totaalBED - Lelystad Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Zuiderpoort 13, 8239 AB Lelystad, Flevoland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Bij ons bezoek in de winkel (Lelystad) werden wij zeer correct en vriendelijk geholpen. Onze vragen werden serieus genomen en uiteindelijk hebben we een bed besteld. Na 8 weken wachten kwamen 2... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leuke winkel (Lelystad) goede indeling en goede uitleg gekregen en goed kunnen vergelijken. Vriendelijk personeel en je word goed geholpen. levering moest een week eerder door omstandigheden. in go... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di materassi

Informazioni su totaalBED - Lelystad

Scritti dall'azienda

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Zuiderpoort 13, 8239 AB, Lelystad, Flevoland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1568 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen bij het zoeken van…

Heel goed geholpen bij het zoeken van een goed matras door op verschillende matrassen te liggen. Wij hadden een prachtige boxspring uitgekozen maar bij levering bleek hij niet door ons trappengat te passen. De zelfde dag zijn wij terug naar de winkel gegaan en werden weer heel goed geholpen bij het uitzoeken naar een ander bed, wat wel bij ons door het trappengat past, dit keer een ledikant. Later werd ik nog gebeld dat het matras ook mee gestoffeerd kon worden zodat het bed toch een beetje op een boxspring lijkt, en dat was echt een super goed idee, want het is echt een prachtig maar vooral heerlijk bed!! Wij zijn echt super tevreden.
Ook de communicatie betreft de levering was ook heel duidelijk en kwamen de afspraken goed na.
Ik zal TotaalBed zeker aanbevelingen bij de mensen om mij heen!

8 settembre 2025

Beste Ingrid,

Wat fijn te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij het vinden van een geschikt matras en bed! We zijn blij dat de communicatie over de levering duidelijk was en dat alles volgens afspraak is verlopen. Hartelijk dank voor uw aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

In de winkel zijn we heel goed en vriendelijk geholpen

In de winkel zijn we heel goed geholpen. Er werd rustig te tijd genomen en op alle vragen een heel duidelijk antwoord gegeven.

17 agosto 2025

Beste Sabrina,

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We zullen deze complimenten doorgeven aan onze bezorgers.

Wij wensen je alvast veel plezier van jouw aankoop!

Dank u wel voor uw positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede service bij het uitzoeken en…

Zeer goede service bij het uitzoeken en de levering en plaatsing waren ook zeer goed

18 agosto 2025

Beste Tanja,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service bij het uitzoeken, de levering en plaatsing. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Verkoop was top,

Verkoop was top,
levering: rustige mensen,bed snel in elkaar, jammer van splinter van nachtkastje af.
Wordt nieuwe geleverd.

Beste Martin,

We zijn blij te weten dat jouw ervaring met ons goed is. Deze vriendelijke woorden worden zeer gewaardeerd!

Wij wensen je uiteraard een optimale nachtrust toe!

Klantenservice TotaalBED

Valutata 5 stelle su 5

Met alles de koop het advies het…

Met alles de koop het advies het afleveren met alles prima geholpen

9 agosto 2025

Risposta di totaalBED - Lelystad

Fijn te horen dat u zo goed geholpen bent met de aankoop en levering. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Bryan
Klantenservice totaalBED.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer klantonvriendelijk bij Totaalbed…

Zeer klantonvriendelijk bij Totaalbed in Lelystad. Halfuur voor sluitingstijd mogen we niet meer binnen komen, want dat zou niet meer kunnen.

17 agosto 2025

Beste Mylene,

Bedankt voor je review.

Wat ontzettend jammer dat je deze ervaring hebt gekregen. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest.
Ik neem morgen contact op met de filiaalmanager, die als het goed is ook aanwezig was op het moment dat jij een bezoek wilde brengen aan de winkel.
Daarna zal ik contact met je opnemen, op het telefoonnummer dat je hebt achtergelaten.

Hopende je voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

--------------------------------------------------------------------

Beste Mylene,

Ik zie dat het telefoonnummer niet meer bij de review staat, dus ik kan helaas geen contact met je opnemen.
Wanneer wij je nog wel ergens mee van dienst kunnen zijn, mag je telefonisch contact met ons opnemen via 038-4554012.

Behulpzaam in de winkel

Behulpzaam in de winkel. Goede raad. Monteurs ook zeer vaardig. Top

Beste Arno,

Wat fijn om te zien dat je zowel het winkelbezoek als de levering met onze monteurs goed hebt ervaren.

Hartelijk dank voor je review en beoordeling!

Fijne medewerkers

Fijne medewerkers behulpzaam en goede uitleg.

10 agosto 2025

Beste B. de Vries,

Erg fijn om te zien dat je fijne medewerkers hebt getroffen die je behulpzaam van goede uitleg hebben voorzien.
Hartelijk dank voor je review en beoordeling!

Valutata 5 stelle su 5

Positief over de service en oplossingsgerichtheid van TotaalBED. Wij hebben bij hen een nieuw bed aangekocht die helaas niet door ons trapgat pastte. Hiervoor extra kosten moeten maken door een verhuislift in te huren. TotaalBED heeft op kort termijn een nieuwe monteur laten langskomen zodat wij snel van onze nieuwe bed gebruik konden maken. Fijne service!

Beste L.J. van Norden,

Wat ontzettend vervelend om te zien dat de levering van je boxspring zo is verlopen en dat het bed niet naar boven kon zoals verwacht.
We begrijpen goed dat dit frustratie bij je oplevert.

Ik kom graag even met je in contact en zoek daarbij graag het een en ander voor je uit.
Is het mogelijk dat je ons een e-mail stuurt naar service@totaalbed.nl? Je mag dan refereren naar mij, Myrthe.

Ik hoop een mail van je te mogen ontvangen.

-------------------------

Beste meneer/mevrouw Van Norden,

Hartelijk dank voor het aanpassen van de review.

Ontzettend fijn om te vernemen dat alles uiteindelijk toch netjes met je is opgelost en dat de service als fijn hebt ervaren.
Hartelijk dank voor de 5-sterren.

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies in de winkel

Goed advies in de winkel, professionele verkoopster

28 luglio 2025

Beste Marinus

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zijn blij te horen dat tevreden bent met onze service.

Voor nu en de toekomst wensen we je veel slaapplezier!

Klantenservice TotaalBED BV

Vriendelijk personeel

Prachtig bed uitgezocht met goed advies van de verkoopster
We kregen 25% korting tijdens Pinksteren en mochten ook nog eens voor 200 euro beddengoed uitzoeken
En de mannen die het kwamen leveren waren ook toppers
Al met al een echte aanrader
We slapen fantastisch
Bedankt totaal bed Lelystad

14 luglio 2025

Beste Petra,

Wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen bij het uitzoeken van een bed en dat de bezorging ook goed is verlopen. We zijn blij te horen dat jullie fantastisch slapen en willen jullie bedanken voor de aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

De bezorgers waren erg beleeft en…

De bezorgers waren erg beleeft en professioneel ze hebben alles netjes achter gelaten

3 luglio 2025

Beste meneer/mevrouw Arler,

Wat fijn om te zien dat de bezorgers je beleeft, professioneel en netjes hebben geholpen!
Hartelijk dank voor je reactie en beoordeling.

Valutata 5 stelle su 5

Je moet even wachten, maar dan heb je ook wat

Het duurde even voordat het bed geleverd werd, maar het resultaat mag er zijn. De verkoper deed het voorkomen alsof hij het proces kon versnellen door op de bestelling te vermelden "ze slapen nu op de grond" maar dat werkte (natuurlijk) niet.
De levering en montage verliepen goed. Wij hadden zelf nog metalen poten voor de lattenbodems en die werden keurig gemonteerd.

6 luglio 2025

Beste Fred,

Hartelijk dank voor jouw mooie review. Wat jammer dat het ons onlangs de melding niet gelukt is de levering wat te verspoedigen, onze welgemeende excuses hiervoor.

Duidelijk verhaal

Duidelijk verhaal, er werd de tijd voor ons genomen, we mochten alles uitproberen, er werd niets opgedrongen. Het product is nu geleverd en het bevalt meer dan goed.

6 luglio 2025

Hallo Marjan,

Hartelijk dank voor jouw mooie review. Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We waren jou graag van dienst!

Beste klantenservice

Beste klantenservice vanavond gehad bij totaalbed in Lelystad, geholpen door Johan, goed advies gegeven voor de matrassen en kussens, zelfs mijn zoon laten komen om te proberen, alle geduld had deze vriendelijke meneer, en liep best door, maar ook wij wachten geduldig af tot hij tijd had voor ons.
Wij zijn op verzoek gekomen door familie van ons, en die gaf aan bij totaalbed te kijken want deze mensen zijn zo vriendelijk, ook hun zijn geholpen door Johan!!!
Echt waar een topper.

Johan, dank je wel voor je goede service en je top advies!!!
We zijn blij met onze aankoop.

10 luglio 2025

Beste Lisa,

Superfijn dat jij en jouw familie zo goed zijn geholpen door Johan bij totaalBED Lelystad.

We wensen jullie heel veel slaapcomfort en plezier met jullie aankoop. En als er nog iets is, weet je ons te vinden!

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Bedadviseur

Goede voorlichting
En advies
Goede aflevering vande matrassen

21 giugno 2025

Beste meneer, mevrouw Verzijden,

Bedankt voor jouw review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen! Heel veel (slaap)plezier met jouw nieuwe aankoop.

Klantenservice TotaalBED BV

Excellent advice and service

Excellent advice and service, from the moment we stepped into the shop to when the bed was delivered to our home!

17 maggio 2025

Risposta di totaalBED - Lelystad

Thank you for your review, how great to hear that your experience was excellent! We wish you a lot of happiness with your order.

Kind regards,
Sharissa
customer service totaalBED

Valutata 1 stelle su 5

Mattress issue

I bought a mattress that arrived defective, and after a month I still don’t have a solution and I'm still stuck with the defective mattress.I have sent photos proving that it’s a manufacturing defect and that it will never regain its shape because it’s defective, yet they don’t want to offer a solution to the problem. When you buy a new mattress, do you really expect to wait a month for it to regain its shape? Or just 24 to 48 hours? And no, there’s no fitted sheet on it. Please review the three emails I’ve sent instead of replying to this review.

19 maggio 2025

Hello Lorenzo,

Thank you very much for your review. What a shame to read that you are not satisfied with your current mattress. As explained, the mattress needs some time to get into shape. What can also help is to loosen the fitted sheet at the corners during the day so that the mattress can lie out properly. If you still experience the same problem in 4 weeks, we would like to hear about it, of course we will then look for a solution with you.

Kind regards,
Customerservice totaalBED

Valutata 4 stelle su 5

Een winkel met een hart voor de klant.

Perfecte voorlichting en uitleg over het gehele slaap meubel en kastjes, vooral over de aan te schaffen matrassen, de dame in de winkel gaf een prima uitleg over de mogelijkheden.

18 maggio 2025

Beste Joop,

Wat mooi te lezen dat je zo tevreden bent over de voorlichting. Heel hartelijk dank voor deze complimenten!

Klantenservice totaalBED

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più