L'azienda ha risposto
Duidelijke uitleg over de twee fietsen die mijn voorkeur hadden. Doordat het fietsplan wat later dan verwacht vrij kwam hebben ze de fiets een paar weken apart gehouden. Wat een service:) Ook het di... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Rodenrijsseweg, 23, 2651 BM, Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
We zijn ontzettend blij met de fiets die we voor onze dochter hebben gekocht! Michael heeft ons heel fijn geholpen bij het uitzoeken van de juiste fiets en maat. Hij nam echt de tijd om naar onze dochter te luisteren en te kijken wat bij haar past en wat ze zelf graag wilde.
We hebben het persoonlijke contact en het goede advies enorm gewaardeerd. Onze dochter is superblij met haar nieuwe fiets en wij zijn heel tevreden met onze aankoop.
Michael, nogmaals bedankt voor de fijne hulp! Zeker een aanrader! 🚲😊

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Een prettige mooie zaak met aandacht van de medewerkers bij de aanschaf van een fiets.

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Het onderhoud is duur, mijn fiets rijdt goed na de beurt maar mijn remmen hadden wel wat strakker afgesteld kunnen worden, hiermee moet ik nog een keer terug.
De afspraken die ik gemaakt heb, zijn nagekomen.
Goed geholpen, goede uitleg en veel fietsen kunnen proberen, hadden alle tijd.

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Duidelijke uitleg over de twee fietsen die mijn voorkeur hadden.
Ook het digitale paspoort voor het inplannen van de twee bijbehorende service beurten is ideaal.

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Perfecte service en advies mensen die weten waar ze het over hebben. Snel geleverd

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Snel en netjes geholpen. Je wordt goed geïnformeerd over de prijs

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Prachtige zaak,vriendelijk personeel en heel goed advies! Geniet nu van mijn mooie elektrische fiets!

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Bike Totaal Wijtman is echt een aanwinst voor Berkel en Rodenrijs! Het is een mooie zaak, met een professioneel en kundig team, en er wordt goed naar de klant geluisterd. In het weekend een fiets uitgezocht, en deze kon ik dinsdag al ophalen, incl. fietstas en helm, ontzettend blij met de goede en vlotte service, dank!

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Buiten dat het een prima zaak is is er wel een minpuntje. Op mijn nieuwe aangeschafte fiets van ruim € 3.000,= zat een minuscuul klein belletje. Deze wilde ik vervangen voor een ander simpel belletje maar moest daar dan wel 4,95 voor bij betalen. Lijkt mij toch niet nodig en als service gewoon omgeruild te kunnen worden.

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Tot 2x toe een afspraak gemaakt voor het testen van een fiets. De eerste keer was de bevestigde afspraak niet bekend en de fiets niet op voorraad en bij de tweede bevestigde afspraak was de betreffende fiets 'net verkocht' en ook niet meer op vooraad. Ik ga het ergens anders proberen.
Na een ongeluk was het frame van onze elektrische fiets verbogen. Ondanks dat het originele frame eigenlijk niet te verkrijgen was is het toch gelukt de fiets te repareren met een vergelijkbare. In de tussentijd een goede elektrische leenfiets

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Verkoop ging uitstekend, vriendelijke jonge jongen met kennis van zaken. Deal was snel gesloten
Echter de werkplaats maakt er een potje van, tijdens verkoop afspraken gemaakt voor aflevering en geen van de afspraken verricht bij ophalen van de fiets. Fiets is geeneens gecontroleerd voor aflevering. Toen wij weg reden al diverse losse onderdelen.
Dag erna terug gegaan naar de winkel en ik kon 15 minuten wachten. 60 minuten later heb ik de fiets maar laten staan. En een dag later fiets nog niet klaar

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Fiets besteld en afgeleverd door Reese fijne medewerker en komt de afspraken na.

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Prachtige zaak, vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanwinst voor Berkel!