Bike Totaal - Wijtman Lansingerland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Rodenrijsseweg, 23, 2651 BM Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke uitleg over de twee fietsen die mijn voorkeur hadden. Doordat het fietsplan wat later dan verwacht vrij kwam hebben ze de fiets een paar weken apart gehouden. Wat een service:) Ook het di... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Negozio di biciclette usate

Informazioni su Bike Totaal - Wijtman Lansingerland

Scritti dall'azienda

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

12.780 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

We zijn ontzettend blij met de fiets…

We zijn ontzettend blij met de fiets die we voor onze dochter hebben gekocht! Michael heeft ons heel fijn geholpen bij het uitzoeken van de juiste fiets en maat. Hij nam echt de tijd om naar onze dochter te luisteren en te kijken wat bij haar past en wat ze zelf graag wilde.

We hebben het persoonlijke contact en het goede advies enorm gewaardeerd. Onze dochter is superblij met haar nieuwe fiets en wij zijn heel tevreden met onze aankoop.

Michael, nogmaals bedankt voor de fijne hulp! Zeker een aanrader! 🚲😊

8 agosto 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat jullie dochter zo blij is met haar nieuwe fiets. Het is mooi dat ze zelf goed heeft kunnen aangeven wat ze wilde en dat daar goed naar geluisterd is.

Valutata 5 stelle su 5

Een prettige mooie zaak met aandacht…

Een prettige mooie zaak met aandacht van de medewerkers bij de aanschaf van een fiets.

12 agosto 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je je goed geholpen hebt gevoeld bij de aanschaf van je fiets. Dat maakt het werk een stuk leuker.

Het onderhoud is duur

Het onderhoud is duur, mijn fiets rijdt goed na de beurt maar mijn remmen hadden wel wat strakker afgesteld kunnen worden, hiermee moet ik nog een keer terug.
De afspraken die ik gemaakt heb, zijn nagekomen.

8 agosto 2026

Goed geholpen

Goed geholpen, goede uitleg en veel fietsen kunnen proberen, hadden alle tijd.

6 agosto 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je rustig de tijd hebt gekregen om verschillende fietsen uit te proberen. Zo kun je tenminste goed voelen wat bij je past.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke uitleg over de verschillen in fietsen.

Duidelijke uitleg over de twee fietsen die mijn voorkeur hadden.
Ook het digitale paspoort voor het inplannen van de twee bijbehorende service beurten is ideaal.

27 dicembre 2025

Beste,

Fijn dat de keuze tussen die twee fietsen uiteindelijk zo duidelijk werd. En dat het even duurde met het fietsplan, dat hoort erbij soms. Dat de fiets gewoon op je stond te wachten, dat is niet meer dan logisch.

Leuk ook dat je het digitale paspoort handig vindt, het scheelt inderdaad een hoop gedoe als de servicebeurt straks op je af komt.

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service en advies mensen die…

Perfecte service en advies mensen die weten waar ze het over hebben. Snel geleverd

25 luglio 2026

Beste,

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat het advies goed heeft geland en dat de levering vlot is gegaan.

Snel en netjes geholpen

Snel en netjes geholpen. Je wordt goed geïnformeerd over de prijs

17 luglio 2026

Beste,

Goed om te horen dat de informatie over de prijs duidelijk was. Dat vinden we belangrijk.

Gewoon goed!

Prachtige zaak,vriendelijk personeel en heel goed advies! Geniet nu van mijn mooie elektrische fiets!

18 luglio 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je elektrische fiets. Veel rijplezier!

Goede en vlotte service!

Bike Totaal Wijtman is echt een aanwinst voor Berkel en Rodenrijs! Het is een mooie zaak, met een professioneel en kundig team, en er wordt goed naar de klant geluisterd. In het weekend een fiets uitgezocht, en deze kon ik dinsdag al ophalen, incl. fietstas en helm, ontzettend blij met de goede en vlotte service, dank!

14 luglio 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je zo snel met je nieuwe fiets op pad kon. Dat het allemaal zo vlot gegaan is met de fiets, tas en helm samen, dat maakt het natuurlijk extra fijn. Bedankt voor je mooie woorden over de zaak en het team, die geven we zeker door.

Valutata 5 stelle su 5

Buiten dat het een prima zaak is wel…

Buiten dat het een prima zaak is is er wel een minpuntje. Op mijn nieuwe aangeschafte fiets van ruim € 3.000,= zat een minuscuul klein belletje. Deze wilde ik vervangen voor een ander simpel belletje maar moest daar dan wel 4,95 voor bij betalen. Lijkt mij toch niet nodig en als service gewoon omgeruild te kunnen worden.

14 luglio 2026

Beste,

Bedankt dat je dit aangeeft. Je hebt een punt. Bij een fiets in deze prijsklasse hadden we dat belletje gewoon voor je kunnen omruilen. Dat gaan we intern bespreken.

Valutata 3 stelle su 5

Afspraak maken voor testen blijkt lastig

Tot 2x toe een afspraak gemaakt voor het testen van een fiets. De eerste keer was de bevestigde afspraak niet bekend en de fiets niet op voorraad en bij de tweede bevestigde afspraak was de betreffende fiets 'net verkocht' en ook niet meer op vooraad. Ik ga het ergens anders proberen.

11 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Top advies en snelle goede informatie en service

Na een ongeluk was het frame van onze elektrische fiets verbogen. Ondanks dat het originele frame eigenlijk niet te verkrijgen was is het toch gelukt de fiets te repareren met een vergelijkbare. In de tussentijd een goede elektrische leenfiets

9 luglio 2026

Beste,

Wat een gedoe zo'n ongeluk, fijn dat de fiets uiteindelijk toch gerepareerd kon worden. Niet elk frame is zomaar te vinden, dus blij dat het gelukt is. En goed om te horen dat je in de tussentijd gewoon op pad kon met de leenfiets.

Valutata 3 stelle su 5

Verkoop ging uitstekend, aflevering niet naar wens

Verkoop ging uitstekend, vriendelijke jonge jongen met kennis van zaken. Deal was snel gesloten

Echter de werkplaats maakt er een potje van, tijdens verkoop afspraken gemaakt voor aflevering en geen van de afspraken verricht bij ophalen van de fiets. Fiets is geeneens gecontroleerd voor aflevering. Toen wij weg reden al diverse losse onderdelen.

Dag erna terug gegaan naar de winkel en ik kon 15 minuten wachten. 60 minuten later heb ik de fiets maar laten staan. En een dag later fiets nog niet klaar

9 luglio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Fiets besteld en afgeleverd door Reese…

Fiets besteld en afgeleverd door Reese fijne medewerker en komt de afspraken na.

21 giugno 2026

Beste,

Bedankt voor de goede woorden. Fijn dat de aflevering soepel verlopen is en dat alles klopte zoals afgesproken. We zullen het aan Reese doorgeven.

Prachtige zaak

Prachtige zaak, vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanwinst voor Berkel!

18 giugno 2026

Beste,

Wat een leuke review om te lezen, dank je wel. Fijn dat je je welkom voelde bij ons in Berkel.

Bike Totaal

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più