Patrick (Dronten) heeft mij heel goed geholpen met nieuw banden en daar ben ik heel erg tevreden over, ze zijn allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam en staan altijd voor je klaar! Al jarenlang... Leggi di più

Makkelijk online een afspraak maken, zelfs op zaterdag. Snelle reparatie van mijn band, ondanks dat het een heel klein gaatje betrof èn technische toelichting op batterij van geïntegreerde drukopneme... Leggi di più
Eerlijk personeel, meedenkend. Ik heb 2 autos hier in onderhoud en ik wordt zeer goed geholpen ook om kosten te besparen denken ze goed mee en hebben een goede drive om een goede auto weer terug te ge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Officina di autoriparazioni
- Centro revisioni per auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Servizio auto
- Gommista
- Officina di riparazione camion
Scritti dall'azienda
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
De Dommel 56, 8253 PL, Dronten, Flevoland, Paesi Bassi
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Netjes en snel uitgevoerd
Netjes en snel uitgevoerd. Lekkere koffie tijdens wachten en je kunt er prima eventjes werken. Ben er al jaren klant. Fijne vestiging.
Makkelijk een afspraak kunnen maken
Makkelijk een afspraak kunnen maken. Nette werkwijze
Vriendelijk te woord gestaan en netjes…
Vriendelijk te woord gestaan en netjes de reparaties uutgevoerd.
Ik ben tevreden, kunnen sommige bedrijven ern voorbeeld aan nemen
vriendelijke mensen
Er was een fout gemaakt in de factuur en die is netjes afgehandeld.
De mensen zijn er vriendelijk en leggen alles goed ui
Vandaag geweest voor uitlijnen.
Vandaag geweest voor uitlijnen.
Mijn vorige commentaar was wellicht iets te. Dame in kwestie wat betreft het uitlijnen en in het groen zetten van de 4 wielen, goed gedaan, alles uitgelegd en weer in het groen. Ga zeker terug naar filiaal. Ook voor de APK.
Auto moet voor APK en beurt, ben zeer tevreden
Auto moet voor APK en beurt. Had fiets gereserveerd, maar door blessure kon ik achteraf niet fietsen. Mij onverwachts even naar huis brengen, de auto later terugbrengen en de andere wijze van betalen waren geen probleem.
Zeer goede sevice, vriendelijk en begripvol personeel zowel aan de balie als de monteurs. Er valt goed te overleggen en ze hebben nog een klusje gedaan waar ik op het laatse moment om gevraagd heb. Ze bellen om aan te geven wat er aan de auto moet gebeuren en geven aan wat de kosten worden.
was volgens afspraak en afgesproken…
was volgens afspraak en afgesproken rijs dus geen verrasingen
Afspraak was snel gemaakt en het werk…
Afspraak was snel gemaakt en het werk snel en vakkundig uitgevoerd
Kon snel afspraak maken en…
Kon snel afspraak maken en werkzaamheden werden ook snel en correct uitgevoerd.
Prijs is echter wel hoog waardoor 1 ster aftrek.
Heel moeilijk telefonsch berijkbaar!
Heel moeilijk telefonsch berijkbaar!! Dan haak je snel af.
Eenmaal binnen: een hele goede service en vriendelijk personeel.
Kwaliteit zeker een negen.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Band moest vervangen worden
Band moest vervangen worden, banden maat niet op voorraad. Zelf voor oplossing moeten zorgen. 🙁

Risposta di Profile - Dronten, Flevobanden