Bilia Outlet AB Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

När jag fick tillbaka min bil från Bilia Verkstad Segeltorp saknades en mängd information om vilket arbete var gjort på kvittot. För kännedom skriver jag denna information: En bilverkstad... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var otroligt smidigt från början till slut att sälja bilen till Bilia Outlet. Jag upplever att jag fick ett rättvist pris för min bil (högre än från andra bilhandlare) och ett vänligt bemötande ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte en Audi A5 av försäljaren Baris! Bilen hade ett par problem. Men försäljaren löste det så bra! Är supernöjd med hur dom hanterar kundens behov och ser till att verkligen följa upp ärenden! Reko... Leggi di più

Scritti dall'azienda

Bilia Outlet är en del av Biliakoncernen och erbjuder begagnade person- och transportbilar på nätauktion och i bilhallar. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Trollhättan.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

298 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

97 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Under all kritik på återkoppling

I början av juni köpte jag och min fästmö en bil av Bilia Outlet för att inte vara helt låsta under semestern. Redan efter några dagar tände servicelampan, och när bilen lämnades in visade det sig att den hade ett oljeläckage, kraftigt snedställda hjulinställningar på både fram- och bakaxel samt framdäck vars insida redan låg nära lagligt gränsvärde, inget av detta framgick vid köpet. På grund av oljeläckaget fick vi rådet att köra bilen så lite som möjligt.

Bilen lämnades sedan in igen för en grundligare felsökning hos en oberoende verkstad, som hittade ytterligare brister. I stället för att låta den verkstaden åtgärda felen krävde Bilia att vi körde bilen till en Bilia-butik i en annan stad, där den lämnades till en verkstad av deras val.

Sedan dess har vi väntat i över två veckor på ett enda papper som visar vad som faktiskt är gjort, inget kvitto, ingen arbetsorder, bara ett återkommande "allt som rekommenderades är åtgärdat". När vi själva hörde av oss till verkstaden fick vi uppgifter som tyder på att inte allt faktiskt blivit gjort.

Under hela den här tiden har vi behövt påminna om varje svar, och inte en enda gång har någon på Bilia Outlet beklagat besväret.

För transparens: Bilia betalade för servicen som krävdes så nära inpå köp. Bilia stod även för felsökningen av oljeläckaget men inte hjulinställningen. Nu återstår bara att få svar på vad som faktiskt åtgärdats eller om vi behöver lämna in bilen ännu en gång. Vi älskar vår nyköpta bil, men tycker kundservicen är under all kritik och får riktigt dåliga vibbar när man inte kan bevisa på vad som åtgärdas.

Det lutar åt att vi tänker själva stå för ytterligare en felsökning hos Brandt Bil där det sedan kan åtgärda det som eventuellt inte blivit åtgärdat.

4 giugno 2026

Hej Sebastian,

Vi beklagar över att läsa om detta som inträffat eran bil ni köpt, vi vill mer än gärna se vidare på detta ärende och ta det till en ansvarig på anläggningen. Du får gärna återkomma i ett mejl till oss på bilia.nu@bilia.se med denna informationen, registreringsnummer samt vilken Bilia Outlet anläggning detta avser.

Ha en fortsatt fin dag så länge!
Hälsningar, Bilia

Konsumentlag i relation till Bilverkstad

För kännedom skriver jag denna information:
En bilverkstad ska alltid lämna ett kvitto eller en specifikation på utfört arbete och vilka delar som ingick i reparationen. Det följer av Konsumenttjänstlagen.

Vad lagen säger:
Verkstaden måste lämna en specifikation över arbetet.Du ser priset för arbete och reservdelar var för sig.Dokumentet är ditt bevis på vad som är gjort.Det behövs om du vill ha garanti på reparationen.

Varför det är viktigt:
Du vet exakt vad du har betalat för.Det underlättar vid eventuella missförstånd eller reklamationer.Det höjer bilens värde när du kan visa upp historik.

19 luglio 2026

Tack för din recension.

Tack för att du hör av dig och delar dina synpunkter. Vi beklagar att hanteringen av ditt ärende inte har motsvarat dina förväntningar.

Du får väldigt gärna återkomma till oss på mail bilia.NU@bilia.se med din ärendebeskrivning tillsammans med dina kontaktuppgifter, så ser vi självklart till att du kommer i kontakt med rätt avdelning.

Önskar dig en fin fredag,
Hälsningar Alina
Bilia

Valutata 5 stelle su 5

Köpte en Audi A5 av försäljaren Baris!

Köpte en Audi A5 av försäljaren Baris!
Bilen hade ett par problem. Men försäljaren löste det så bra! Är supernöjd med hur dom hanterar kundens behov och ser till att verkligen följa upp ärenden! Rekommenderar starkt!

1 luglio 2026

Hej Ilyas,
Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt köp av Audi A5 och med den service du fick av Baris. Vi strävar alltid efter att ta hand om våra kunder på bästa sätt, även när oväntade problem uppstår, så det gläder oss att höra att du uppskattade uppföljningen och hanteringen av ditt ärende.

Vi ska självklart föra vidare dina vänliga ord till Baris.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till oss på Bilia!

Bilia Outlet 🚗✨

Valutata 1 stelle su 5

Jag köpte en begagnad BMW hos Bilia…

Jag köpte en begagnad BMW hos Bilia Outlet Kungens Kurva i början av maj 2026. Under samtalet upprepade säljaren flera gånger att jag har tre månaders garanti för fel som kan uppstå. Fel. 1 enligt bildskärm i bilen: Auto Start/Stop Function Failure och Fel.2 Chassi: Låt din service partner utföra en kontroll. Lämnade bilen hos en av Bilias verkstad i Segeltorp den 29/5 i god tid innan garantin avslutades och ringde försäljaren direkt efteråt och påminde vikten att han godkände reparationen då jag behövde bilen för mitt jobb. Två veckor senare säger verkstad att han inte fått ett godkännande mejl från försäljaren.
Jag behöver bilen för att utföra mitt jobb och nu har jag ingen bil. IF Försäkring är på staketet då felet framkom inte från en olycka och osäker ifall de ska betala kostnaden för hyrbilen. Jag får hyrbil endast 5 dagar och osäker om det på egen kostnad. Skickade ett mejl till ansvarig chef hos Bilia Outlet och inte fått svar.
Bilen kostade 265 tusen kronor som jag redan betalat och nu hamnar jag i någon sorts mellanting och ingen vill svara på mina frågor. Kontaktade Konsumentverket och ARN. Vad kan det här beror på?
Digitalt bevis som signerades via sms länk upphörde och inte längre giltig.
Inte alls vad jag hade tänkt mig när jag gav mig ut för att köpa en bil.
Nu ska jag ta i alla trådar!!! 265 tusen kronor är kanske småpengar för Bilias ansvarig chef men det är mycket pengar för mig för en vara jag inte har.

23 giugno 2026

Hej Rhonda,
Tack för din feedback!

Vi beklagar din upplevelse kring ditt köp och att du saknar svar i kontakten där du försökt nå ansvarig. Vi hjälper dig gärna vidare i ärendet och önskar att du kontaktar oss i ett privat meddelande eller mail via vår hemsida med registreringsnummer på bilen det gäller och din beskrivning av ärendet, så ska vi se till att du får svar kring detta.
Tack på förhand,
Ha en fin dag!
Bilia Kundservice

Smidig försäljning

Hade en bra och smidig försäljning med Bilia och framförallt med Emelie Simeonidou.
Fick ett pris som jag kändes fair för alla parter. Kontakten var smidig och tydlig.

Bara gott att säga. Rekommenderas starkt.

17 giugno 2026

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack snälla för ditt fina omdöme! 🌟
Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd . Varmt välkommen tillbaka framöver!
Alida

Valutata 5 stelle su 5

Toppensnabb affär med Emelie på bilia…

Toppensnabb affär med Emelie på bilia outlet. Snabbt o enkelt satt pengarna på kontot.
Andra gången jag köper o säljer bil på Bili outlet. Snabba o proffsigt utfört .

15 giugno 2026

Tack snälla Veronica för ditt fina omdöme! 🌟
Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd igen – vi ska hälsa Emelie också. Varmt välkommen tillbaka framöver! 🚗

Köp inte bil här

Köp inte bil här! Komiskt att alla bra betyg är från de som sålt bil till Bilia Outlet, inte köpt. :)

Bilen var inte städad ordentligt invändigt, hade fläckar på sätena som jag enkelt kunde städa bort samt en plastbit i bälteshållaren.

10 mån efter köp har bilen gått sönder. Första felet inträffade efter knappa 3 mån, Bilia Outlet frånsäger sig helt ansvar. Andra felet inträffar efter knappa 10 mån. Bilia vill återigen inte ta något ansvar och slår ner min förfrågan om vi kan mötas på något sätt. Inte ens en diskussion om någon lösning. Deras svar är typ att det är något man får räkna med. Jag trodde jag köpt en bil för att kunna köra den, men det skulle jag tydligen inte ha gjort. Att laga dessa två fel kostar nästan lika mycket som bilen kostade, så inte värt att laga den. Bilmärkesverkstad tyckte absolut att Bilia skulle stå för kostnaden av felet som inträffade så nära köpet. Jag kommer aldrig mer sätta min fot hos Bilia Outlet och kommer avråda alla att köpa bil där. Ett bluff-företag helt enkelt, håll er borta härifrån.

11 giugno 2026

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar djupt att ditt bilköp och bemötandet inte levt upp till förväntningarna. Vi tar din feedback på största allvar.

Vi skulle uppskatta om du kunde kontakta vår kundtjänst direkt så att vi kan se över ärendet.
Du kan maila info och kontaktuppgifter till följande mailadress: bilia.nu@bilia.se så hjälper vi dig vidare därifrån.

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt snabb och smidig affär

Riktigt snabb och smidig affär. Väldigt nöjd med Emelie som inköpare och skulle rekommendera alla att sälja sin bil till/via henne!

5 giugno 2026

Hej Caroline,
Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med affären.

Varma hälsningar
Amanda, Bilia Outlet

Valutata 5 stelle su 5

Bra och effektiv service med en snabb…

Bra och effektiv service med en snabb affär, nöjd med affären

26 maggio 2026

Hej Stefan,
Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och affären.

Varma hälsningar
Tova, Bilia Outlet

Sålde en bil för dödsbo

Sålde en bil för dödsbo
Allt gick smidigt och fick ett bra pris

25 maggio 2026

Risposta di Bilia Outlet AB

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟
Vad skönt att allt gick smidigt och att du blev nöjd med priset. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende!

Bristande kompetens

Bristande kompetens. Jag träffade säljaren, tittade på bilen och köpte sedan bilen online, vilket bekräftade hela avtalet med mitt bank-ID. Jag informerades om att de skulle kontakta mig inom 48 timmar. De sålde bilen till någon annan dagen efter.

2 giugno 2026

Hej Ireneusz,
Tack för ditt omdöme!

Vi uppskattar din feedback och har tagit ditt pågående mailärende gällande detta till försäljningschefen för Bilia Outlet Västerås och bett honom se över detta och återkomma till dig så snart möjligt.
Du är varmt välkommen att återkomma till oss i pågående mailärende om du har fler frågor eller funderingar, så hjälper vi dig vidare.

Önskar dig en fin kväll!
Jenny, Bilia Outlet Kundservice

Smidig affär

Väldigt bra kontakt med inköpare och fint stöd i hela processen. Tack 🙏

29 maggio 2026

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du har haft en bra kontakt med vår inköpare och att du känt dig väl stöttad genom hela processen. Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Hälsningar Sara, Bilia Outlet

Valutata 1 stelle su 5

Den 12 maj betalade jag 5 000 kronor…

Den 12 maj betalade jag 5 000 kronor för bilen DKM86M. En dag senare provkörde jag bilen eftersom jag inte kunde den 12:e. Vid ankomsten visade det sig att bilen var omlackerad på alla sidor. Det fanns rostfläckar här och där. Lastgolvet var böljande och konstigt mjukt. Kanske var det meningen att det skulle vara så? Jag avbröt köpet omedelbart eftersom det var inte vad jag förväntade mig. När jag avbröt så säljaren bestämt att jag skulle inte få pengarna tillbaka, som om han åtminstone hade tagit bilen från Stockholm för min ankomst, trots att jag hade kommit själv med 2 kompisar för att titta på den bilen Bilia outlet Värnhem.

13 maggio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Städa utvändigt men inte invändigt?

Gick snabbt att köpa bil därifrån men dom kan ta flera timmar på sig att tvätta bilen utvändigt men inte ta bort gamla matrester och kladdiga fläckar i mugghållare och inuti bilen. De tycker jag är dåligt då man som ”större” handlare ska vilja att folk kommer tillbaka och köper mer utav dom. Man vill ju föregå som ett gott exempel

8 maggio 2026

Hej Alva,
Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar din upplevelse av köpet hos Bilia Outlet Västerås, din åsikt och nöjda kunder är av största vikt för oss.
Jag ber dig därför återkomma till oss via mail eller kontaktformuläret på vår hemsida, med din upplevelse, registreringsnummer samt kontaktuppgifter så ser vi till att detta når ansvariga på anläggningen och att du blir kontaktad.

Tack på förhand,
Önskar dig en fin dag och trevlig helg!
Jenny, Bilia Outlet Kundservice

Valutata 5 stelle su 5

Patric Hultin är absolut den bästa

Patric Hultin är absolut den bästa, trevligaste bilhandlare jag träffat. Kan varmt rekommendera honom och Bilia outlet till alla som vill köpa bil. Jag kommer alltid köpa bil här.

9 maggio 2026

Risposta di Bilia Outlet AB

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att ni är nöjda med ert besök och kommer att förmedla detta vidare till Patric.
Varmt välkomna tillbaka till oss!
Hälsningar Amanda, Bilia Outlet

Valutata 5 stelle su 5

Träffade en super trevlig säljare som…

Träffade en super trevlig säljare som hette Mahir Huseinovic, han var super trevlig och visade oss runt i bilhallen. Vi var intresserade av en två olika bilar och fick en chans att prova dom och detta ledde till ett köp. Tack vare Mahir kommer vi att komma tillbaka som kunder!

18 marzo 2026

Risposta di Bilia Outlet AB

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att ni kände er väl omhändertagna och att ni är nöjda med ert besök.
Varmt välkomna tillbaka till oss!
Hälsningar Mimmi, Bilia Outlet

Valutata 4 stelle su 5

Smidigt o proffsigt

Smidigt o proffsigt, snabbt och super effektivt👍👍
Kan jag verkligen rekommendera 👆

4 maggio 2026

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för din fina recension och stjärnor, vad kul att få höra att allting gick smidigt och proffsigt!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Varma hälsningar, Bilia

Försäljning av Mazda CX-30

Jag sålde min Mazda CX-30 till Bilia Outlet och är helnöjd med hela processen från första kontakt genom värdering till avtalsskrivning. Är särskilt nöjd med vår kontaktperson/säljare Emelie som har gett oss jättebra och professionell service genom hela processen.

30 aprile 2026

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för din fina recension och stjärnor, vad kul att få höra att allting gick smidigt med Emelie!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Varma hälsningar, Bilia

Valutata 5 stelle su 5

Sålde min bil till en av dem trevliga…

Sålde min bil till en av dem trevliga personalen med namnet Viktor.
Han var både professionell men samtidigt samarbetsvillig då vi båda kunde bli glada över affären. Säljer gärna framtida bilar till honom och hoppas det går bra för just denna personen.

30 aprile 2026

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack snälla för din fina recension och för att du tog dig tiden att dela din upplevelse!

Det gläder oss verkligen att höra att affären kändes både professionell och smidig, och extra roligt att Victor kunde bidra till att ni båda kände er nöjda. Jag ser självklart till att hälsa honom dina värmande ord.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka när det blir aktuellt igen, vi ser fram emot att få hjälpa dig även i framtiden. Tack för förtroendet!

Ha en fin dag!
Hälsningar Sara, Bilia Outlet

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più