Der leveres altid en super service og de yder hurtig hjælp. Meget behagelig personale og de møder kunden i øjenhøjde. Kan kun anbefale dem.
Perfekt udført arbejde altid til at få presset bilen ind der findes ikke en bedre service😎 tusind tak til Morten og hans team
Hos Majdal Auto bliver aftaler overholdt. De ordner det extra forefaldende til min fulde tilfredshed.(musene har været i ledningerne og bidt dem over) Bilen er rengjort ved aflevering-ligesom værksted... Leggi di più
Jeg aner intet om biler, men "Din Bilpartner - Mejdal Auto" er et værksted, som jeg helt klart kan anbefale. Lige fra man afleverer sin bil til service til den leveres tilbage kan man være helt rolig.... Leggi di più
Din Bilpartner er en landsdækkende kæde af frie værksteder, der servicerer og reparerer stort set alle biler, uanset alder og mærke. Kæden blev grundlagt i 1985 og er dermed Danmarks ældste frie værkstedskæde. Vi tager løbende kurser og efteruddannelser, rydder op på værkstedet og køber nyt udstyr, så vi kan tage hånd om din bil hurtigt og godt. Faktisk skal du gerne føle, at bilen allerede er lavet, når du har afleveret den hos os. Find dit lokale Din Bilpartner værksted på www.dinbilpartner.dk
Din Bilpartner - hurtigt videre

- Din Bilpartners kundeløfte
- Vi ved, at din bil betyder frihed. Frihed når børnene skal køres, frihed til at køre og bare være sammen, frihed til at besøge venner, frihed til at løse de praktiske ting i dagligdagen, frihed til at udføre dit arbejde. Men hvad sker der, når bilen skal til service eller bryder sammen? Pludselig indskrænkes din frihed. Vi brænder for at sikre din frihed, og vi gør det, fordi vi hjælper dig hurtigt videre.
- Altid fuld fabriksgaranti
- Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens forskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvalitetens af bilens originale reservedele.
Garanti på reservedele
Du får altid 3 års garanti på reservedele

Prins Buris Vej 24-26, 7500, Holstebro, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
God service og hurtig ekspedition!
Mejdal - Hjælpsom og behagelig
Altid hjælpsom og behageligt at få serviceret bil ved, selv i en travl tid med mange skift af vinterhjul 👍🏻
Mejdal auto
Jeg får lappet et dæk
Jeg får lappet et dæk, hvilket gøres rigtig hurtigt. Da jeg så ønsket tilbud på nye dæk, så oplyses det, at mine dæk er slidt ned og bør skiftes. Jeg er undrende over, at man ved lapningen ikke oplyste mig om dette.
Hurtig service.
Fantastisk service
Vi skulle have skiftet sommerdæk ud med vinterdæk. Jeg fik en fantastisk service og mere end forventet :)
Først ville han sikre sig, at jeg selv kunne komme hjem imens bilen var på værkstedet. Bilen kunne være klar før aftalt, da jeg havde akut brug for bilen.
Bilen var støvsuget og der lå lækre bolcher på forsædet.
Jeg fik oplyst, at vores sommerdæk var i “vaskemaskinen” helt uden ekstra beregning.
Jeg kan kun anbefale stedet og giver 5 stjerner :) Tak for god service.
Super service🙏
Super service🙏
Hurtigt og effektivt - meget fair priser….. og så er det jo altid rart at blive mødt med et smil👍😀
Efterservice på defekt ved…
Efterservice på defekt ved partikelfilter - udført U/B. Bilen afleveret støvsuget, selv interiøret havde fået en makeup.
God stil
Hurtigt og god service.
Altid super god service
Altid super god service - hurtig betjening.
Et værksted man kan stole på.
Super service fra start til slut
Super service fra start til slut. Lånebil og en sms med meddelelse om, at egen bil nu stod klar - endda støvsuget og med et par “kørebolcher” på passagersædet. Klar anbefaling herfra.
Hurtig service
Super Service
Rigtig flot service ~ dygtig og…
Rigtig flot service ~ dygtig og kompetent værksted. De bedste anbefalinger.
Total express service og høj kvalitet
Total express service og høj kvalitet
Med meget kort varsel fik jeg en tid til reparation af min bil. Da den var ret ødelagt, lånte jeg en bil af værkstedet.
Det bedste er, jeg forstår faktisk hvad de siger / forklare mig, på det her værksted.
Og sikke en flot bil jeg fik tilbage igen. den var rengjort indeni ;-)
Det Bedste Værksted i hele Danmark
Det er altid rart at komme hos Gutterne hos mejdal Auto både Morten og Kim gør begge to et pisse godt stykke arbejde....
Så jeg kan kun varmt anbefale Din Bilpartner-Mejdal Auto
Med Venlig Hilsen AudiBoy.... :-) :-) :-) :-)
Altid super søde
Altid super søde, og vi fik både repareret bilen og gensynet den, hvilket er dejligt, for så skal jeg ikke tænke mere på det. Gode priser også :)