Juist advies over wat er gebeuren moest; juist advies over kosten en een juiste behandeling van de urentie. verder: vriendelijke benadering!
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Goede service, vriendelijk personeel. Ebike van mijn vrouw moest gerepareerd; mijn ebike (Gazelle) had service beurt nodig. Kreeg korting voor onderhouds beurt nieuwe Gazelle fiets, hoewel over de d... Leggi di più
De verkoper nam uitgebreid de tijd om mij te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Toen ik de fiets kwam ophalen, legde hij nogmaals alles uit. Zeer prettig voor deze zeventigjarige, want de... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Lijtweg, 6, 2341 HA, Oegstgeest, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Wanner ik een afspraak voor een bepaalde dag heb gemaakt, is het aan JULLIE voldoende personeel aanwezig te hebben. Ga niet bellen, dat jullie mijn fiets niet - zoals wèl is afgesproken - klaar hebben.
Bel, wanneer reparaties boven enkele EURO 100-en kost.

Risposta di Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Keurig en snel werk afgeleverd! Goed en prettig personeel, specifiek op deze locatie op de Lijtweg in Oegstgeest. Kleinere vestiging, daarom prettiger voor mij qua behandeling.

Risposta di Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Ik ben netjes geholpen, en kreeg een appje dat hij klaar was, en veel eerder dan verwacht.Tevreden klant!!

Risposta di Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Snel en bij aankomst meteen geholpen en probleem opgelost.

Risposta di Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Komen afspraken na, uitstekende kwaliteit, vriendelijk perdoneel!

Risposta di Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Ik werd direct en adequaat geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe fiets.
Ook toen ik de dag daarna mijn fietstassen wilde vervangen.

Risposta di Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Goede service, vriendelijk personeel. Ebike van mijn vrouw moest gerepareerd; mijn ebike (Gazelle) had service beurt nodig. Kreeg korting voor onderhouds beurt nieuwe Gazelle fiets, hoewel over de datum.
Kleine vergissing met 2 facturen - werd onmiddelijk verholpen (met excuses) en had geen gevolgen.
Beide fiets rijden weer prima !
Ik ben supergoed geholpen. Ik had nl een niet standaard verzoek en, samen met de medewerkers is dat tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Super behulpzame medewerkers die ons hielpen om een mooie fiets voor onze dochter uit te zoeken. Ze hebben een grote collectie kinderfietsen staan waardoor er genoeg keuze is, wat tegenwoordig nergens meer te zien is.
De winkel oogt ook goed verzorgd en de prijzen zijn ook realistisch. Erg fijne winkel om langs te gaan