Vriendelijk, netjes en duidelijke uitleg. Zeker een winkel om nogmaals terug te gaan. Advies op maat, erg behulpzaam.
L'azienda ha risposto
Hier word je direct geholpen , goede voorlichting en meedenken met de klant zoals t hoort . Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.
L'azienda ha risposto
Prima service en behandeling bij het oplossen en meedenken nadat mijn fiets was gestolen.
Scritti dall'azienda
Walstraat, 17, 5341 CJ, Oss, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vriendelijk, netjes en duidelijke uitleg.
Zeker een winkel om nogmaals terug te gaan.
Advies op maat, erg behulpzaam.

We worden altijd heel netjes geholpen ,en een Top Service

Risposta di Bike Totaal - Hendriks
Erg goed en vriendelijk geholpen. Er is heel prettig meegedacht en geadviseerd bij de aankoop.

Risposta di Bike Totaal - Hendriks
Dit is m'n 2e aankoop daar.
Ze denken goed mee en zijn lekker no nonsense zonder brutaal te zijn.
Ze zijn juist heel aardig en klantgericht. Fijne producten en service ook.

Risposta di Bike Totaal - Hendriks
Erg vriendelijk en behulpzaam, nam de tijd voor goede uitleg over het leaseprogramma en hun rol hierin

Risposta di Bike Totaal - Hendriks
Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

Risposta di Bike Totaal - Hendriks
Vandaag gingen we happen en trappen, maar mijn vriendin was de fietscomputer vergeten. We zijn naar deze winkel gegaan om te vragen of we er een mochten lenen. De medewerkster was zo vriendelijk om ons er een te lenen en zei dat als de winkel dicht was wanneer we terugkwamen, we hem bij de Chinees aan de overkant mochten afgeven. Dit hebben we zo gedaan. Dank voor het vertrouwen in ons en dank voor het lenen!

Risposta di Bike Totaal - Hendriks
Hele vriendelijke mensen die alle tijd voor je nemen. Problemen worden netjes opgelost.
Vriendelijk en zeker een winkel om terug te gaan en een goede fiets ben er blij mee