Scopri cosa dicono le persone
Fra start til slut rene linjer, dvs. ikke noget gemt under gulvtæppet, der var ikke forsøgt at skjule skønshedsfejl som reflekteredes i prisen. Meget imødekommende både på værksted og Kenneth formand.... Leggi di più
Jeg bruger jævnligt BN Autoteknik - altid super tilfreds. Jeg vil bare lige rose dem igen for denne gang. Vi havde pludselig en knækket forfjeder. Da det ikke er super betryggende at køre med, fik... Leggi di più
Ringede akut til vores værksted mandag, da fjederen foran var knækket, jeg fik en tid næste dag. Og i dag onsdag har jeg hentet bilen. Rigtig dygtigt kompetente mekaniker det kan deres kram. De e... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Din Bilpartner er en landsdækkende kæde af frie værksteder, der servicerer og reparerer stort set alle biler, uanset alder og mærke. Kæden blev grundlagt i 1985 og er dermed Danmarks ældste frie værkstedskæde. Vi tager løbende kurser og efteruddannelser, rydder op på værkstedet og køber nyt udstyr, så vi kan tage hånd om din bil hurtigt og godt. Faktisk skal du gerne føle, at bilen allerede er lavet, når du har afleveret den hos os. Find dit lokale Din Bilpartner værksted på www.dinbilpartner.dk
Din Bilpartner - hurtigt videre
Scritti dall'azienda

- Din Bilpartners kundeløfte
- Vi ved, at din bil betyder frihed. Frihed når børnene skal køres, frihed til at køre og bare være sammen, frihed til at besøge venner, frihed til at løse de praktiske ting i dagligdagen, frihed til at udføre dit arbejde. Men hvad sker der, når bilen skal til service eller bryder sammen? Pludselig indskrænkes din frihed. Vi brænder for at sikre din frihed, og vi gør det, fordi vi hjælper dig hurtigt videre.
- Altid fuld fabriksgaranti
- Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens forskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvalitetens af bilens originale reservedele.
Garanti på reservedele
Du får altid 3 års garanti på reservedele

Informazioni di contatto
Korshøj 13, 3600, Frederikssund, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Den bedste betjening ingen skjulte ting, meget fleksible og løsningsorienteret. Lejer her fremover
Den bedste betjening meget løsningsorienteret og fleksible. Lejer helt sikkert her fremover
Mere behagelig mandskab skal man lede…
Mere behagelig mandskab skal man lede længe efter.
👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Altid kompetent og venlig betjening
Altid kompetent og venlig betjening. Aftaler og tider bliver overholdt. Rimelige priser og og der bliver lavet det der er aftalt - der bliver ikke lige fundet noget ekstra som jeg desværre flere gange har oplevet andre steder med "tyske værkstedspriser". Kan kun anbefale stedet.
God service.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Spildte ikke 600kr på en rep som de ellers…
Havde tidligere beskrevet en reparation om min ID4, som BN ikke lykkedes med at klare.
VW havde konstateret et problem med nødstrømsbatteriet og for at spare lidt penge, så kontaktede jeg BN for en reset af fejlen. BN kunne ikke løse problemet da deres tester viste et andet problem. Jeg betalte 640kr for dette som ikke løste mit problem.
Kørte tilbage til VW og fik problemet testet igen og deres test viste at problemet stadig var nødstrømsbatteriet.
BN returnerede de 640 kr da deres tester må have vist forkert og derfor mente BN at jeg ikke skulle betale. Så BN er et værksted der handler ansvarligt og jeg har ingen bekymring om at komme tilbage for andre reparationer i fremtiden.

Risposta di Din Bilpartner - BN Autoteknik
Fik en tid rimelig hurtigt
Fik en tid rimelig hurtigt, god dialog samt fair pris. Kan varmt anbefales at bruge dette værksted.
Min bil ville ikke køle
Min bil ville ikke køle - den var simpelthen løbet tør for kølemiddel 🥵 Det klarede Brian & Co hurtigt trods sommertravlhed, så nu er jeg klar igen 😊👌
Super oplevelse,
Altid god Service.
Effektiv betjening
Min bil blev leveret sidst på dagen med ødelagt dæk. Jeg kunne få en lånebil indtil der var kommet 2 nye dæk på dagen efter. God og effektiv betjening.
Super service og fornuftig pris
Super service. Meget kompetent og jeg blev som kunde hørt og vejledt, og det var en super tryg proces. Fornuftig pris.
I took the car in to replace a plastic…
I took the car in to replace a plastic tube that was leaking a little water from the windshield washer. The result of the invoice was 3.240,75 DK. I do not plan to return never more.it has been an abuse. I do not recommend this woekshop

Risposta di Din Bilpartner - BN Autoteknik
Perfekt og fin service.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.