Renbåd.dk ApS Recensioni 215

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Renbåd laver et virklig flot stykke arbejde. Selvom vi har været faste kunder i 3 sæsoner er kvaliteten af arbejdet stadig højt. Min oplevelse er at der også er styr på servicen og den administrative... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super hjælpsomme og dygtige drenge! De forstod nødvendigheden i hvorfor vi havde brug for hjælp og kom til vores redning inden for få timer. Yderst professionelt. Mange tak!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg tog mod august kampagne, som lød på polering og gratis coating. En ung mand, Branco stod for opgaven. Båden lå i vandet og på en oppustelig tømmerflåde lå han og knoklede i næste to dage. Result... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di riparazione barche
  2. Rivenditore di barche
  3. Luogo per il ricovero barche

Scritti dall'azienda

RenBåd.dk – Danmarks moderne bådværft med alt samlet ét sted RenBåd.dk er et moderne bådværft, der tilbyder komplette løsninger til bådejere i hele Danmark. Vi samler alle de nødvendige bådservices ét sted, så du kan føle dig tryg og sikker, uanset om du har brug for klargøring, reparation eller opbevaring. Vores kernekompetencer spænder bredt: professionel bådpolering med keramisk coating importeret fra USA, bundmaling og bundbehandling, glasfiber, gelcoat-reparationer, teakrens og vedligehold samt komplet service af både indenbordsmotorer og påhængsmotorer. Vores marine mekanikere håndterer alt fra olieskift, impellerskift og kølesystemservice til mere avancerede fejlsøgninger og reparationer af motor og drev. Hos RenBåd.dk har vi også specialiserede bådebyggere, der tager sig af glasfiberarbejde, større reparationer og individuelle løsninger. For de bådejere, der ønsker maksimal tryghed, tilbyder vi indendørs vinteropbevaring i vores moderne haller, hvor bådene står tørt, sikkert og beskyttet hele vinteren. Her kan vi samtidig tilbyde løbende tilsyn, affugtning og vedligehold, så båden er klar til en ny sæson uden problemer. Vi har et stærkt fokus på kvalitet, gennemsigtighed og service. Hvert år hjælper vi tusindvis af bådejere med at bevare og øge værdien af deres både gennem professionelt håndværk, rådgivning og fleksible løsninger. Uanset om du har en sejlbåd, motorbåd eller en større yacht, er RenBåd.dk din pålidelige samarbejdspartner, når det gælder bådservice, reparation, polering og vinteropbevaring i Danmark.

RenBåd.dk – Hele Danmarks moderne bådværft

Scritti dall'azienda

Alt til din båd samlet ét sted i hele landet
Vi tilbyder professionel bådpolering, bundbehandling, mekanisk service, gelcoat-reparationer, teakpleje og indendørs vinteropbevaring. Alt samlet ét sted, så du som bådejer kan få tryghed, kvalitet og mere tid på vandet.

Din tryghedsgaranti hos RenBåd.dk

Vi står inde for kvaliteten af vores arbejde – hver gang.

Hos RenBåd.dk tilbyder vi garanti på alle vores behandlinger og services. Det betyder, at du som kunde altid kan være sikker på, at din båd er i de bedste hænder. Vi arbejder kun med professionelle produkter, certificerede teknikker og erfarne fagfolk. Skulle der mod forventning opstå en fejl eller utilfredshed, retter vi det naturligvis uden ekstra omkostninger. Vores mål er, at du skal føle dig helt tryg, når du overlader din båd til os – uanset om det gælder polering, bundmaling, mekanisk service eller vinteropbevaring. Hos RenBåd.dk får du ikke bare en service, men et løfte om kvalitet, gennemsigtighed og langvarig beskyttelse af din båd.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Flot arbejde - igen.

Renbåd laver et virklig flot stykke arbejde. Selvom vi har været faste kunder i 3 sæsoner er kvaliteten af arbejdet stadig højt. Min oplevelse er at der også er styr på servicen og den administrative process.

15 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ikke pengene vær

Ikke pengene vær, elendigt arbejde ud fra det der var lovet.
De skulle aldrig have påtaget sig arbejdet, men gjort opmærksom på det ikke kunne lade sig gøres, det gjorde man først bagefter, der havde man jo også hævet 35.000,- kr. for et ubrugeligt arbejde.

10 settembre 2025
Logo di Renbåd.dk ApS

Risposta di Renbåd.dk ApS

Hej Kim.
Jeg har lige fundet din sag i vores system, og kan konstatere at du blev gjort opmærksom på at din båd en gammel ombygget båd, som ikke er malet med almindelig gelcoat, men rullet med noget andet maling.

Derfor har den ikke været "glat", og kan desværre aldrig blive det.

Resultatet er blevet det bedste som det kunne, med de forudsætninger som vi har haft på denne opgave.

Ligesom vi også talte om i telefon dengang vi udførte opgaven.

Imponerende flot arbejde.

Utrolig nemt fra bestilling til betaling. Og arbejdet er imponerende flot og lever fuldt op til billedeksemplerne med før og efter opgaver. Kan kun anbefales.

4 marzo 2026

Godt udført arbejde.

Som aftalt mødte mekanikeren op og udførte samvittighedsfuldt et stort service på min bådmotor. Udfordringer blev løst efter god dialog og til min fulde tilfredsstillelse.

9 marzo 2026

Særdels fint arbejde

Særdels grundigt forarbejde og selve poleringen helt i top, samtidig var de to medarbejder som lavede arbejdet utroligt flinke og hjælpsomme,de hjalp mig bla. med at tage vinterpresingen af. Slut resultatet er bare super smukt.
Jeg kan kun anbefale firmaet

5 marzo 2026

Styr på tingene hos Renbåd

Det var styr på tingene hos Renbåd ApS, vedrørende komplet bundbehandling af min båd. Alt gik som planlagt, fra det øjeblik aftalen var i hus og til de kanondygtige medarbejdere tog tilbage til Sjælland. Jeg og mine sejlerkollegaer er enige om, at de lavede et perfekt arbejde til punkt og prikke. Stort ros til dem! Kommunikationen med virksomheden var god, og jeg kan kun anbefale Renbåd. Tak for nu!

4 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

For det første var det en service mand der kunne sit kram, han ordnede min motor på nul komma fem, så jeg er en meget tilfreds og glad mand.
Mvh. Jan Petersen

12 novembre 2025

Ro i maven ❤️

Som førstegangsbådejer kan man godt være lidt nervøs, men RenBåd.dk har givet mig fuld tryghed gennem hele processen.

Jeg havde dem til at hente båden hos sælger, så behøvede jeg ikke selv stå med al logistikken. De tog sig også af opbevaringen i vinterhal (med moderne faciliteter) I foråret skal de levere båden til Århus, klar til sæson og det glæder jeg mig virkelig til.

Undervejs har de været lette at komme i kontakt med, imødekommende og lydhøre over for mine spørgsmål og bekymringer. De forklarer tingene ordentligt, og man føler, at de passer på båden, som var det deres egen.

Jeg kan varmt anbefale RenBåd.dk til andre bådejere, især hvis man vil slippe for al besværet med transport, klargøring og opbevaring.

23 settembre 2025

Perfekt

Alt fungerede som aftalt.
Venligt og meget imødekommende

16 settembre 2025

Super god service

Super god service. Fik hentet båden lavet service på motor, bundmaling og polering samt vinteropbevarong. Glæder mig til at få båden tilbage i foråret men indtil videre har jeg kun ros til Renbåd der har ydet fantastisk service.

25 settembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più