L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
De eigenaar is superaardig en weet waarover hij praat we kwamen snel tot overeenstemming bij aanschaf v d electrische fiets Aanrader!
Ze zijn klant vriendelijk en helpen je vrijwel meteen.
Scritti dall'azienda
Nieuwstraat, 83, 7572 BZ, Oldenzaal, Overijssel, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Bei Bike Totaal Cameron in Oldenzaal habe ich sehr gute Erfahrungen gemacht, diese Fahrradwerkstatt kann ich wirklich empfehlen. Ich kam mit einem um die 20 Jahre alten defekten E-Bike der Marke Batavus in den Laden. Bei einer Unwetterfahrt mit dem Auto hatte ich das Rad auf dem Fahrradträger, dabei gingen Display und Displayhalter kaputt. Das war aber für die routinierten Schrauber in Oldenzaal kein Problem. Sie probierten so lange gebrauchte Ersatzteile aus, bis sie den passenden Ersatz gefunden hatten. Gemessen an der Größe des Problem war die Rechnung mit 109 Euro für Ersatzteile und Arbeit wirklich sehr überschaubar. Jetzt weiß ich: Wenn ich ein Problem welcher Art auch immer mit einem holländischen Rad habe, fahre ich zu dieser Werkstatt in Oldenzaal. Übrigens: Nach nur anderthalb Stunden konnte ich das Fahrrad an einem Samstag (!) wieder mit nach Hause nehmen. Vielen Dank!

Snelle en goeie service.
Tevreden met de winkel van Cameron Oldenzaal.

Risposta di Bike Totaal - Cameron
Snel gerepareerd en kon ook een leenfiets mee krijgen.

Risposta di Bike Totaal - Cameron
Vriendelijke ontvangst, veel kennis van fietsen.
Deal snel gesloten.
Goed service na aankoop
Het 1e contact dat ik had met dhr. Frank van BIKE Totaal Cameron , over m'n belangstelling voor 'n normaal vrij dure ion-accu voor 'n Sparta die door BIKE Totaal Cameron voor 'n sterk gereduceerde prijs werd (wordt = zolang de voorraad strekt) aangeboden , verliep al positief , want hij kwam vriendelijk over , en beantwoordde al m'n vragen , daarbij gaf hij mij nog bijkomende info over vragen van mij over 'n ander type Sparta die ik heb. En toen de accu betaald was , was hij ook geduldig , omdat ik de verzending van de accu voor onbepaalde tijd - weliswaar niet te lang - had uitgesteld. Dat was kennelijk geen probleem voor hem. Als surplus heeft hij mij nog 'n ontbrekend onderdeeltje van de fiets waarvoor de accu is gekocht , waar nog maar moeilijk aan te geraken is - bij Sparta zelf (= kantoor Accell) lukte me dat niet - gegeven , kreeg ik van hem. Hij was bij de verzending , enige dagen later , het onderdeel ('n sier-element) niet vergeten , was meegegeven onder de accu in de doos - waarvoor m'n dank aan dhr. Frank. - 'chapeau'.
Ben super tevreden met de bike totaal zeker een aanrader als je een comfortabele en een betrouwbare fiets zoekt
Ze zijn klant vriendelijk en helpen je vrijwel meteen.
Aanrader!
Goede service. Ze nemen de tijd voor je. Ze denken goed mee. Wij hebben met ons gezin alle 3 een fiets van cameron. En zijn zeer tevreden met de fietsen, de service en het meedenken bij reparaties.en de uitvoering van de reparaties
Altijd goed kopen al onze fietsen hier nooit geen problemen altijd goed geregeld