totaalBED - Enschede Recensioni

TrustScore 5 su 5

Schuttersveld 36, 7514 AL Enschede, Overijssel, NL

Valutata 5 stelle su 5

We werden netjes op een hoogte gehouden wanneer de levering was en de chauffeur belde nog een half uur van te voren De motor deed het niet en ze hadden een reserve bij zich zodat dit gelijk verholp... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De communicatie rond de levering was perfect. De monteurs hebben keurig werk afgeleverd. Daarbij waren ze vriendelijk en werkten heel netjes. Van de voorlichting en de behandeling tijdens de aanko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geduld in de winkel, uitgebreid alle verschillende opties doorgenomen qua bed, hoofdboard, stof. We hadden misschien iets langer bij het topmatras stil mogen staan maar misschien was het ook wel duide... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Klantvriendelijk, monteurs vriendelijk ,maar de tijd van aflevering ruim 3 maanden veel te lang . Het werd pas geleverd na 2x gebeld te hebben waar het bed bleef.

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di materassi

Informazioni su totaalBED - Enschede

Scritti dall'azienda

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Schuttersveld 36, 7514 AL, Enschede, Overijssel, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1575 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fijne verkoper en goede feedback

Fijne verkoper en goede feedback. Levering liep ook heel soepel!

3 gennaio 2026

Beste Gerda Gollenbeek,

Wat fijn om te zien dat je een fijne ervaring hebt gehad bij totaalBED Enschede en dat ook de levering goed is verlopen.

Valutata 4 stelle su 5

Service in winkel en montage prima

Over het algeheel was het een prima service en advies, in de winkel en bij het plaatsen. Wat minder ging was de afspraak inplannen. Aangegeven dat we nooit op donderdag kunnen en kregen de afspraak juist op donderdag! Hierdoor en doordat het bed niet bij ons thuis maar bij de zorginstelling van onze zoon gebracht moest worden werd het 3 weken later dan afgesproken, ook was er weinig ruimte om te kiezen in data en geen contact hierover mogelijk. Daarom 1 ster minder. Hier valt echt nog winst te behalen.

3 gennaio 2026

Beste B.v.d.V,

Bedankt voor je feedback! Goed om te zien dat je over het algemeen erg tevreden bent, maar dat er toch iets niet helemaal goed is verlopen bij het maken van een afspraak. Onze oprechte excuses daarvoor.

Boxspring

Vandaag werden we door David
Zeer vriendelijk te woord gestaan met uitgebreide informatie .
Mooie nette winkel met veel keuzes aan bedden en matrassen
Al met al een dikke 10!

18 gennaio 2026
Non scritta su invito

Beste Biance,

Wat een mooie review, waarvoor heel veel dank! Hier doen het we het natuurlijk voor!

Valutata 5 stelle su 5

Kundig en klantvriendelijk en komen…

Kundig en klantvriendelijk en komen beloftes na.

8 gennaio 2026

Beste Henk,

Wat fijn om te zien dat je kundig en klantvriendelijk bent geholpen!

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk advies bij aankoop van de…

Duidelijk advies bij aankoop van de boxspring bed.
Monteur belde netjes vooraf op hoelaat hij kwam.
Snel en kundig het bed in elkaar gezet en tevens het plastic en karton van het bed meegenomen.
Top gedaan

1 gennaio 2026

Beste Simone,

Erg fijn om te vernemen dat zowel de verkoop als de levering goed is verlopen!

Tevreden!

In de winkel zij de verkoopster dat het bed binnen 3 weken geleverd zou worden. Helaas was dit niet zo, we moesten wel wat langer wachten. (Ongeveer 8 weken) misschien dat er een miscommunicatie is geweest. Wij zijn wel heel erg tevreden met de manier van verkopen, we werden goed geholpen in de winkel. De levering was makkelijk in te plannen via de mail. De bezorging was ook goed. Bed stond binnen no time. En niet te vergeten het bed is na wens!

22 dicembre 2025

Beste M. Veltkamp,

Wat fijn om te zien dat je zo goed bent geholpen bij totaalBED Enschede en dat ook de levering goed is verlopen!
Wel jammer dat er miscommunicatie is ontstaan over de levertijd, onze excuses daarvoor.

Goed geholpen

Goed geholpen, kwaliteit goed en aardige en vriendelijke verkoper

18 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw Segerink,

Wat fijn om te zien dat je zo'n goede ervaring hebt gehad bij totaalBED Enschede!

Valutata 5 stelle su 5

Heel prettig geholpen door Francis in…

Heel prettig geholpen door Francis in Enschede. Bij bezorging is het netjes in elkaar gezet en de verpakking allemaal meegenomen

11 dicembre 2025

Beste Karin,

Bedankt voor jouw prachtige review!
Het is fijn te om te horen hoe goed onze medewerkers je geholpen hebben. Wij zullen jouw feedback doorgeven aan onze bezorgers en slaapadviseurs die jou met veel zorg en aandacht geholpen hebben.

Rina

Valutata 4 stelle su 5

Na wat onduidelijkheid, prima uitgevoerd

Prima kerels, echter was er op voorhand even wat onduidelijkheid over het hoger monteren van het achterbord. Door verkoper zo geadviseerd, door kantoor benaderd over de werkzaamheden die ik moest verrichten om t zo uit te voeren, echter de bezorgers gaven aan dat t niet kon. Na doorvragen en dat zij contact hadden gehad met hun leidinggevende hebben ze t uitgevoerd zoals gevraagd en besproken. Dit gaf even wat frustratie. Eindresultaat is prima. Vandaar 4 maar geen 5 sterren !

11 dicembre 2025

Beste Roy Meyerink,

Wat fijn om te zien, dat ondanks in eerste instantie de onduidelijkheden over de hoogte van het hoofdbord, verder alles naar wens is verlopen.

Hartelijk dank voor je review en feedback.

Super

Keurig netjes geholpen zonder opdringerig te zijn
Het bed kwam voor ons iets te vroeg maar was geen probleem mocht even blijven staan

7 dicembre 2025

Beste Bianca,

Wat fijn om te zien dat je deze ervaring van ons hebt gekregen!

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering en in elkaar gezet

Het bed werd netjes en snel geleverd en in elkaar gezet. Heel blij mee :)

3 dicembre 2025

Beste Si,

Goed om te zien dat je zo blij bent met je bed en dat het netjes bij je is geleverd!

Mooie producten.

Nette en vriendelijke verkoopadviseur, die ons een mooie en erg fijne boxspring heeft verkocht. Het duurde even na de aankoop voordat het bed werd geleverd door twee medewerkers, maar die hebben de boxspring netjes geleverd en in elkaargezet. Communicatie over de levertijd was helder en duidelijk.

1 dicembre 2025

Beste Erwin,

Wat fijn om te zien dat je een goede ervaring hebt gehad bij totaalBED Enschede en dat ook de levering met de monteurs en de communicatie goed is verlopen.

Goede ervaring

Goed en vriendelijk geholpen in de winkel. Levering was zoals aangegeven en de communicatie rondom de levering was goed. Vriendelijke medewerkers die mijn bed kwamen bezorgen en ze waren snel klaar.

16 novembre 2025

Beste Babette Slaa,

Fijn om te zien dat je zo goed bent geholpen bij totaalBED Enschede en dat ook de communicatie rondom de levering goed is verlopen en dat de bezorging naar wens is verlopen!

Aanrader!

De service was echt top! Fijn geholpen, professioneel advies.

10 novembre 2025

Beste Joyce,

Wat fijn om te zien dat je de service als top hebt ervaren en dat je erg fijn en professioneel bent geholpen.

Valutata 5 stelle su 5

Totaalbed voor ons echt Totaal!

Goede hulp in de winkel in Enschede.
Duidelijke uitleg en info waarom.
Prijs goed.
Bezorging ( met meldingen vooraf )
super op tijd, met telefonisch bericht.
Medewerkers snel en deskundig monteren van box spring !
Slaapt perfect, mooie nachtkastjes.
Tot nu toe :Top !

7 novembre 2025

Beste Hermans,

Wat fijn te horen dat je zo goed geholpen bent in Enschede! We zijn blij dat de uitleg duidelijk was, de prijs goed en de bezorging perfect. Fijn dat de montage vlot verliep en je heerlijk slaapt. Bedankt voor de positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen in deze winkel

Goed geholpen in deze winkel. Goed advies en men neemt de tijd voor je. Niet opdringerig. Luistert goed naar wat je wenst. Super. Ook de bezorging en plaatsen van her bed ging goed.

23 ottobre 2025

Beste Richard,

Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het advies en de bezorging van jouw bed. Dank voor deze positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Prima uitleg door de verkoper

Prima uitleg door de verkoper. Goed op de hoogte gehouden inzake levering. Vriendelijke nette monteurs ,belden netjes dat ze eraan kwamen .Kortom ,alles was prima.

19 ottobre 2025

Risposta di totaalBED - Enschede

Bedankt voor het schrijven van deze goede review! We zijn blij om te horen dat je jouw ervaring als goed hebt ervaren. We wensen je veel plezier van jouw nieuwe aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Zo als afgesproken ging het tewerk

Zo als afgesproken ging het tewerk. Zeer goed.

13 ottobre 2025

Risposta di totaalBED - Enschede

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen! We waarderen de positieve review enorm.

We wensen je een goede nachtrust toe!

komt de afspraak na

Netjes op tijd geleverd, vriendelijke bezorgers, Netjes alles gemonteerd en verpakkingen opgeruimd, vriendelijke winkel personeel, goed advies en kennis van zaken

12 ottobre 2025

Risposta di totaalBED - Enschede

Bedankt voor jouw schitterende review!

Het is fijn te om te horen hoe goed onze medewerkers je geholpen hebben.

Totale ervaring was top

Totale ervaring was top, goed communicatie. Je weet precies wat je kunt verwachten als het product wordt geleverd. Levertijd was ook prima

29 settembre 2025

Risposta di totaalBED - Enschede

Wat fijn dat de totale ervaring goed was en de communicatie helder. We zijn blij te horen dat de levertijd aan de verwachtingen voldeed. Dank voor de feedback!

Met vriendelijke groet

Bryan
Klantenservice totaalBED.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più