Banner for Esnan Dental Clinics

6. Clinica medica

Informazioni su Esnan Dental Clinics

Esnan Dental Clinics Skyland in Istanbul, Türkiye

Smile for Everyone.

Esnan Dental Clinics is a multi-specialty dental healthcare group based in Istanbul, Türkiye, serving local and international patients through five clinics across the city. Since 2007, Esnan has focused on providing transparent, patient-centred dental care—from diagnosis and personalised treatment planning to clinical treatment, in-house digital laboratory production, and aftercare.

Our services include dental implants, zirconia crowns, veneers, aesthetic dentistry, full-mouth rehabilitation, orthodontics, periodontology, endodontics, paediatric dentistry, oral and maxillofacial surgery, and treatments under sedation or general anaesthesia where clinically appropriate. Every treatment plan is prepared individually following professional consultation and diagnostic evaluation.

For international patients, Esnan provides communication in nine languages, digital pre-consultation support, appointment and treatment coordination, and clear information before travelling to Istanbul. Patients are informed about their treatment options, planned procedures, expected timelines, costs, and aftercare responsibilities before making a treatment decision.

Esnan reports having served more than 1.2 million patients since 2007 and maintains a documented patient satisfaction rate of 99.2%. Eligible treatments are supported by a five-year treatment guarantee, subject to clinical eligibility and the applicable written guarantee terms.

International Quality and Industry Recognition

Esnan Dental Clinics Skyland Temos Excellence in Dental Tourism accreditation

TEMOS Excellence in Dental Tourism
Esnan Dental Clinics – Skyland achieved Temos International accreditation following a comprehensive on-site assessment and completed the accreditation process with the highest possible score.

Esnan Dental Clinics Straumann Group Highest Volume Clinic in Türkiye 2025

Straumann Group Highest Volume Clinic in Türkiye
In 2025, Straumann Group recognised Esnan Dental Clinics as the Highest Volume Clinic in Türkiye, with more than 15,000 Straumann Group implant solutions.

Esnan Dental Clinics Amann Girrbach first Diamond Partner Clinic and Laboratory

Amann Girrbach First Diamond Partner Clinic and Laboratory
In 2026, Esnan Dental Clinics and Esnan Digital Laboratory became Amann Girrbach’s first Diamond Partner Clinic and Laboratory, reflecting Esnan’s investment in integrated digital dentistry, in-house CAD/CAM production, professional training, and consistent clinic–laboratory workflows.

At Esnan Dental Clinics, we combine clinical experience, digital technology, hygiene standards, and human care to help patients feel informed, safe, and supported throughout their dental treatment journey.

💬 Continue on WhatsApp
Request a personalised dental assessment

Chat with Esnan Dental Clinics on WhatsApp

Why International Patients Choose Esnan

Internationally Accredited Care
Esnan Dental Clinics – Skyland achieved TEMOS Excellence in Dental Tourism accreditation with the highest possible score following a comprehensive on-site assessment.
Recognised Implant Experience
Straumann Group recognised Esnan Dental Clinics as the Highest Volume Clinic in Türkiye for 2025, with more than 15,000 Straumann Group implant solutions.
Integrated Digital Dentistry
Esnan Dental Clinics and Esnan Digital Laboratory were named Amann Girrbach’s first Diamond Partner Clinic and Laboratory, supporting fully integrated CAD/CAM workflows and consistent clinic–laboratory quality.

5-Year Treatment Guarantee

Written guarantee terms and structured aftercare for eligible dental treatments.

Esnan Dental Clinics provides a documented five-year treatment guarantee for eligible treatments, subject to clinical conditions, treatment type and patient aftercare responsibilities. Patients receive clear information about their treatment plan, follow-up process and guarantee terms before treatment. Our structured approach combines experienced clinical teams, digital dentistry workflows and multilingual communication to support long-term patient confidence.

Promotion box for Esnan Dental Clinics

The most innovative Dental Health Group

"Smile brighter! Discover our exclusive dental offers & deals today!"

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

327 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Eccellenza

Ho trovato una struttura all'avanguardia, servizi e macchinari di ultima generazione, pulizia estrema e impeccabili in tutto.
Il Dott Furkan a le sua assistente Yagmur che mi hanno seguito nel mio percorso sono stati professionali, empatici e alla mano, attenti a tutto. Se potete vi consiglio di scegliere Esnan!
Soddisfatto in tutto!

2 aprile 2026

Risposta di Esnan Dental Clinics

È per noi un grande piacere ricevere una recensione così bella e sincera.

La sua valutazione dell'infrastruttura tecnologica della nostra clinica, degli standard igienici e della qualità complessiva del servizio è per noi preziosissima. Farla sentire supportata, accudita e al sicuro durante tutto il percorso di trattamento è una delle nostre massime priorità. Siamo particolarmente lieti che abbia percepito la cura e l'attenzione dedicata a ogni dettaglio.

La sua raccomandazione e la condivisione della sua soddisfazione sono un feedback prezioso per tutto il nostro team. Le auguriamo salute e gioia con il suo nuovo sorriso.

The Best

Il
Mio percorso è iniziato tutto tramite una video consulenza 5 mesi fa.Oggi ho toccato con mano questo esperienza, dall ‘ ingresso al servizio,all supporto,a tutto ciò che serve per mettere a tuo agio il tutto. Sono in prima visita e che dire , tecnologia avanzata, taxi a disposizione per trasporto tra hotel e clinica. Questo era il mio sogno Esnan mi ha fatto toccare la realtà, oggi Sorrido grazie ad Esnan.
Domenico vallo

12 gennaio 2026

Risposta di Esnan Dental Clinics

È un grande piacere per noi far parte di questo percorso 🙏
Dalla prima videochiamata al tuo sorriso di oggi, farvi sentire al sicuro e a vostro agio in ogni fase è stata la nostra massima priorità. Grazie per aver realizzato il tuo sogno con noi, che il tuo sorriso sia sempre con noi 😄

L’Eccellenza

Ho avuto il piacere di visitare la Esnan Clinica Dentale a Istanbul e non posso che esprimere la mia completa soddisfazione. Sin dal primo contatto, il personale si è dimostrato estremamente cordiale e professionale, creando un ambiente accogliente e rassicurante.

Desidero fare un particolare ringraziamento al Dott. Bilal e alla sua assistente Aleyna, che hanno reso la mia esperienza ancora più piacevole. La loro competenza e attenzione ai dettagli mi hanno fatto sentire in ottime mani.

La clinica è all'avanguardia, dotata di attrezzature moderne e di tutte le comodità necessarie. Ho apprezzato anche il servizio di trasporto incluso, che mi ha permesso di muovermi facilmente tra la clinica e il mio hotel senza alcuna preoccupazione.

Il risultato finale per i miei denti è stato semplicemente straordinario! Non avrei potuto chiedere di meglio. Consiglio vivamente Esnan Clinica Dentale a chiunque cerchi un servizio di alta qualità e un'attenzione personalizzata. Grazie ancora a tutto il team!

25 marzo 2025

Caro Salvatore,

La ringraziamo sinceramente per le sue gentili parole e per aver condiviso in modo così dettagliato la sua esperienza.
Siamo davvero felici di sapere che fin dal primo contatto si è sentito accolto e seguito con professionalità.

Siamo lieti che abbia trovato la nostra struttura moderna, confortevole e all’altezza delle sue aspettative, e che anche il servizio di trasporto abbia contribuito a rendere la sua esperienza ancora più piacevole.

Le auguriamo tanta salute e un sorriso sempre splendente!

Cordiali saluti,
Cliniche Dentali Esnan

Il miglior posto per fare i denti

Il miglior posto per fare i denti. Dt. Songul e la sua assistente Zeynep hanno fatto un lavoro bellissimo.
Sono molto soddisfatta di tutto.
Grazia anche a Hazim e Nureddin che hanno facilitato questa esperienza.
Raccomando a tutti di venire in questa clinica.
Grazie!

12 maggio 2023
Mostra recensioni in tutte le lingue. (484 recensioni)