt og ville ikke tænde igen. Jeg afleverede den derfor hos Elgiganten, hvor jeg fik besked om, at den skulle sendes til reparation i Sverige, hvilket tog omkring tre uger. I den periode var jeg nødt til at bruge min gamle Samsung-telefon.
Efter jeg fik telefonen tilbage, fungerede den kun i få dage, før præcis det samme problem opstod igen – den er igen slukket og vil ikke tænde.
Jeg er meget skuffet over, at en telefon til 6.600 kr. får den samme fejl igen så kort tid efter en reparation, og jeg håber derfor, at I vil finde en ordentlig og holdbar løsning på problemet. Fordi hvis det fortsætter på denne måde, tror jeg hverken jeg, min familie eller mine venner vil handle hos Elgiganten fremover.