Fijne garage, eerlijk advies en denken mee. Had een grote beurt ingepland maar medewerker gaf aan dat dat echt nog niet nodig was.
APK keuring laten doen en een diagnose laten stellen voor een lampje. Helaas bleek na de APK de oplossing voor de storing in het lampje niet gevonden, dit werd mij helaas niet verteld maar ontdekte ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Officina di autoriparazioni
- Centro revisioni per auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Servizio auto
- Gommista
- Officina di riparazione camion
Scritti dall'azienda
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Tuinschouw 7, 4131 MD, Vianen, Utrecht, Paesi Bassi
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
breng auto voor apk dan wordt die…
breng auto voor apk dan wordt die afgekeurd op de voorruit zit veeg van ruitenwissers ben naar rdw den 's-Hertogenbosch gereden was dus duidelijk geen afkeur is daar dus goedgekeurd dan komen ze ook nog eens met dat mij auto onderhoud nodig heeft volgens boekje ben zelf monteur geweest en doe dit altijd zelf vind dit kwikfit praktijken voor mij de laatste keer geweest daar had vertrouwen in hun maar echt niet meer jammer wel 59,95 voor niks betaald want is nu door rdw gekeurd dubbele kosten onterecht

Risposta di Profile Nederland - Vianen, Nooteboom
Fijne garage
Lekke band
Snel mijn lekke band verholpen en een fiets als vervangend vervoer. Perfect!!
Professionele hulp bij band vervangen
Ik had een probleem met mijn band en ben hier snel geholpen. Ze hebben een nieuwe Michelin band gemonteerd en ook de auto uitgelijnd. Alles werd duidelijk uitgelegd en de service was professioneel. Ik ben tevreden en kom zeker terug.
Gewoon vriendelijk en goede service.
In de ochtend langsgeweest omdat ik een…
In de ochtend langsgeweest omdat ik een lekke band had, en kon gelijk geholpen worden.
Gewoon een goed bedrijf
Gewoon een goed bedrijf. Denken met je mee en adviseren je goed.
Nieuwe band na stoeprand
Met beschadigde band naar Profile Vianen gereden, band werd meteen onderzocht, nieuwe band werd besteld en ik kon de andere dag meteen terecht voor montage. Prima!
Hele vriendelijke vestiging.
Hele vriendelijke vestiging.. ‘s morgens om 7 uur stond ik daar met een klapband voor de deur . Voor openingstijd werd ik alweer op weg geholpen met een nieuwe band bedankt
Goede service, duidelijke communicatie wat er gedaan moest worden en de prijs. Bleven zelf langer open, zodat ik me auto nog kon halen.
Vriendelijke en persoonlijke…
Vriendelijke en persoonlijke behandeling. Flexibel toen ik bij het inleveren van mijn auto vroeg om aanvullende onderhoudsvragen.
snel en efficiënt geholpen…
We werden snel en efficiënt geholpen kregen koffie aangeboden.
Na lekke band op snelweg en weggehaald…
Na lekke band op snelweg en weggehaald door rijkswaterstaat hier gebracht om nieuwe band te laten opzetten helaas niet op voorraad dus wel 4 uurtjes moeten wachten alles bij elkaar maar heel erg blij dat het dezelfde dag geregeld kon worden.
super goed geregeld snelle service lieve mensen lekkere koffie en chocolade melk en een proper toilet
zit ook nog een broodjes zaak om de hoek dus je hoeft niet te verhongeren
The recent APK service was good
The recent APK service was good, they have suggested what is right for getting APK
Top service
Top service. Walking distance from home. Professional staffs, Michel at reception desk is friendly and helpful 👍🏽
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.