Service is uitstekend geweest en alles was duidelijk .En het bed is goed afgeleverd op juist tijdstip juiste dag . Het bed ligt naar onze wens wij zijn zeer tevreden dan ook over totaal bed geen bijzo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prettige winkel met een vriendelijke dame die ons vanalles heeft uitgelegd over de boxspring en topper. We hebben op verschillende bedden met verschillende toppers gelegen en toen een keuze gemaakt. A... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel goed geholpen in de winkel. Gelegenheid werd geboden er even rustig op te liggen en er nog over te denken. Supersnelle keurige levering. Bed was in echt nog mooier van kleur dan in de showroom do... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede prijs kwaliteit verhouding. Op tijd geleverd bezorging ook volgens afspraak netjes gebeld voor ze er waren. Uitgepakt en in elkaar gezet en ze hebben de rotzooi meegenomen. Plastic en karton en... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Zeelantlaan 47-49, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super goed geholpen.
Vriendelijk personeel. Zowel in de winkel als de bezorgers.

Risposta di totaalBED - Utrecht
vriendelijke, professionele en duidelijke verkoper en aflevering in overleg met een berichtje over hoe laat ze er zijn...

Risposta di totaalBED - Utrecht
Goed geholpen in de winkel en degene die het hebben geplaats waren echte toppers

Risposta di totaalBED - Utrecht
Wij hebben 3 jaar geleden een heerlijk bed met bedlampjes en een nieuwe kast gekocht. We zijn zeer tevreden over de aankoop en de service van Totaal Bed. Helaas gingen de bedlampjes allebei tegelijk stuk. 27 mei terug geweest bij Totaal Bed Utrecht. We kregen gelijk 2 nieuwe mee. Wat een geweldige service. Super fijn.

Risposta di totaalBED - Utrecht
Marsel de contactpersoon van totaabed in utrcht hij is goed Advisur

Risposta di totaalBED - Utrecht
Een goed verkoopgesprek gehad bij de vestiging in Utrecht. Ik bestelde alleen een lattenbodem (de duurste, elektrisch verstelbaar, draadloos, met schoteltjes) en een matras, én, op advies van de verkoper, ook nog een kussen. Dus geen ledikant, oftewel geen "totaalbed". Op mijn vraag of dit "halve bed" dan ook wel werd geïnstalleerd, kreeg ik als antwoord, dat de installatie altijd inbegrepen is. Op mijn vraag of ik dan korting kon krijgen als ik zelf zou installeren, kreeg ik als antwoord, dat dat niet mogelijk was, ómdat de prijzen allemaal inclusief installatie waren. Dus: installatie altijd inbegrepen, ook als je maar een "half bed" koopt.
Jammer dan, dat op het moment van levering je van de bezorgers te horen krijgt, dat zij alleen maar bezorgen en niet installeren.
Dus... een telefoontje met de verkoper. Deze zegt, dat híj een fout heeft gemaakt bij het aanmaken van de bestelling en dat daardoor het zo gelopen is, dat de bezorgers geen opdracht hebben voor installatie, maar.... ik kan dan wel € 50,- zelfmontagekorting krijgen. Dan kan het ineens wel, korting voor zelfmontage... Ik heb de bezorgers nog € 50,- geboden voor het installeren, maar daar liepen ze niet warm voor.
Nadat ik de telefonische toezegging van de verkoper per e-mail had bevestigd met het verzoek om de € 50,- per omgaande om mijn bankrekening over te maken, krijg ik een telefoontje van de verkoper, die mij vervolgens meedeelt, dat hij er nog eens goed naar heeft gekeken en dat er niks mis is met mijn "order", want in het geval van de bestelling van uitsluitend een lattenbodem en een matras is de installatie nooit inbegrepen. Dus die € 50,- zelfmontagekorting ga ik niet krijgen én ik moet gewoon tóch zelf installeren. De toon van de telefoongesprekken was overigens gelijk al heel anders dan het plezierige verkoopgesprek in de winkel. De verkoper vroeg nog wel wat hij er aan kon doen om mij weer een goed gevoel te kunnen geven bij TotaalBED. Ik heb verschillende opties genoemd, zoals bijv. een leuke aanbieding maken voor beddengoed of een interessante aanbieding voor een "totaalbed" voor mijn dochter, die zich aan het oriënteren is omtrent een nieuw bed en mij op het spoor van TotaalBED had gezet, maar verkoper verzekerde mij, dat hij niets ging weggeven. Alleen een kopje koffie in de winkel in Utrecht... Tja, koffie kan ik thuis ook drinken.
Gelukkig ben ik, ondanks dat ik een vrouw ben van 68 jaar oud met een auditieve handicap (oftewel hoortoestellen), waardoor ik de verkoper "waarschijnlijk verkeerd heb begrepen".... (ja, ja), heel erg handig (waarom zou ik anders vragen om korting voor zelfmontage??) en heb ik inmiddels e.e.a. geïnstalleerd/geplaatst.
De andere helft van mijn (door mijzelf gemaakte steigerhouten) 2-persoonsbed moet ik nog nader gaan invullen. Dat zal, denk ik, niet bij TotaalBED gaan gebeuren.
Jammer, dat het niet is gelukt om mijn nare gevoel over deze gang van zaken weg te nemen.

Risposta di totaalBED - Utrecht
Fijn geholpen in de winkel en alles is verder soepel verlopen. Heel blij met het bed!

Risposta di totaalBED - Utrecht
Wij zijn in de winkel te utrecht heel vakkundig geholpen door Anita en alle aangeschafte zaken zijn op tijd geleverd en vakkundig in elkaar gezet. Dikke 10 voor totaalbed mederwerkers.

Risposta di totaalBED - Utrecht
Goed geholpen. Vriendelijke medewerkers. Lekker bed. We slapen weer heerlijk!

Risposta di totaalBED - Utrecht
Vriendelijke en eerlijk advies,goede service en bezorging.Geeft goed gevoel in de winkel

Risposta di totaalBED - Utrecht
Goede ervaring zowel met de
ver koopmedewerkster, gaf goed advies enz ! Tevens ook erg tevreden over de bezorgers,die ons bed geïnstalleerd hebben.
Zijn zeer tevreden over ons bed en kussens

Risposta di totaalBED - Utrecht
Levering was top, netjes half uurtje van tevoren gebeld wanneer ze kwamen. Bed ligd heerlijk.

Risposta di totaalBED - Utrecht
Wij hebben onze boxspring, met bijbehorende topper 3.5 jaar geleden gekocht. Nu zakken wij erg ver weg in onze matras. Klantenservice doet niks, zegt dat het nest vorming is. Terug geweest naar de winkel, hetzelfde verhaal. Toch worden wij elke dag met een stijve rug wakker. Topper hoort tussen de 4-7 jaar mee te gaan volgens de winkel medewerker, daar zitten we nog niet eens aan. Doet weinig tot niks voor je ter compensatie. Ik verwacht voor €3500 toch een bed/topper wat aanzienlijk langer meegaat dan 3.5 jaar. Enige optie is om een nieuwe topper aan te schaffen, ofwel, het kost ons een heleboel extra bovenop de aanschafprijs. Met een beetje moeite krijg je 10% korting, dit is in onze optiek geen oplossing. Want geen garantie dat hetzelfde gebeurd.
Een heleboel fotos gemaakt van de topper, op het bed en op de grond. Op de grond zie je maximaal 1cm aan kuil, dus je hebt pech. Maar wie slaapt er nou op de grond? Juist, niemand. Zodra de topper op het matras ligt, zak je rond het heupgedeelte ver weg. Dit probleem is toch niet via een foto door "experts" te beoordelen?!
Voor ons nooit meer een bezoek aan deze zaak, zal m ook niet adviseren aan vrienden.
Aanvulling 17-04: ik moest mijn gegevens en/of ordernmr doorgeven, direct gedaan. Tot op heden nog steeds geen reactie of iets gehoord. Ronduit schandalig, nog nooit zon slechte klantenservice meegemaakt.

Een hele goede zaak
We werden erg prettig geholpen
Prachtige bedden en goed informatie

Risposta di totaalBED - Utrecht
We zijn heel goed in de winkel geholpen en ook toen ze hem kwamen bezorgen die mensen die waren ook heel aardig en heel fijn

Risposta di totaalBED - Utrecht
Matig tevreden met het bed en de service. Fijne boxspring gekocht waarbij we ons hebben laten adviseren door verkoopster, maar na een aantal maanden zakten we steeds dieper ons bed in, terwijl we bij aankoop aan de verkoopster aan hadden gegeven dit niet fijn te vinden. Feedback terug gegeven aan de winkel waar we het bed hadden gekocht, waar we aanvankelijk verwijten kregen: je zegt het te laat dus we kunnen niks meer voor je doen, dit had je moeten weten. Uiteindelijk is er wel met ons meegedacht en hebben we tegen meerprijs het matras laten vervangen door een steviger matras. Als we dit van te voren hadden geweten, hadden we de aankoop niet gedaan gezien de hogere prijs die we nu voor ons bed betaald hebben. Goede/eerlijke uitleg bij aankoop was dus fijner geweest.

Risposta di totaalBED - Utrecht
Snelle levering. Toen de leverdag niet uitkwam kwamen ze snel met een nieuw voorstel. Netjes een kwartier van tevoren gebeld dat ze onderweg waren. Het bed stond in no time op zolder op de gewenste plek en ze namen alle zooi weer mee. Helemaal top! 👍🏼