Er is goede uitleg gegeven over de mogelijkheden van de fiets ook is de tijd hiervoor genomen wat ik als zeer positief ervaar.
L'azienda ha risposto
Klantgericht, deskundig personeel. Ik kom er graag
L'azienda ha risposto
De instructies vooraf, de leenfiets, de bejegening en de service op zich waren helemaal prima en snel! Het helaas dwingende garantie-systeem (verplichte service i.v.m. 5-jarige garantie) geen reken... Leggi di più
Ik ben erg tevreden over Bike Totaal Rene van Linden. Ik ben erg goed geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd en verteld. Het stuur een paar keer verzetten totdat het goed stond, was geen enkel pro... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Dorpsstraat, 20, 5061 HK, Oisterwijk, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Bike Totaal - Rene van Linden
Super goed en snel geholpen. Altijd meedenkend en vriendelijk personeel. Aanrader!

Risposta di Bike Totaal - Rene van Linden
Verkoopster nam de tijd om uitleg te geven over diverse modellen fietshelmen. Erg fijn.

Risposta di Bike Totaal - Rene van Linden
Goed geholpen bij het kopen van mijn nieuwe fiets, hadden alle tijd en kreeg goed advies, bij het ophalen van de fiets alles goed uitgelegd.
Dus was zeer tevreden.

Risposta di Bike Totaal - Rene van Linden
Na eerste controle overleg m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden. Daarna servicebeurt snel uitgevoerd. Verder vriendelijk personeel.

Risposta di Bike Totaal - Rene van Linden
Tijd om de juiste fiets te kiezen. Goede uitleg en service.

Risposta di Bike Totaal - Rene van Linden
Snel en professioneel geholpen en goed advies gehad bij het onderhoud van mijn Urban Arrow bakfietsen.

Risposta di Bike Totaal - Rene van Linden
Kennisgemaakt met de Brabantse vriendelijkheid. Stervensdruk en toch even tijd maken om mijn band te plakken. "Ik pak t fietske wel ff door" vervolgens nog vaderlijk advies mee, omdat mijn fiets best wel link was. Echt, heel prettig verrsst. Dank!!
Nemen de tijd om te kijken wat goed bij jou past.
Geven goede uitleg en tips
Fijne zaak, met leuke mensen
Ik werd goed geholpen om een goede keuze te maken en werd verder goed geholpen aardig personeel Top👍
Snel, flexibel en mijn fiets bijzonder goed onderhoud gegeven en gepoetst, voelt weer als nieuw