Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Chemin des Anglais 41, 62600 Berck-sur-Mer, Hauts-de-France, FR

Valutata 5 stelle su 5

Fijn kleinschalig park Wij zaten in een 6 persoons huisje ruim schoon en 2 badkamers Verwarmd zwembad Nadeel weinig animatie en geen speeltuin oid op het park Locatie is top op fiets afstand v... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Pluspunten: locatie, dichtbij winkels en strand. Huisje is netjes en schoon. En van alle gemakken voorzien. Afstand tussen de buren is ook goed, rust ervaren. Minpunten: keukenapparatuur is op 1... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Noleggio vacanze
  2. Hotel
  3. Agenzia di affitto di case vacanze

Scritti dall'azienda

Dormio Resort Berck-sur-Mer is een luxe resort aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk. Het resort ligt op slechts 900 meter van het heerlijke brede zandstrand van Berck-sur-Mer. Het resort beschikt over een aantal hoogwaardige faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken! Laat je verrassen door de lokale specialiteiten bij Bistro Le Bouchot, neem een duik in het buitenzwembad en haal je alledaagse boodschappen bij de minimarkt. In de zomer kun je een barbecue huren, een ijsje halen bij de ijsfiets en kunnen kinderen naar de Mio Kids Club. Perfect voor een onvergetelijk verblijf!

• Chemin des Anglais 41, 62600, Berck-sur-Mer, Hauts-de-France, Francia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

617 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topvakantie

Een fijn, kleinschalig park in een prachtige omgeving!

2 ottobre 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Hilly, bedankt dat je naar Dormio Resort Breck-sur-Mer bent gekomen en dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wij streven ernaar om onze gasten een unieke ervaring te bieden in combinatie met een prettig verblijf. Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Berck sur Mer

Altijd weer prettig om in Berck sur Mer te komen. Fijne accommodatie en goed gelegen. Beetje zoeken voor goede restaurants maar die zijn er echt wel.

15 settembre 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Wim, wij zijn dankbaar voor deze review. Het was een plezier om je te mogen verwelkomen op Dormio Resort Berck-sur-Mer. Wij hopen je graag nog eens terug te zien! Met hartelijke groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Valutata 5 stelle su 5

Berck sur Mer, prima plekje voor een korte vakantiee

De aanmelding verliep erg soepel, de huisjes zagen er mooi en redelijk nieuw uit, voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. Parkje was niet groot maar mooi opgezet. Restaurant en bijbehorende keuken zijn nog in opbouw, maar er is voldoende aanbod in de omgeving. Park ligt op ongeveer 1 km van een mooi strand. Voldoende parkeerruimte bij het strand. Vakantiepark is met name ideaal voor gezinnen zonder kinderen (geen vertier op het park, behalve een klein zwembadje)

2 settembre 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Leon, bedankt voor je vriendelijke woorden en het delen van je ervaringen met ons. We zijn blij te horen dat de incheck bij de receptie soepel verliep en dat je tevreden was over de uitstraling en voorzieningen van onze huisjes. Wat betreft het restaurant begrijpen we dat het nog in opbouw is, maar we werken er hard aan om het in de toekomst tot een geweldige eetervaring te maken voor onze gasten. Gelukkig is er in de omgeving voldoende aanbod, zoals je hebt opgemerkt. Het feit dat ons park ideaal is voor gezinnen zonder kinderen is nuttige feedback, en we zullen dit zeker in overweging nemen voor toekomstige verbeteringen.
Nogmaals bedankt voor je review en we hopen dat je desondanks hebt genoten van je verblijf. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te verwelkomen. Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben genoten op dit park een…

Wij hebben genoten op dit park een fantastisch huisje goed schoon ,en prachtige omgeving vlak bij het strand.Ga vooral zo door super 👍

11 settembre 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Yvonne, we zijn dankbaar voor deze review. Het was een plezier om je te mogen verwelkomen op Dormio Resort Berck-Sur-Mer. We hopen je graag nog eens terug te zien! Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Endroit magnifique

Endroit magnifique, le personnel est très sympa, la maison très grande et bien équipée. La literie très confortable. La piscine et le restaurant pratique et super pratique pour boire même son petit café au bord de la piscine. Je recommande.

25 agosto 2023

Cher Dan,
Au nom de toute l'équipe nous tenons à vous remercie pour votre magnifique commentaire ainsi que le super score que vous nous avez donné. Nous sommes heureux de lire que vous avez passé un excellent séjour dans notre résidence. Merci de nous recommandé de cette façon aux autres personnes ! Nous espérons vous accueillir à nouveau bientôt.
Bien à vous,
Sara
Dormio Resorts & Hotels

Een heel proper resort !

Een heel proper resort. Ons huisjes voldeed aan alle verwachtingen. Heel mooie omgeving en heel rustig op het resort. Het restaurant was eveneens heel lekker, heel goede gerechten en mooie presentatie van de borden. Onze kleinkinderen hebben ontzettend genoten van het mooie zwembad. Kortom een heel leuke vakantie beleefd, wij komen zeker terug !

14 agosto 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Catherine, bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn verheugd om te horen dat je een geweldige vakantie hebt gehad en dat alles voldeed aan je verwachtingen. Het is geweldig dat de kinderen zo van het zwembad hebben genoten. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te verwelkomen voor een fantastisch verblijf. Met gastvrije groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Rustig en kwaliteitsvol park

Bij aankomst werd de check in snel en correct geregeld. Alle info werd meegedeeld. Leuk verwarmd zwembad. Accomodatie is piekfijn en modern (hadden voor maison Seine gekozen). Alles meer dan naar wens. Ligt op wandelafstand van Berck ville en Berck plage. Zeker een aanrader!

28 agosto 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Valentine, bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je check-in soepel verliep, dat je genoten hebt van ons verwarmde zwembad en dat de accommodatie aan je verwachtingen voldeed. Het is geweldig om te weten dat je ons aanbeveelt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te verwelkomen voor een fantastisch verblijf. Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Heerlijke relaxte vakantie

Heerlijk rustig park op loopafstand van het strand. Het 10-pers.huis is van alle gemakken voorzien, incl.rolluiken in alle kamers. Koffiezetapp. ontbreekt en hebben we zelf meegenomen. Woning was goed schoon. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke week gehad! (Gezin met 3 volwassen kinderen)

19 agosto 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Mar Janne, complimenten en feedback zijn altijd meer dan welkom. Het geeft ons een indruk van onze sterke punten en kansen om te verbeteren. Mocht er nog iets zijn waardoor we jouw volgende verblijf nog prettiger kunnen laten verlopen, dan horen wij het graag! Met gastvrije groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Mooi ruim opgezette vakantievilla

Dormio Berck sur mer: Mooi ruim opgezette vrijstaande vakantievilla op klein park. De uitrusting van het huis is goed, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De bedden zijn goed, ook qua formaat. Ramen zijn voorzien van rolluiken, dus eventue luchtdichte kamers. Op het park zelf is een speeltuin en inmiddels ook zwembad(je), je kunt er eten of afhalen, etc. Service is ook goed. Zo ging ons Nespresso apparaat stuk en na het bij de receptie te hebben gemeld stond er binnen 15 minuten iemand voor de deur om het op te lossen. Aandachtspunt is misschien de -soms drukke- weg die achter het huisje liep.
Kortom, goed om te verblijven. Vooral met in het achterhoofd de eerdere ervaringen in Frankrijk met huisjes: klein, oncomfortabel, dunne wandjes dus lawaaierig, slechte en te kleine bedden, etc..
In de omgeving genoeg te doen: stadjes bezoeken, strand/zee, wandelingen maken, shoppen, zeehonden spotten,

17 luglio 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Bart, hartelijk dank voor deze positieve en zeer uitgebreide review! Fijn dat jullie hebben genoten van de accommodatie en de omgeving, je hoeft je inderdaad geen moment te vervelen in Berck su Mer! Hopelijk zien we je snel nog eens terug op ons resort! Met hartelijke groet, Danique, - Dormio Resorts & Hotels

Fijne gezinsvakantie

Rustig mooi park met restaurant en fijn zwembad. Aangename huisjes voorzien van nodige uitrusting en comfort. Steeds prachtig strandvuurwerk op 14 juli !
Prachtige wandel en kustregio, met proper strand. Een aanrader!

10 luglio 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Miseur, we willen je onwijs bedanken voor deze mooie review. Wat goed dat je zo tevreden bent over jouw verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer. Hopelijk tot snel weer! Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Tophuisje op een toplocatie

Het was een heel fijn huisje met een trap waar onze driejarige ook goed mee overweg kon. Daarnaast waren er ook nog eens rolluiken zodat de kinderen lekker lang uitsliepen. En dan was er ook nog eens een verwarmd zwembad, zodat ze lekker konden zwemmen en lekker dicht bij de zee. Echt een toplocatie!!

24 luglio 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Fiona, bedankt voor de feedback, deze is voor ons erg waardevol. Het doet ons erg goed om te lezen dat je zo tevreden was over Dormio Resort Berck-sur-Mer. Hopelijk tot snel weer! Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Mooie huizen met veranda

Prachtige nieuwe huizen met een mooie veranda. 10 minuten lopen naar het strand. Zwembad, bistro en winkel net geopend op het resort. Ziet er prachtig uit. Een paar mooie golfbanen in de omgeving.

12 luglio 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Jeroen, bedankt voor de feedback, deze is voor ons erg waardevol. Het doet ons erg goed om te lezen dat je zo tevreden was over Dormio Resort Berck-Sur-Mer. Hopelijk tot snel weer! Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Valutata 5 stelle su 5

Top vakantie alles was prima.

Eigenlijk was alles ok. Reservering site helder en duidelijk en erg gemakkelijk. Super fijn park alles erg netjes en schoon. Ook accommodatie erg schoon en top ingericht. Vriendelijk personeel en heerlijk zwembad wat goede temperatuur heeft. In de buurt genoeg te doen wat goed te rijden is. En strand prima dichtbij. Al met al top vakantie gehad.

20 luglio 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Jakob, we willen je graag bedanken voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke gasten mogen werken en jij was daar geen uitzondering op. We hopen je graag nog eens terug te zien! Met gastvrije groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Valutata 4 stelle su 5

Mooi rustig domein met mooie huisjes

Het domein is zeer rustig en ontspannend. Het huisje dat we geboekt hadden 'Marne' was zeer geriefelijk, alles was aanwezig. Het personeel is er zeer vriendelijk en behulpzaam. Spijtig dat na ons verblijf van 10 dagen het zwembad en de bistro nog moest openen. Alles was nog nieuw. We gaan waarschijnlijk nog terug.

28 giugno 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste LY, we zijn dankbaar voor deze review. Het was een plezier om je te mogen verwelkomen op Berck-sur-Mer. Goed om te horen dat je hebt genoten van de rust. We hopen je graag nog eens terug te zien! Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

nieuw, vlakbij zee

zeer vriendelijk personeel, is ook de Engelse taal (redelijk) machtig. Nieuwe appartementen, zeer ruim, modern en schoon. Zo nieuw, dat bewegwijzering in het dorp zelf nog ontbreekt, maar met je navi rij je er zo heen. Een kilometer van het ontzettend brede zandstrand, waar je gratis kunt parkeren

30 giugno 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Ag, we willen je onwijs bedanken voor deze mooie review. Goed om te lezen dat je jouw vakantie op Dormio Resort Berck-sur-Mer als positief hebt ervaren en dat ons personeel vriendelijk was tijdens uw verblijf. Tot de volgende keer! Met gastvrije groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Mooi huisje, mooie omgeving

Vriendelijk personeel. Mooi schoon huisje en leuke trips om te maken in de omgeving.

26 giugno 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Dorine, bedankt dat je naar Berck su Mer bent gekomen en dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wij streven ernaar om onze gasten een unieke ervaring te bieden in combinatie met een prettig verblijf. Met gastvrije groet, Danique, - Dormio Resorts & Hotels

Supervakantie

Goede ontvangst , goed onderhouden domein en accommodatie , prachtige omgeving en slechts op 5 min wandelen van het strand

10 giugno 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Tom, we willen je onwijs bedanken voor deze mooie review. Goed om te lezen dat je jouw vakantie op Resort Berck su Mer als positief hebt ervaren. Tot de volgende keer! Met gastvrije groet, Danique, - Dormio Resorts & Hotels

Dormio Berck - sur - mer

Super nieuw park aan de Franse opaalkust. Aardig en behulpzaam personeel. Dichtbij prachtige stranden.
Alle huisjes hebben een heerlijke veranda, binnen vind je alles wat nodig is. Heerlijke vakantie gehad

16 giugno 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Anton, bedankt dat je naar resort Berck su Mer bent gekomen en dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wij streven ernaar om onze gasten een unieke ervaring te bieden in combinatie met een prettig verblijf. Met gastvrije groet, Danique, - Dormio Resorts & Hotels

Valutata 5 stelle su 5

Prima verblijf en goede ervaring

In de eerste week van juni hebben we een huis gehuurd bij Dormio Resorts & Hotels in Berck sur Mer.
Vanaf de boeking tot het vertrek is alles naar wens verlopen. Goede communicatie, vriendelijk en adequaat personeel, veel comfort in het huis en voldoende privé. Mooie omgeving met veel mogelijkheden.

13 giugno 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste BertF Bernard, wat goed om te lezen dat je een heerlijk verblijf hebt gehad op Dormio Resort Berck-sur-Mer! Fijn dat alles naar wens is verlopen en jullie een goed verblijf hebben gehad. Hopelijk zien we jullie snel weer! Met hartelijke groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

Klantvriendelijk benadering.

Klantvriendelijk benadering.
Indeling en ruimte van het huisje is prima.

14 maggio 2023

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste W. Peeks, wij willen je bedanken voor deze feedback. Bedankt dat je ons op deze manier aanbeveelt aan andere gasten. Met gastvrije groet, Danique,- Dormio Resorts & Hotels

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più