Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kerkstraat, 1, 4328 LH Burgh-Haamstede, Zeeland, NL

Valutata 5 stelle su 5

De jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn Flyer Pluto vouwfiets. Deze fiets heeft 15 duizend kilometer gereden . Fa de Jonge heeft 6 jr geleden deze fiets aan mij verkocht en het onderhoud steeds prima... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gistermiddag contact met Floris over storing in fiets gehad. Hij gaf heel vriendelijk aan om vandaag even langs te rijden om de Bosch motor aan de computer te hangen. Vanmorgen (zaterdag) klokslag 0... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij gingen kijken om nieuwe E-bikes aan te schaffen. We hebben prima uitleg gehad over de verschillen en ook ten opzichte van de verschillende merken. We hebben ook op een aantal fietsen proef gerede... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar adres om nieuwe of gebruikte fiets te komen. Vriendelijk denkt mee met de client, goede advisering, goed op de hoogte van bv leaseplan. Duidelijke communicatie en komt afspraken (snel!) na... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Negozio di biciclette usate

Informazioni su Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Scritti dall'azienda

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

12.490 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Professioneel en zeer vriendelijk.

Professionele en erg vriendelijke benadering, duidelijke uitleg en adviezen. Erg klantvriendelijke en persoonlijke benadering.
Prima service.

7 agosto 2026

Risposta di Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Wat fijn om te lezen dat u onze benadering als vriendelijk en persoonlijk hebt ervaren. Dank u wel voor dit mooie compliment!

Veel fietsplezier met uw mooie nieuwe fiets!

Hartelijke groet,

Valutata 5 stelle su 5

Een relaxte en vriendelijke sfeer aangetroffen!…

In een relaxte en vriendelijke sfeer tot de aankoop van een ebike gekomen.
Goede uitleg en adviezen gekregen.

1 agosto 2026

Risposta di Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review. Graag gedaan en veel plezier met uw nieuwe fiets!

Geweldige service

Netjes geholpen snel klaar en gewoon service zoals het hoort te zijn

26 luglio 2026

Beste meneer Van Beek,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review.

Graag tot een volgende keer.

Team Bike Totaal Jan de Jonge fietsen

Valutata 5 stelle su 5

De jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn…

Fa de Jonge heeft 6 jr geleden deze fiets aan mij verkocht en het onderhoud steeds prima verzorgd. Prettige medewerkers en heel klantgericht. Een aanrader😋❤️

25 luglio 2026

Beste mevrouw Verhoeven,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren en mooie woorden. Veel fietsplezier weer en tot een volgende keer!

Sehr gute Werkstatt

Sehr gute Werkstatt, Termintreue und individuelle Ansprache im Geschäft zeichnen den Standort aus. Ich bin dort mittlerweile Stammkunde. Gerne komme ich wieder.

23 luglio 2026

Risposta di Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder in unserem Geschäft begrüßen zu dürfen.

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk

18 luglio 2026

Beste mevrouw Heschle,

Hartelijk dank voor de 5 sterren review! Veel fietsplezier.

Team Bike Totaal Jan de Jonge fietsen Burgh-Haamstede

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, meedenkend. Er werd gelijk een leenfiets aangeboden. De fiets is gerepareerd en rijdt als een zonnetje!

17 luglio 2026

Risposta di Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Dank je wel voor de 5 sterren review! Veel fietsplezier!

goede service

goede communicatie, enthousiasme.
zoeken dingen voor je uit.
goed advies, goede service

7 luglio 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het advies en de communicatie goed bevallen zijn. We zoeken graag even verder als dat nodig is.

Bike Totaal

Vriendelijk

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Reparatie was snel gebeurd. Band werd uitstekend gerepareerd. Bij ophalen weer vriendelijk ontvangen.

7 luglio 2026

Beste meneer Van den Bergh,

hartelijk dank voor uw mooie woorden en de 5 sterren.
Graag tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

Hoge mate van service

Hoge mate van service, mogelijkheid tot testen van de fietsen en na aankoop en fiets klaar maken keurig thuis afgeleverd.

3 luglio 2026

Beste meneer De Ries,

Fijn dat u de tijd hebt genomen om dit te delen. Dat u uw fiets thuis hebt kunnen ontvangen nadat alles netjes was afgesteld, zo hoort het wat ons betreft gewoon te gaan. Veel fietsplezier

Hartelijke groet,,
Floris namens TeamBike Totaal

Goed en prettig geholpen

Goed en prettig geholpen, goede en duidelijke uitleg.

5 luglio 2026

Beste Wilma,

Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was. Mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden. Veel fietsplezier!

Team Bike Totaal Jan de Jonge

Valutata 5 stelle su 5

Zeer deskundig en vriendelijke uitleg

Zeer deskundig en vriendelijke uitleg, wat de beste keuze zou zijn. Wij hadden al positieve ervaringen, dus het was wederom een zeer positieve dienstverlening. Alles verliep volgens afspraak en ook vragen nadien werden prompt en op plezierige wijze opgevolgd.

26 giugno 2026

Beste meneer en mevrouw Schoots,

Wat fijn dat u er weer was, en dat het opnieuw een goede ervaring was. Het is mooi om te horen dat ook de vragen achteraf snel en prettig zijn opgepakt. Veel fietsplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Super freundliche und kompetente…

Super freundliche und kompetente Beratung. Jederzeit wieder!!
Vielen herzlichen Dank!!

2 luglio 2026

Beste mevrouw Wittemann,

Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. Veel fietsplezier!

Team Bike Totaal Jan de Jonge

Top service …

Echt heel fijn geholpen ondanks dat ze het heel druk hadden, super blij mee

23 giugno 2026

Beste Lianne,

Leuk om te lezen dat u goed geholpen bent, ook op een drukke dag. Daar ben ik blij mee.

Valutata 4 stelle su 5

Goede service. Goede uitleg.

20 giugno 2026

Beste mevrouw Goedbloed,

Bedankt voor je review. Fijn dat de uitleg duidelijk was. Veel fietsplezier!

Team Bike Totaal Burgh-Haamstede & Zierikzee

Valutata 5 stelle su 5

Wederom prima geholpen in de keus voor…

Wederom prima geholpen in de keus voor een nieuwe elektrische fiets. De oude moest na 8 jaar ingeruild worden en gezien het advies toen en vooral de service al die jaren van het bedrijf en in combinatie met de vriendelijkheid van al het personeel, was de keuze om opnieuw met Biketotaal jan de Jonge in zee te gaan, niet meer dan logisch.

16 giugno 2026

Beste,

Wat mooi om te lezen dat je na al die jaren wederom voor ons hebt gekozen. Bedankt voor de vriendelijke woorden. Laten we voor weer 8 jaar gaan met de dezelfde service die je van ons gewend bent!

Team Bike Totaal Burgh-Haamstede

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più