Jeg har i dag bestået min køreprøve med hjælp fra kørelærer Rami. Kæmpe fantastisk oplevelse, og Rami var med hele vejen! Han er vildt dygtig til hans arbejde, og jeg kan kun anbefale ham til andre k... Leggi di più
Jeg har haft en godt og hurtigt forløb med Alliance Trafikskole. Alle de medarbejdere jeg har mødt og fået undervisning af er utrolig søde og kompetente. Min kørelærer Mustafa Dogu Kara har været de... Leggi di più
Meget lige til og anbefalingsværdige. Flinke, forståelige og vil rigtig gerne have en igennem. Min kørelærer var Irfan Anwar - fra Manøvrebane - og det var hurtigt, ærligt og super nemt at følge e... Leggi di più
Informazioni su Alliance Trafikskole
Rødovre
Søborg
Valby
Østerbro.
Du kan som elev frit tage undervisning på alle køreskolens afdelinger med vores smarte køreskole app. Dermed får du fleksibilitet og bestemmer også selv tempoet for hvor hurtigt det skal gå.
Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion, som vi afholder hver uge på alle køreskolens afdelinger og hør mere. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, mød blot op.
Åboulevard 39, 1960, Frederiksberg C, Danimarca
- info@alliance-trafikskole.dk
- www.alliance-trafikskole.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
God oplevelse
God oplevelse. Adil gjorde det overskueligt og var meget hjælpsom 🤩 Vil helt sikkert anbefale!
Tak til Rehas og Berzan Ishøj afdeling…
Tak til Rehas og Berzan Ishøj afdeling i dag sørget de for jeg fik mit kørekort tusind tak 😊
God oplevelse
God oplevelse, Adil har været en hyggelig og god kørelærer!
Kæmpe ros til Berzan i Ishøj…
Kæmpe ros til Berzan i Ishøj afdelingen. Berzan er en rigtig dygtig og fleksibel kørelærer, som fik mig hurtigt og trygt igennem et mc lynkursus. Det kan varmt anbefales
Tak for den fantastiske oplevelse med…
Tak for den fantastiske oplevelse med at tage kørekort med Salman Iqbal, kæmpe anbefaling.
Meget lige til og anbefalingsværdige.
Meget lige til og anbefalingsværdige.
Flinke, forståelige og vil rigtig gerne have en igennem.
Min kørelærer var Irfan Anwar - fra Manøvrebane - og det var hurtigt, ærligt og super nemt at følge et forløb med ham.
Fremragende kørelærer Rami!
Jeg har i dag bestået min køreprøve med hjælp fra kørelærer Rami.
Kæmpe fantastisk oplevelse, og Rami var med hele vejen! Han er vildt dygtig til hans arbejde, og jeg kan kun anbefale ham til andre køreelever! 🤩
Kan virkelig anbefale Alliance
Kan virkelig anbefale Alliance! Havde et virkelig godt forløb. Havde Rami som kørelærer, en god blanding mellem hård og sød! Kæmpe anbefaling herfra :)
5 stjerner til Shuaib :D
Bestod teori og køreprøve til MC A i første hug.
Fleksibel og løsningsorienteret.
Hurtigt igennem så længe man også selv er fleksibel :)
Tak for denne gang!
Vh William
Erdal avci er en fantastisk kørelærer
Erdal avci er en fantastisk kørelærer, bestod første gang på grund af ham ( goat🙏)
Ibrahim fra Østerbro afdelingen er…
Ibrahim fra Østerbro afdelingen er fantastisk. Sød og rar😊🙏
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Alliance Trafikskole - Min kørelærer Haidar specielt! Jeg tog lynkursus hvor der fra start blev sat realistiske mål og rammer, hvori Haidar har kunnet spore ind på og forbedre mine mangler ved hver lektion. Jeg bestod teoretisk og praktisk prøve i første forsøg 👌
Jeg har haft et super forløb hos…
Jeg har haft et super forløb hos Køreskolen i Lyngby Virum afdelingen. Super fedt at man selv kan booke sine teori og køretimer som det passer en. Alle underviserer har virket professionelle og imødekommende overfor de spørgsmål jeg har haft.
Kan varmt anbefale min kørelærer Amin Benarab, som virkelig går op i at hans elever lærer noget og bliver ordentligt klædt på til køreprøven.
Jeg kan varmt anbefale alliance…
Jeg kan varmt anbefale alliance trafikskole. Den måde teori timerne kan bookes på, er meget nemt og fleksibelt, hvor man ikke behøver at følge med det samme hold hele vejen. Jeg har haft teori timer forskellige steder og har derfor mødt mange forskellige kørelære, som alle er mega søde og har god humor.
Jeg havde opstart i lyngby/virum afdelingen, med Amin som kørelærer, og ham var jeg rigtig glad for. Amin er meget fleksibel og på trods af, at han har mange elever, føler man sig højt prioriteret. Selvom jeg ikke bestod køreprøven de første gange, var han rigtig god til at holde mit mod oppe og pointere min udvikling. Jeg følte mig bestemt ikke som en pengemaskine med Amin, da han ikke syntes, jeg skulle bruge penge på unødvendig mange køretimer. Så alt i alt, rigtig god køreskole, med rigtig gode kørelærer, især lyngby/virum afdelingen.
Mustafa Dogu Kara Ⓜ️🅰️
Mustafa Dogu Kara Ⓜ️🅰️
Han er en super god kørelærer, med roligt sind, der fik mig igennem til både første teoriprøve og køreprøve. Klar anbefaling herfra. 5/5 stjerner!
Hvis du gerne vil have en god oplevelse så burde du at starte her
Hvis du gerne vil have en god oplevelse så burde du at starte her
Havde en helt vildt god oplevelse med…
Havde en helt vildt god oplevelse med køreskolen og ikke mindst med min kørerlærer Salman Iqbal🙌 Kam varmt anbefale ham, og har kun godt at sige! Bestod køreprøve i første forsøg og kom hurtigt igennem.
Mustafa er lige den kørelærer jeg havde drømt om…
Min kørelærer Mustafa Dogu Kara har været den bedste kørelærer jeg kunne forestille mig! Han har hjulpet mig trygt og hurtigt igennem forløbet. Han har en dejlig væremåde og det har været både sjovt og trygt at køre med Mustafa.
God MC-kørelærer, Berzan.
Jeg kan varmt anbefale min MC-kørelærer, Berzan. Hele forløbet har været både lærerigt, trygt og motiverende. Stor anbefaling herfra, hvis du overvejer MC-kørekort, er du i rigtig gode hænder :-)
Shabaz er en mega god kørelærer og er…
Shabaz er en mega god kørelærer og er mega tålmodigt. Rigtig god til at lære fra sig og forklar tingene i detaljer. Story tak til Shabaz og Alliance 😊