We werden vriendelijk geholpen. Betreffende medewerkster (Jolanda) heeft ons kundig geholpen en de tijd genomen voor onze wensen. Fijn dat er werd meegedacht naar de beschikbare mogelijkheden.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel erg goed geholpen door Loes. 2 mooie banken gekocht. Een dag later wilde ik 1 bank toch een maat kleiner en dat is probleemloos opgelost.
Scritti dall'azienda
Groeneveldselaan 55, 3903 AX, Veenendaal, Utrecht, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Heel erg goed geholpen door Loes.
2 mooie banken gekocht.

Risposta di Baenks - Veenendaal
Goed geholpen door Sandra! Ze heeft echt met mij mee gedacht. Erg vriendelijk en heeft alle tijd voor mij genomen.

Risposta di Baenks - Veenendaal
Bij Dok2 door Sandra super fijn geholpen. Heel goed meegedacht en echt aangesloten op mijn wensen. Hele goede service!

Risposta di Baenks - Veenendaal
Hi Loes, dankjewel voor de offerte en het fijne tel.contact. De Bayside is in order gegeven.

Risposta di Baenks - Veenendaal
Fijn dat er werd meegedacht naar de beschikbare mogelijkheden. 👍
We mochten de stoelen even meenemen naar ons huis om te kijken of deze in het huidige interieur passen.
Het nieuwe winkeldeel is ruim en mooi opgezet. Veel verschillende keuzes en een sjieke uitstraling. Het straalt kwaliteit uit.

Risposta di Baenks - Veenendaal
Heel goed geholpen in de winkel van Veenendaal. Ze hebben enorm veel geduld dat mag ook wel als wij als stel de bank opstelling 3x veranderen. Gelukkig gaven ze ons hier de ruimte voor en hebben we uiteindelijk de bank besteld hoe wij hem graag willen! Kan het iedereen aan bevelen hier eens naar binnen te lopen. Vraag advies aan Rham die helpt je verder bij je ideeën. Kan niet wachten tot die geleverd word.

Risposta di Baenks - Veenendaal
Aan de hand van foto’s van onze keuken heeft Jolanda een geweldig advies gegeven. Ze maakt het visueel. Met stoelen vanuit de winkel voor een totaal plaatje. (zoals het bij ons thuis zal staan) Met een goedgevoel hebben wij de eettafel uitgekozen. Geen verkooppraatje. Ideeën meegeven. Zodat we straks een perfecte match hebben in ons interieur.