We kwamen vrijblijvend even informeren voor een nieuwe ledikant (Hull) in filiaal Duiven, er werd ons niets opgedrongen maar kregen duidelijk en eerlijk advies van Raymond. Dan speelt natuur oo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede service bij de verkoop, duidelijk kwa levertijden en leveringsdagen. Niet tevreden over de levering. Bezorger vroegen niet hoe de bedden moesten komen staan, gingen veelste vlug aan de sla... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In 2022 hebben wij een boxspring met verstelbare bedbodems boven en onder gekocht. Vorig jaar bleek mijn gedeelte boven niet goed meer te werken. Na enkele weken werd deze kosteloos vervangen. Een pa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fijn geholpen in Duiven. Zelfs toen het sluitingstijd was hielpen ze ons nog verder. Duidelijke offerte en 2 hoeslakens cadeau 😉 Heel meedenkend. Onze vloer liet nogal op zich wachten. Hierdoor on... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Nieuwgraaf 8a, 6921 RJ, Duiven, Gelderland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
In de winkel prima geholpen. Gemaakte afspraken nagekomen. Levering uitstekend door vriendelijk en deskundig personeel. Top!
We zijn goed geholpen in de winkel en de jongens van transport waren ook aardig en kundig.
Goed advies, klantvriendelijk, komen afspraken na.
Montage door chauffeurs gaan snel en netjes te werk. Top!
Zeer aardige en vakkundige mannen die het bed keurig hebben gemonteerd en de kamer daarna opgeruimd en netjes hebben achter gelaten.
Heel goed advies en ze nemen alle tijd. Ook is alles op tijd bezorgd en heel netjes geplaatst.
Het advies over de keuze van een bed en matras was prima! Heel vriendelijke medewerkster die alle tijd nam. De levertijd was 2 weken. Het bed zat snel in elkaar en was keurig afgeleverd. Alleen is de lattenbodem verkeerd om ingelegd waardoor het voeteneind aan het hoofdeinde lag. Terwijl het bed zelf wel goed stond. Zelf een en ander opgelost.
Klantenservice neemt geen contact op al zeggen ze van wel. Zou graag via de mail anders contact krijgen met ze omdat ze zeggen te bellen alleen ik krijg geen telefoontje

Risposta di totaalBED - Duiven
Kreeg in de winkel goed advies en ze namen de tijd voor je.
Ook de levering was volgens afspraak en ze hadden vakkundig alles in elkaar gezet.ook hebben ze netjes alles meegenomen.Ze waren vriendelijk ze gaven advies als je er om vroeg.
Vriendelijke en aangename hulp in de winkel. Goede, degelijke levering en montage thuis.
Mijn bed stond in een kwartier.
Mannen keurig en netjes en aardig.
In de winkel goed geadviseerd,goed de tijd voor ons genomen.
Rommel meteen weer meegenomen
Bed ligt heerlijk.
Goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. En goed geadviseerd. Levering ook perfect, vooraf een belletje dat ze eraan kwamen en vriendelijke mannen
Hulp in de winkel in Duiven was goed en bekwaam.Meneer nam de tijd en dacht mee qua soort matras topper en hoofdkussen.
Ik krijg mijn nieuwe boxspring dinsdag en benieuwd hoe hij in mijn nieuwe slaapkamer staat en natuurlijk hoe hij slaapt.
Mijn vriend krijgt zijn boxspring en een grote linnenkast en nachtkastje de week erop.
Beide goed geholpen in Duiven.
Waren mooi op tijd en fij n vantevoren tel contact en vriendelijke mannen
Tevreden met de boxspring. Goed geadviseerd in de winkel. Volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Het bed was keurig verzorgd.
De monteurs verstonden hun vak.
Een tegen slag was,dat het bed niet compleet was,er ontbrak er 1 scharnier aan en kon het bed niet uitdraaien voor op te maken
Sehr kompetente Bedienung, gute Produktauswahl. Wollten eine Matratze kaufen, waren so überzeugt das wir auch die zweite schon gleich mit gekauft haben.
Gerne wieder.