Veloci Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb met mijn eerste fiets op 3j tijd 14000 km gefietst zonder noemenswaardige kosten behalve ketting die moest vervangen worden maar voor de rest top fiets Resent mij een nieuwe aangeschaft Perf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service de fiets is gewoon zalig om me te rijden en de nazorg , zelfs na haren is fantastisch, je kunt elk jaar als je wilt je fiets na laten kijken ..komen ze aan huis doen met hun eigen wage... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Grossista di biciclette

Scritti dall'azienda

Weet je nog hoe het voelde ​om als kind op je fiets te springen? ​Om alle tijd te hebben​ om de wereld te ontdekken?​ Wie zegt dat je je niet opnieuw zo kan voelen? Jij verdient het ​om zorgeloos door het leven te fietsen. Al meer dan 100.000 fietsers gingen je voor. Ook benieuwd?

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

312 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

239 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Veloci is een top bedrijf

Veloci is een top bedrijf, de fietsen zijn top heb er twee op de camper die we gebruiken op vakantie, ook al is het bergop met de motor die genoeg kracht steekt is dit geen probleem. Heb ook nog een veloci die ik gebruik voor woon werk verkeer en heb al 23 000 km met dezelfde batterij en nog geen mankement gehad behalve ketting en tandwiel. Dus top fietsen en zeer tevreden van de servic. En voor die prijs is het top kwaliteit. Voordien andere fietsen gehad maar dit is de beste voor woon werk verkeer.

14 agosto 2026
Valutata 4 stelle su 5

We zijn zeer tevreden met de fietsen

We zijn zeer tevreden met de fietsen , soms maakt hij een lawaai als we aan het fietsen zijn. Niet zo erg maar we weten echter niet wat het is .
Dienst na verkoop hadden we wel verwacht ,maar niets gehoord en vinden we eigenlijk wel belangrijk.
Ze hadden het ons in Mortsel eigenlijk beloofd en niets gehoord das spijtig.
Maar wel goede kwaliteit van de fietsen heerlijk.

14 agosto 2026

onze derde Veloci al en met de 2 vorige rijden we nog altijd

1ste Veloci van 2021, 2de Veloci van 2024 en nu derde Veloci de solid plus 2026 aangeschaft. Gans de familie (2 volwassenen en 2 tieners van 19 en 15) rijdt met de Veloci's heel graag. Dat het onze derde aankoop Veloci is, bewijst dat wij allen zeer tevreden zijn met het soepel rijden ervan. Prijs-kwaliteit is dik ok. Snelle levering na bestelling. Kant-en klaar geleverd door een zeer vriendelijke medewerker, die ook nog bijkomende uitleg gaf. Voor onze eerste, hebben we de oplaadbatterij moeten vervangen. Maar verder nooit problemen gehad met de Veloci's. Wel af en toe onderhoud laten doen en dan kan je er heel lang gebruik van maken.

13 agosto 2026

Prijs-kwaliteit

Prijs-kwaliteit is heel erg goed. Geen andere fiets kan dat evenaren. Het is nu de 2de fiets van die firma waar ik op rijd.
De volgende fiets gaat terug een fiets van bij jullie zijn. Ik ben dus heel tevreden. Misschien zou ik de volgende keer één kopen waar ik meer afstand kan afleggen,maar dan is de aankoop ook duurder. Nee,geef mij maar terug zo'n fiets.
Groetjes, Kristien Spiessens

13 agosto 2026

Tevreden

Ik heb nu al 4 fietsen gekocht bij Veloci en kan niet anders dan tevreden zijn .
Bij mijn laatste aankoop heb ik beroep moeten doen op mijn garantie en dat verliep zonder problemen..

18 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

Zoals eerder aangegeven laat de service…

Zoals eerder aangegeven laat de service ivm accessoires te wensen over. Na verschillende telefoongesprekken en mails heb ik dan besloten om de bestelling van de dubbele tassen, die bij het bestellen op 8/7 op voorraad waren en na 3 weken niet meer, te annuleren. "Uitgezonderd" de spiegel deze hoop ik binnen een paar dagen dan toch geleverd te krijgen. Door de vele communicatie werd idd wel een alternatief aangeboden, echter werd dit alternatief in de diverse mails door mijzelf "niet" opgemerkt. Alternatief was ook duurder en heb hiervoor bedankt. Nu afwachten wanneer het bedrag van de geannuleerde tassen zal gebeuren.

6 agosto 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più