Bike Totaal - Wijtman Delft Recensioni

TrustScore 5 su 5

Westlandseweg, 17, 2624 AA Delft, Zuid-Holland, NL

Valutata 4 stelle su 5

Mijn probleem kon niet direct verholpen worden. Heeft 3 weken geduurd, Heel vervelend dat ze pas na 2 weken een leenfiets voor mij hadden. Tot nu toe weer tevreden met mijn fiets.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Negozio di biciclette usate

Informazioni su Bike Totaal - Wijtman Delft

Scritti dall'azienda

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

13.855 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Uit de nood!

Ik, rotterdammer, kocht de fiets bij u omdat u de enige was die snel een gazelle met een kleine maat banden en een middenmoter kon leveren, beide factoren beslissend voor een vrouw die behalve van een auto zeer afhankelijk is van de fiets.
We zijn met een kapotte rem handle naar u toegekomen, fiets in apart aangeschafte auto in de hoop dat we erop zouden kunnen wachten. Inderdaad, zo was het! Hartelijk dank voor de improvisatie om dit te repareren

2 settembre 2026

Beste,

Wat een gedoe was dat natuurlijk, met een kapotte remgreep en een fiets die je speciaal moest vervoeren. Blij dat we je meteen konden helpen en dat je niet voor niets bent gekomen.

En goed dat je de juiste fiets hebt gevonden. Een Gazelle met middenmotor en kleine banden is best een specifieke combinatie, maar als je zo afhankelijk bent van je fiets, moet het gewoon kloppen.

Valutata 5 stelle su 5

Al 2x heel goed geholpen met een klein…

Al 2x heel goed geholpen met een klein dingetje wat zelf net even niet lukte (niet het goede gereedschap in huis en het boutje past niet op het moertje)
Zonder enige kosten weer op weg geholpen. Heel fijn!

27 agosto 2026
Non scritta su invito

Beste,

Leuk dat je de weg naar ons weet te vinden voor die kleine klusjes. Dat soort dingen oplossen is zo gepiept als je het goede gereedschap bij de hand hebt.

Goede service, mooie fiets

Erg tevreden over de service bij Wijtman Bike Totaal in Delft. Medewerkers Friso en José hebben mij deze zomer vakkundig geadviseerd en geholpen bij de aankoop van mijn eerste elektrische fiets. Fiets er nu een week mee rond en ik ben heel tevreden. In de winkel kun je ook meteen de beste accesoires voor je fiets aanschaffen; van een regenpak tot strakke fietstas. De prijzen zijn misschien wat hoger dan de gemiddelde online fietsenwinkel, maar wat mij betreft is de service het meer dan waard. Je krijgt bij aankoop van je fiets ook gratis onderhoudsbeurten erbij. (En ook die service is goed, weet ik van eerder onderhoud aan mijn andere fietsen!)

25 agosto 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je eerste elektrische fiets. Friso en José zullen het fijn vinden dit te horen.

Goed dat je de accessoires ook hebt kunnen vinden, een goede fietstas en regenpak maken het fietsen een stuk aangenamer. En nu maar genieten van al die ritten die nog komen.

Fietsreparatie en onderhoud

Fietsreparatie en onderhoud. Goede service, blij met de investering: had het zelf niet kunnen doen, m’n fiets rijd als nieuw (goedkoper dan een nieuwe) en aardige gasten.

28 agosto 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je fiets weer als nieuw rijdt. En je hebt gelijk, soms is een goede beurt echt de slimste keuze. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld.

Valutata 4 stelle su 5

Mijn probleem kon niet direct verholpen…

Tot nu toe weer tevreden met mijn fiets.

Beste,

Bedankt dat je dit eerlijk deelt. Het is begrijpelijk dat de wachttijd en het late aanbod van de leenfiets vervelend waren. Dat had eerder gemoeten, dat zijn we met je eens. Goed om te horen dat je inmiddels weer blij bent met je fiets.

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en goede adviezen

Beste,

Bedankt voor het fijne woord. Goed om te horen dat je goed geholpen bent.

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies over nieuwe fiets tas…

Goed advies over nieuwe fiets tas aankoop en hoe te monteren en wat ik kan verwachten bij de servicebeurt aan mijn fiets

23 agosto 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het advies over de tas en de montage duidelijk was. Dan weet je ook waar je aan toe bent bij de servicebeurt.

Valutata 5 stelle su 5

Tijdens de besprekingen had ik steeds…

Tijdens de besprekingen had ik steeds het gevoel dat werd uitgegaan van wat goed was voor mij en wat ik wel en niet wilde, Niet van wat de winkel graag wilde verkopen.

Beste,

Wat fijn om te lezen dat het gesprek zo voelde. Dat is precies de manier waarop het hoort te gaan: jouw wensen als vertrekpunt, niet ons aanbod.

Valutata 5 stelle su 5

Fiets keurig en vakkundig onderhouden

Fiets keurig en vakkundig onderhouden. Dit was de eerste keer in Delft, en bevalt veel beter dan in Vlaardingen. Top.

Beste,

Leuk dat je de weg naar ons in Delft hebt gevonden. Goed om te horen dat de fiets er weer netjes bij staat.

Valutata 5 stelle su 5

Behulpzame en vriendelijke medewerkers…

Behulpzame en vriendelijke medewerkers die wisten waar ze over praatten en de tijd voor je namen. Ze bleven geduldig bezig het zadel en stuur een mm hoger of lager te zetten. Goed advies gekregen. En met een grote lach. Koffie was ook erg lekker

Valutata 5 stelle su 5

Na een nare ervaring bij Bike-Totaal in…

Na een nare ervaring bij Bike-Totaal in Vlaardingen en in Den Hoorn ben ik naar Bike- Totaal Wijtman in Delft gegaan, onder het mom van drie keer is scheepsrecht. Hier ben ik op een eerlijke en oprechte manier behandeld en werd er naar mijn wensen geluisterd. Waardoor ik een totaal ander merk en model e-bike heb gekocht dan dat ik in gedachten had, maar waar ik erg tevreden mee ben.

6 agosto 2026

Beste,

Goed om te lezen dat het in Delft wel de goede kant op ging. Het klinkt alsof het gesprek daar echt de ruimte kreeg om te ontdekken wat bij je past, en dat heeft blijkbaar geleid tot een fiets waar je blij mee bent. Dat is wat telt.

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn en pragmatisch geholpen en…

Heel fijn en pragmatisch geholpen en het kostte niets! Erg prettig als er wordt meegedacht.

14 agosto 2026
Non scritta su invito

Beste,

Leuk om te lezen dat het zo vlot opgelost was. Fijn dat je het gevoel had dat er echt met je werd meegedacht.

Prettige communicatie

Openheid over wat met de fiets moet gebeuren, en wat haalbaar/reëel is. Denken goed mee, overleggen tijdig. Afspraken op tijd. Tussendoor met kleine dingen word je altijd snel geholpen.

Beste,

Fijn dat je dat zo ervaart. Goed overleg en eerlijk zijn over wat wel en niet kan, dat maakt het een stuk prettiger voor iedereen. Blij dat je ook voor de kleine dingen snel terechtkan.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle serviceNadat ik omver egereden door een…

Nadat ik omver was gereden door een scootmobiel kon ik ook niet meer met mijn fiets rijden. Na mijn verhaal bij Bike Totaal Wijtman is direct tijd genomen om naar mijn fiets te kijken en hem te repareren. Onder het genot van een beker koffie was het snel gefiktst!

Beste,

Wat een vervelende ervaring, omver gereden worden is natuurlijk het laatste wat je wilt. Fijn dat je daarna snel weer op weg kon. Een bakje koffie erbij maakt het wachten een stuk aangenamer.

Fijne service

Fijne service, goede adviezen.

Beste,

Bedankt voor de mooie woorden. Goed om te horen dat het advies goed uitkwam.

Valutata 4 stelle su 5

De servicebeurt voor de fiets was met aandacht

De servicebeurt voor de fiets was met aandacht uitgevoerd. Het achterwiel blijft een klein probleempje, ik ben van harte uitgenodigd om er opnieuw mee langs te komen, maar daar is het nog niet van gekomen.

24 luglio 2026

Beste,

Bedankt voor je eerlijke terugkoppeling. Goed om te horen dat de servicebeurt goed is bevallen. En het aanbod staat nog steeds, dus kom gerust nog een keer langs met dat achterwiel, dan kijken we er gewoon nog eens naar.

Bike Totaal

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più