Kjærgaard Køreskole ApS Recensioni 308

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kunne ikke forstille mig en bedre oplevelse, især med Tom som kørelærer. Han er super sjov og sød men hård når der er et behov for at være det. Teorien går også overraskende hurtigt med ham som lærer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg tog kørekort hos Kjærgaard Køreskole i Esbjerg med Tom som kørelærer, og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Tom er utrolig dygtig til sit arbejde og gør så meget h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Autoscuola

Scritti dall'azienda

Hos Kjærgaard Køreskole viser vi vejen til kørekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kører. Gennem hele undervisningen sætter vi den enkelte elev i centrum. Forløbet fra man starter, til køreprøven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

ANBEFALER!!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kjærgaard Køreskole. Undervisningen var professionel, struktureret og samtidig afslappet, hvilket gjorde det nemt at lære og føle sig tryg gennem hele forløbet.

Min kørelærer, Tom, var helt klart en stor del af den gode oplevelse. Han er rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Man føler sig aldrig stresset, og han er god til at skabe en behagelig stemning i bilen, selv når man laver fejl.

Alt i alt kan jeg klart anbefale Kjærgaard Køreskole – især hvis man har Tom som kørelærer. 5 stjerner herfra!

28 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale kørelærer Tom

Jeg kan varmt anbefale kørelærer Tom! 🚗⭐
Super dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en rolig måde. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem forløbet, og undervisningen var både lærerig og hyggelig. Klart 5 stjerner herfra!

28 aprile 2026

Fremragende køreskole!

Kjærgård køreskole er en fremragende køreskole, jeg havde fornøjelsen af at have Claus og Rikke som kørelærere, de er begge rare, rolige og har meget tålmodighed med deres elever, som er så rart som ny billist, de fortjener 5 stjerner, bare fordi de ikke kan gives mere! :)

27 aprile 2026

Rigtig godt gode lærer

Risposta di Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores undervisning og kørelærere 🚗✨

Kan kun varmt anbefale🙏

Jeg har virkelig været glad for mit kørekortforløb hos Kjærgaard i Varde🙏 Både Rikke min teorilærer og Klaus min kørelærer er virkelig nogle fantastiske mennesker. Begge har virkelig vist enormt tålmodighed og forståelse for, at det hele kan være noget spøjst noget🙈❤️
Samtidig er de virkelig gode til at lære fra sig, så man både forstår teorien og det praktiske🫶🏻
Især køretimerne med Klaus har været en fest, han forstår at det er grænseoverskridende, at skulle ud og køre i trafikken. Han lægger stor vægt på, at man skal skabe trygge omgivelser og aldrig presse eleven ud i noget de ikke er klar til.
Tag ikke fejl af hans ironi, sarkasme og specielle humor for han er virkelig med til at gøre hele turen og forløbet tryg, sikker og utroligt sjovt🤗
Jeg kan kun sige det samme om Rikke, hun er simpelhent den sødeste, mest forstående teorilærer der kan gøre selv de kedeligste lektioner til noget sjovt. Tag ikke fejl af hendes muffins, de er skam gode nok😋😆

Så tusind tak for de mest lærerige og sjove måneder med jer alle fra Kjærgaard. ✨Så hvis du leder efter en køreskole, hvor du føler dig tryg og godt tilpas, kan jeg varmt anbefale Kjærgaard Køreskole❤️

Risposta di Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din helt fantastiske og personlige anmeldelse 🤗❤️
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft et trygt, sjovt og lærerigt forløb hos os i Varde. Det betyder meget, at både Rikke og Klaus har kunnet møde dig med tålmodighed og forståelse – og samtidig gjort både teori og kørsel til noget, man kan være i og udvikle sig i 🚗✨
Vi er især glade for, at du fremhæver trygheden i køretimerne og følelsen af ikke at blive presset – det er noget, vi vægter rigtig højt. Og ja… både humor, ironi og muffins spiller åbenbart også en vigtig rolle 😉🧁
Tusind tak for de varme ord og for din klare anbefaling – det betyder virkelig meget for os.

Jeg vil klart anbefale ❤️

Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos Kjærgaard køreskole. Jeg har især været glad for min kørelærer Rikke, som har været utroligt sød, positiv og tålmodig. Det har været så hyggeligt at være ude og køre med hende, og man lærte noget nyt hver gang, både til teori- og køretimerne. Jeg har overhovedet ingen kritik, det har været mega godt❤️

Risposta di Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft et så godt og lærerigt forløb hos os, og at du har følt dig tryg og glad hele vejen igennem. Vi er især glade for dine fine ord om Rikke – dem giver vi selvfølgelig videre til hende 🚗✨
Tak fordi du deler din oplevelse og for den varme anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Jeg tog mit kørekort i Kjærgaard hos Tom

Jeg tog mit kørekort i Kjærgaard køreskole esbjerg afdeling hos Tom. Hele oplevelsen og forløbet har fungeret på en behagelig måde, hvor det både går hurtigt men at der heller ikke er nogen der bliver tabt. Tom er et utrolig tålmodig og behageligt menneske at have med at gøre hvilket gør meget nemmere at lære noget. Alt i alt kunne det ikke have været bedre. Tak for en god tid :)

13 aprile 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft et trygt og godt forløb hos os i Esbjerg, og at du har oplevet en god balance mellem fremdrift og tid til at lære i dit eget tempo. Det betyder meget, at du fremhæver Toms tålmodighed og rolige måde at undervise på – det er netop sådan, vi ønsker, at vores elever skal opleve forløbet 🚗✨
Og Tom siger 1000 tak for de meget gode bøffer fra Guldager Highland Cattle 🙏🥩

Valutata 5 stelle su 5

Jeg tog kørekort hos Kjærgaard…

Tom er utrolig dygtig til sit arbejde og gør så meget han kan, for at få forløbet til at passe til sine elever. Han er både meget forstående og tålmodig, og hver eneste køretime var både meget lærende og en fornøjelse i hans selskab.

Tom fortjener virkelig et stort klap på skulderen og et endnu større tak! 🤍

7 aprile 2026

Risposta di Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤍
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft så godt et forløb hos os i Esbjerg, og at Tom har gjort en forskel for dig. Det betyder meget, at du fremhæver både hans tålmodighed, forståelse og evne til at tilpasse forløbet – det er præcis det, vi stræber efter 🚗✨
Vi giver selvfølgelig din ros videre til Tom – han bliver helt sikkert rigtig glad for det!

Valutata 1 stelle su 5

Skidt sted

Jeg blev afsluttet grundet nogle private årsager, snakker derfor i telefon med en ansat, hvor vi blev enige om at den første rate jeg har betalt var nok, da jeg ikke have udsigt til at få taget kørekortet færdigt, i den omgang. Tænker faktisk alt er fint, lige indtil, jeg bliver kontaktet af et inkasso firma, fordi de pludseligt opkræver mig betaling af anden rate. Det er decideret frækt. Så nu skal jeg bøvle med inkasso sager fordi de ik lever op til deres eget ansvar

1 aprile 2026

Kjærgaard Køreskole

Jeg har taget kørekort ved Kjærgaard Køreskole. Det har været helt fantastisk og selv der jeg fik aflyst min køreprøve på grund af sneen, der fandt de en ny til mig med det sammen. Så selvom der var ventetid på en hel måned fik de fat i en kun en uge senere. Det har været helt fantastisk og har været så glad for at tage kørekort her. 5 stjerner fra mig af ❤️

26 febbraio 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ❤️
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft et så godt forløb hos os – også selvom der opstod udfordringer med aflysning af køreprøven pga. vejret. Vi gør altid vores bedste for at finde løsninger hurtigt, så ventetiden bliver så kort som muligt, og det er dejligt at høre, at du har oplevet det sådan 🚗✨
Tak fordi du valgte os, og fordi du deler din oplevelse – det betyder rigtig meget for os.

Valutata 4 stelle su 5

Mc kørekort hos Kjærgaard Køreskole er…

Mc kørekort hos Kjærgaard Køreskole er en tryg og god oplevelse.
Klaus har virkeligt haft stor tålmodighed med mig igennem hele forløbet.
Jeg var meget nervøs og usikker, men kom igennem det hele i første hug 😊

8 aprile 2026

Risposta di Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊🏍️
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en tryg og god oplevelse med dit MC-kørekort hos os. Vi ved, at det kan være en stor udfordring, især når man føler sig nervøs og usikker, så det er fantastisk at høre, at Klaus med sin tålmodighed har kunnet støtte dig hele vejen igennem.
Stort tillykke med, at du kom igennem både teori og køreprøve i første hug – det er en flot præstation! 🎉

fra teamet ved Kjærgaard Køreskole 🚗✨🏍️

Valutata 5 stelle su 5

Mega god køreskole i Esbjerg jeg kan…

Mega god køreskole i Esbjerg jeg kan kun anbefale den. lærerene stytter eleverne 100% tak for din stykke Tom du er den bedste kørelærer

27 marzo 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Esbjerg, og at du har følt dig støttet hele vejen igennem. Vi er især glade for de flotte ord om Tom – dem giver vi selvfølgelig videre til ham 🚗✨
Tak fordi du vil anbefale Kjærgaard Køreskole, det sætter vi stor pris på.

Kæmpe anbefaling herfra!

Hele forløbet har været både trygt, lærerigt og rigtig sjovt. Jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøven, hvor undervisningen også altid var i øjenhøjde. Min kørelærer Tom som er verdens skønneste menneske var tålmodige, rolige og virkelig gode til at forklare tingene, så man følte sig sikker bag rattet. Kæmpe anbefaling herfra!

26 marzo 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft et trygt, lærerigt og sjovt forløb hos os, og at du har følt dig godt forberedt til både teori og køreprøven. Undervisning i øjenhøjde er noget, vi vægter højt, så det er dejligt, at du har oplevet det sådan 🚗✨

Vi giver selvfølgelig dine meget flotte ord videre til Tom – han bliver helt sikkert glad for at høre det 💛

Tusind tak for anbefalingen!

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig venligt personale altid klar…

Rigtig venligt personale altid klar hvis man har problemer og alt i alt rigtig god service

26 marzo 2026

Risposta di Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet vores personale som venlige og hjælpsomme. God service og tilgængelighed er noget, vi vægter højt, så det betyder meget for os 🚗✨

Valutata 5 stelle su 5

Tak for din støtte og dine venlige ord

Tak for din støtte og dine venlige ord. Det var en utrolig dejlig tid på køreskolen. Tak til instruktørerne for deres støtte og forklaring af hvert eneste uforståelige øjeblik. De teoretiske timer var sjove og gav en masse nyttige oplysninger, som vi brugte i praksis. Jeg var meget glad for at møde så fantastiske instruktører som på denne skole. En særlig tak til min instruktør Rikke, under de praktiske timer snakkede vi meget og grinede. Jeg vil savne denne tid meget!

21 marzo 2026

Risposta di Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din varme og personlige anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en dejlig tid hos os, og at både teori og praksis har været lærerigt, sjovt og brugbart. Det betyder meget, at du har følt dig støttet og fået forklaret tingene på en god måde hele vejen igennem 🚗✨
Vi giver selvfølgelig din særlige tak videre til Rikke – hun bliver helt sikkert glad for at høre om de gode snakke og grin under køretimerne 💛
Tak fordi du deler din oplevelse – og vi forstår godt, at det er en tid, man kommer til at savne.

Super fed køreskole

Super fed køreskole, jeg havde den bedste kørerlærer (Tom) som gjorde et fremragende job, vi hyggede os altid på vejene, og så fik man virkelig god feedback og støtte gennem hele forløbet.😊

19 marzo 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft et godt og hyggeligt forløb hos os, og at Tom har været en god støtte hele vejen med både feedback og opbakning. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores elever 🚗✨

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort her

Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at tage mit kørekort hos Kjærgaard Kørelærerskole – det var en ren fornøjelse at være sammen med så sjove og positive mennesker. Jeg havde Rikke som kørelærer, og det var virkelig prikken over i’et. Hun var utrolig sød og tålmodig, og hun gjorde køreturene ekstra sjove, så jeg altid glædede mig til at komme ud og køre. Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort her!

17 marzo 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os, og at stemningen har været både sjov og positiv hele vejen igennem. Det betyder meget, at du har glædet dig til køretimerne – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe 🚗✨
Vi giver selvfølgelig dine flotte ord videre til Rikke – hun bliver helt sikkert glad for at høre, at hun har været prikken over i’et for dit forløb 💛
Tak fordi du vil anbefale os videre!

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk oplevelse med de sødeste…

En fantastisk oplevelse med de sødeste kørelærere🤗🌸 jeg tog det i Varde og fik en mega sød og hjælpsom lære som ikke kun havde interesse for sit arbejde men også for at bygge en relation for at hjælpe hver en af hendes elever!!🙈☺️ TAK!🤩 Rikke for en fantastisk oplevelse jeg ikke glemmer! Du er ikke kun en god kørelærer men et fantastisk og omsorgsfuld menneske 🤗🙈

7 gennaio 2026

Risposta di Kjærgaard Køreskole ApS

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse 🤗🌸
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os i Varde, og at du har følt dig set og støttet hele vejen. Relation og tryghed betyder enormt meget i et kørekortforløb, så det er dejligt, at det har gjort en forskel for dig 🚗✨
Vi giver selvfølgelig dine meget varme ord videre til Rikke – hun bliver helt sikkert rørt over din besked 💛
Tusind tak for din taknemmelighed og for at dele din oplevelse med os!

Rigtig god

Kjærsgaard Køreskole er en virkelig god køreskole at tage kørekort ved. Teoritimerne er sjove og køretimerne endnu mere. Jeg tog kørekortet i Varde og havde Klaus som kørelærer og han er virkelig en sød og venlig person, der får en til at føle sig tryg, selv i de lidt stresset situationer. Alle lærere er søde og generelt får man meget hjælp og støtte fra alle. Ville anbefale rigtig meget.

13 marzo 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god og sjov oplevelse hos os i Varde – både til teori og i køretimerne. Det betyder meget, at du har følt dig tryg og godt støttet undervejs, også i de lidt mere pressede situationer.
Vi giver selvfølgelig de flotte ord videre til Klaus – han bliver helt sikkert glad for at høre det. Tak fordi du vil anbefale Kjærgaard Køreskole videre 🚗✨

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più