We zijn in de winkel zeer goed geholpen, geholpen door iemand die echt wist waar ze het over had, geen enkele vraag of twijfel over de kleur bijvoorbeeld, was teveel. We vinden 1 ding heel jammer, dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In de winkel in Groningen hebben we direct een goed advies gekregen. We konden diverse matrassen testen, waarbij er gevraagd werd naar wensen en klachten. Vervolgens konden we e.e.a. op maat uitzoeken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben al sinds 2018 een boxsping van Totaalbed en geen moment spijt van gehad. Helaas was 1 motor van het bed kapot (vermoedelijk lange externe stroomstoring). Hierover in de winkel en met klanten... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Hoendiep 97, 9718 TE, Groningen, Groningen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Heel fijn deken en kussens gekocht. Onwijs goed geholpen. Als we spullen nodig zijn voor ons bed dan weten wij wel waar we heen gaan. Heel erg vriendelijk en erg veel verstand van bedden en alles er omheen.

Risposta di totaalBED - Groningen
heb matras geprobeerd in winkel en deze was goed dan 600euro betaalt en wachten voor bezorging daar bleek niet de goeie matras te zijn na vijf keer bezoek winkel en contakt service eindelijk iemand die thuis bij mij kwam kijken en inderdaad dit was niet de matras wat afgesproken was na veel problemen kon ik kiezen andere matras of geld terug maar dit kost je dan 30% dat houd in dat je 200euro kwijt bent maar niet jou fout is van daar deze mededeling dat vele bedrijven dit niet kunnen geloven waar ik ben geweest heb nu matras gekocht bij beterbed van merk emma geweldig matras en goeie service en daar mijn slechte ervaring met totaal bed aan hoendiep groningen vind ik dat mensen moeten weten voordat ze daar iets kopen groetjes dijkstra
na onderstaand bericht niks van jullie gehoordgehoord ik moest mijn gegevens achter laten voor alsnog oplossing twee weken en nog niks gehoord dat is nu juist probleem totaalbed 200euro weg voor niks dan ellende spaanse aakstraat 95 9741CW bij hier alsnog de gegevens

Risposta di totaalBED - Groningen
Keurig aan de afspraken gehouden. Flexibel met het verschuiven van de afleverdata

Risposta di totaalBED - Groningen
Wij zijn bij ons bezoek vriendelijk en deskundig geïnformeerd, prima zaak.

Risposta di totaalBED - Groningen
Alles volgens afspraak. Keurig uitgevoerd. Behulpzaam bij het verwijderen van de oude matrassen.
De mogelijkheid van vooruitbetaling spreekt me niet aan, daar ik als koper dan risico loop bij een eventueel faillissement.
Doet overigens aan de service geen afbreuk !

Risposta di totaalBED - Groningen
Telefonisch goed en duidelijk geholpen en veel korting😜 kon op 1 ding na alles meenemen vanuit de winkel.. matras is later bezorg die va te voren even bellen dat ze onderweg zijn super fijne service!!!

Risposta di totaalBED - Groningen
Snel het bed geplaatst alles netjes opgeruimd en vriendelijke mannen

Risposta di totaalBED - Groningen
Ten eerste goed geholpen in de winkel zelf t bed kwam inclusief instalatie .nou dat hebben de mannen keurig netjes gedaan .het was even wennen maar slaap nu heerlijk het electrisch gedeelte van het bed werkt perfect ben er blij mee

Risposta di totaalBED - Groningen
Friendly staff with accurate advice. The delivery was done quite professionally well

Risposta di totaalBED - Groningen
Alles prima, zowel bed zelf (fantastisch) hierbij fijn geholpen in de winkel, wist niet dat er zoveel mogelijkheden waren.
Ook betr. de bezorging, goede communicatie.

Risposta di totaalBED - Groningen
Plastic werd in de vrachtwagen van het bed gehaald
Het bed werd zonder bescherming ( het regende ook op dat moment) naar binnen naar plaats van bestemming gebracht

Risposta di totaalBED - Groningen
Ik ben hier ontzettend goed geholpen,personnel zeer vriendelijk in alles

Risposta di totaalBED - Groningen
Goede service. Vriendelijk personeel. Bleef zelfs na openingstijd nog met ons meedenken.
Bed is van goede kwaliteit.

Risposta di totaalBED - Groningen
Het bed zou op een disndag bezorg worden. De zaterdag ervoor hebben we ons oude bed bij het grofvuil gedaan, in de wetenschap dat we drie nachten op de bank moesten slapen. Maandag werden we gebeld dat het bed toch niet leverbaar is op de afgesproken dag. Uiteindelijk hebben we tot de vrijdag de week erna moeten wachten. Hierdoor 10 nachten extra op de bank moeten slapen met mijn vriendin. Vervelende ervaring.
Het bed ligt verder erg goed en de service in de winkel was prettig. De mevrouw die ons hielp zei in de winkel expliciet dat het bed leverbaar zou zijn. Helaas dus niet, hierdoor een vervelende smaak overgehouden aan de gehele ervaring.
Edit:
Op een later moment ben ik gebeld en vriendelijk gecompenseerd voor het bovenstaande probleem. Verdient wat mij betreft een extra ster.

Risposta di totaalBED - Groningen
Deskundige begeleiding, goede service en goede kwaliteit.
Alles geheel volgens afspraak

Risposta di totaalBED - Groningen
Bij aankoop boxspring zeer goed geholpen door Crista in filiaal Groningen. Alles werd uitgelegd en onderbouwd om tot juiste keuze te komen zonder dat dit de duurste keuze was. Ik heb later nog telefonisch order aan kunnen passen wat dekbed betreft.
Boxspring werd zelfs binnen leveringstermijn geleverd en netjes in elkaar gezet. Erg blij met de keuze van Totaal bed.

Risposta di totaalBED - Groningen
Goed geholpen in de winkel en goeie levering. Netjes op tijd en snel opgezet.

Risposta di totaalBED - Groningen
Snel en correct uitgevoerd, daarnaast het bezorgen en in elkaar zetten ging super. Prima service en kwaliteit