Mooie locatie om Zuid Limburg te ontdekken. Verzorgd resort met leuke gevarieerde woningen en hoog hotelgebouw waardoor je prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Goede faciliteiten zoals broodjess... Leggi di più
De website ziet er super mooi uit, en in werkelijkheid ziet het er nog mooier uit. Vriendelijkheid bij het inchecken, super mooie accommodatie, ruim genoeg, alles aanwezig, en erg goed schoongemaakt.... Leggi di più
Tijdens het boekingsproces leek de prijs opeens af te wijken van de beoogde aanbieding. Daarom heb ik die boeking afgebroken. De tweede poging lukte wel, maar toen bleek de kortingscode niet meer te... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prachtige plek met prettige sfeer en mooie accommodaties en faciliteiten. Medewerkers vriendelijk en een super ontbijtbuffet. Wij zaten in een hotelkamer met balkon en prachtig uitzicht over het (vana... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dormio Hotel De Prins van Oranje is een viersterrenhotel dat is gelegen op Dormio Resort Maastricht. Dit hotel is dé perfecte uitvalsbasis om het gezellige centrum van Maastricht te bezoeken, de prachtige natuur te ontdekken of om een balletje te slaan op de naastgelegen golfbaan van International Golf Maastricht. Vanuit je hotelkamer, -suite of appartement heb je een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap, het Wilhelmus of de golfbaan. Als gast van ons hotel kun je gebruikmaken van alle uitgebreide faciliteiten op Dormio Resort Maastricht. Zo kun je prinsheerlijk genieten van een verblijf in Maastricht!
Dousbergweg 90b, 6216 GC, Maastricht, Limburg, Paesi Bassi
- 0880890100
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Mooie locatie om Zuid Limburg te verkennen.
Goede faciliteiten zoals broodjesservice vanaf 7.00 uur en leuk restaurant voor hapje en drankjes.
Prachtige accommodatie, vriendelijke medewerkers
Vriendelijkheid bij het inchecken, super mooie accommodatie, ruim genoeg, alles aanwezig, en erg goed schoongemaakt. Keurig opgemaakte bedden bij aankomst, genoeg handdoeken aanwezig, voor ons verblijf van een paar dagen.
een prachtig hotel op een fantastische locatie
wij hadden een prachtige hotelsuite op een mooie locatie, prima voor mooie fietstochten of uitstapjes in de omgeving.
Limburgse vriendelijkheidWas niet zo moeilijk om tot een…
Was niet zo moeilijk om tot een reservering te boeken ,maar ben meer benieuwd naar het verblijf op het resort.
De airco in de hotelkamer werkte niet
De airco in de hotelkamer werkte niet. Het was buiten erg warm is en binnen hierdoor 30 graden. Hierdoor heb ik de hele week slecht geslapen. Ik kwam hier om uit te rusten, maar helaas is dit hierdoor niet gelukt. Ik heb het airco probleem meerdere keren aangegeven en elke keer werd gezegd dat er naar gekeken zou worden, maar aan het eind van de week werkte de airco nog niet. Een andere, koelere, kamer was niet mogelijk en er werd geen oplossing geboden. Bij het uitchecken dit nogmaals aangegeven en daar werd verbaasd gereageerd dat de airco niet werkte en of ik dit wel had aangegeven. Ook toen werd er geen oplossing geboden.
Prachtige huisjes comfortabel alles is…
Prachtige huisjes comfortabel alles is er
Park ziet er natuurlijk en afwisselend uit erg mooi gedaan
Een min punt was het bed, maar dat konden we oplossen en anders werd het opgelost. Goede service
Prima hotel!
Prima hotel!
Lekker geslapen, bed was een beetje zacht vond ik in 't begin, maar blijkbaar geen last van gehad :-)
Ligging is leuk, met de weg ernaartoe, gratis parkeren bij 't hotel, parkeren in Maastricht zelf valt qua prijzen best mee vergeleken bij Utrecht (ring 1.90 tot 18u).
Ontbijt was ook goed geregeld. Kamer schoon, ruim. ben benieuwd hoe het in het drukke seizoen is, nu waren er niet veel mensen.
Was niet goedkoop, maar geen enkel hotel was dat leek, maar misschien is de btw verhoging al doorgevoerd!?
Perfect place
Perfect place, clean, spacious. Nice kitchen, good bed and shower.
Top locaties mooi park en hotel wij…
Top locaties mooi park en hotel wij komen er al meer dan 10 jaar.
Super mooie dagen gehad top hotel…
Super mooie dagen gehad top hotel service en personeel super en vriendelijk kamer schoon hadden panorama kamer. Restaurant is ook heerlijk vriendelijk personeel spareribs om te smullen niks dan lof. Komen zeker terug als we richting maastricht gaan.
Het was een luxe compleet wellness…
Het was een luxe compleet wellness huis. Het enige was dat de schoonmaak beter kom omdat de trap vol lag met gips van de reparatie van de trap

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Hotel De Prins van Oranje
Super relaxed op dit park

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Hotel De Prins van Oranje
We zijn op een zeer nette manier…
We zijn op een zeer nette manier ontvangen.
Een mooie upgrade gekregen voor niks.
Uitstekend restaurant met zeer vriendelijk personeel en een fijne fietsverhuur die met je meedenkt over waar je naar toe kan gaan