Bøff Burgerbar - Valby Recensioni 40

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Gammel Køge Landevej 22, 2500 København, DK

Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Leggi di più

Burger og burgerbolle var kolde. Bollen havde vist slet ikke været varmet. Pomfrits var dejlige varme. Kom ellers før maden var færdig, så jeg kunne få udleveret straks “burger-kokken” var færdig. S... Leggi di più

1. Ristorante
  2. Ristorante americano
  3. Fast food
  4. Zona ristorazione
  5. Hamburgereria

Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar

• Gammel Køge Landevej 22, 2500, København, Danimarca

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tør som savsmuld.

Første gang vi prøvede böff i Sydhavn var det en lækker, grisset oplevelse, derfor glædede vi os til at prøve dem igen, denne gang i Valby. Det blev dog alt andet end en lækker oplevelse. Der var én stakkels ung mand på arbejde, som skulle jonglere mellem wolt-bude, kundekontakt og køkkenet. Dårlig ledelse. Maden blev selvfølgelig derefter og vi kom således hjem med tre knastørre burgere - både bøffer og boller. Børneburgeren bestod af tør bolle, tør bøf og ketchup - that’s it?!? Fritterne var ligeledes tørre, kolde og gummiagtige. Alt i alt en superskuffende oplevelse, som på ingen måder kalder på en gentagelse.

8 febbraio 2024

Jeg fik classic vegetar burger menuen

Jeg fik classic vegetar burger menuen. Den var virkelig lækker, maden bliver lavet friskt, de brugte ikke madvarer som havde stået “klar”, men råvarer der var friske og blevet lavet efter bestilling. Det eneste der var et minus, var at man får en dåsecola til menuen, hvor jeg troede det var en større cola. Men ellers god oplevelse. Virkelig lækker mad.

2 febbraio 2024

perfekt burger

lækker burger samt tllbehør fik rigtig god hjælp med at bruge appen første gang. bøffen fin rosa indeni stor størrelse fritter gode, spiste på stedet.

12 dicembre 2023

Fik ikke leveret det

Fik ikke leveret det, som vi havde bestil. Havde bestilt menu med ekstra pomfritter samt 3 x dip. Modtog kold brugen + dip og ingen pomfritter.
Mulighed for at kontakte stedet med henblik på, at reklamere er ikke muligt i weekenden, så man må tage til takke med at betale for mad der ikke leveres. Det er nu anden gang i træk, at der er fejl i deres levering - Trist da burgeren ellers er god.

2 dicembre 2023

Bøff 2500 Valby - Kan anbefales :-)

Bøff 2500 Valby

Har efterhånden bestilt en del måltider og hver gang har de været serveret med et smil, veltilberedt og velsmagende på kort tid.

De få gange jeg har haft brug for at kontakte kundeservice, har responstiden været virkelig hurtig. Og mine henvendelser er blevet behandlet til stor tilfredshed.

Så der køber jeg gerne burger igen :-)

13 novembre 2023

mest slatne og fesne burger

Simpelthen den mest slatne og fesne burger jeg nogensinde har spist. Kold meget tynd bøf, en syltet agurk og en såkaldt “cheeseburger dressing” der kun var som en “ikke smurt” klat i midten. Plus en dip der skulle have smagt af Aioli, men i stedet for gammel mayo. Øv - aldrig igen

30 luglio 2023

Både Burger og burgerbolle var kold

Samme oplevelse som for 14 dage siden, den burde jeg måske have anmeldt.

10 maggio 2023

Forsinket,koldt og kaos

Vi havde bestilt på deres app til 18.40, kæmpe kø v ankomst og ventede 20 min. Ingen der kunne dansk og vi fik en pose der havde stået længe,og fik forkert mad, og da vi kom hjem(tog os 5 min) var maden kold og pomfritterne total sladne,så jeg anbefaler det ikke

27 aprile 2023

To gange bestiling og fejl begge gange

Vi har bestilt burgers to gange fra Bøff Valby. Begge gange var der fejl i levering. Den første var en forkert burger, så min søn havde ikke noget at spise. Den anden gang bestilte vi fire burgers og fik tre. Vi skulle tilbage til restauranten og hente den fire burger. Måltiden er blevet udlagt.

17 febbraio 2023

Hej Ofri
Tak for din feedback. Jeg beklager at du har haft en uheldig oplevelse og jeg vil gerne undskylde herfor.
Hvis du vil give os muligheden for at rette op på fejlene så send os gerne en mail til info@boffburgerbar.dk
Tak på forhånd og god dag

Virkelig gode burgers

Virkelig gode burgers! Og god kunderservice. Da jeg opdagede, at vi ikke havde fået de dips med, vi ellers havde bestilt, reagerede de prompte på min mail. Ærgerlig fejl, men fin fin håndtering af problemet.

7 febbraio 2023

Hej Sara
Tak for din anmeldelse - og dejligt I fandt en løsning. Du ønskes en god dag og vi glæder os til at se dig igen.
Bøff Burgerbar

Rigtig god burger og sprøde pommes…

Rigtig god burger og sprøde pommes frites. Godt at kunne bestille online til tidlig afhentning fra kl. 11.05 i frokostpausen.

30 gennaio 2023

Hej Klaus
Tak for din flotte bedømmelse
Den sætter vi stor pris på :-)
Tak igen

Kvaliteten daler

Syntes godt nok kvaliteten på burgeren er faldet siden sidste måned. Har altid syntes at jeres burgere var en af de bedste i københavn men den jeg fik i weekenden var en af de ringeste jeg har smagt. Skal nok komme igen og håber at det var en one off med dårlig burger

27 gennaio 2023

Hej Nikolaj
Jeg beklager du har haft en uheldig oplevelse
Vi stræber altid efter at levere en høj kvalitet og ønsker at du får en god oplevelse hver gang
Du må gerne sende os en mail til info@boffburgerbar.dk så vil vi gerne forsøge at rette op på fejlen.
Tak på forhånd

God mad. Kun ok service

Maden var ret god men de glemte en del af vores ordre. Gik op for det først da vi kom hjem. Gik tilbage for at hente de ting der blev glemt og der kom ikke en “undskyld” eller “god dag” med. Bare en pose i hoved og så gik vi.

31 dicembre 2022

Hej Kristen,
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager vi glemte noget i din ordre og jeg vil naturligvis gerne undskylde herfor. Vi skal altid stræbe efter at skabe og give en god oplevelse. Send os gerne en mail på info@boffburgerbar.dk hvis vi må forsøge at rette op på vores fejl. Og uanset, så håber jeg du vil besøge os igen en anden gang. Indtil da ønskes du en god dag og et godt nytår.
Mvh.
Bøff Burgerbar

Jeg bestilte 1 burgermenu og en burger…

Jeg bestilte 1 burgermenu og en burger på stedet. Kort efter fik jeg udleveret en pose med mine bestillinger, som var clipset til i den tro alt var tjekket. Efter 5 minutter s gang kom jeg hjem var pommes frites ikke i posen sammen med burgers, som var næsten kolde og uappetitlige! Sodavand var lunken. Jeg føler mig snydt for de penge jeg har betalt.
Nu er min tiltro til Böff lig NUL og I får derfor kun een stjerne.

31 dicembre 2022

Hej Alida
Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager dog at du har haft en uheldig oplevelse hos os. Dette vil vi gerne rette op på, så hvis du sender os en mail på info@boffburgerbar.dk vil vi gerne forsøge at rette op på vores fejl.
Tak på forhånd