Netjes geholpen Allebei een nieuw zadel gekocht We konden de zadels zelfs terug brengen als onze deze niet zou bevallen. Top service!!
L'azienda ha risposto
Prima service Wordt naar je geluisterd en met vragen kun je altijd terecht bij hun
L'azienda ha risposto
Een prima ervaring, ze nemen de tijd voor je, kom je voor een kleinigheid dan word je direct geholpen. Ook het huren van een fiets daar wordt niet moeilijk over gedaan.
alles werd netjes geregeld en goede uitleg gegeven over de nieuwe fiets
Scritti dall'azienda
Laagte, 16, 7151 BS, Eibergen, Gelderland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Prima service
Wordt naar je geluisterd en met vragen kun je altijd terecht bij hun

Netjes geholpen
Allebei een nieuw zadel gekocht
We konden de zadels zelfs terug brengen als onze deze niet zou bevallen.
Top service!!

Risposta di Bike Totaal - Bleumink Eibergen
Vriendelijk personeel, duidelijke informatie, snelle levering en zeer goede service. Kortom: topbedrijf

Risposta di Bike Totaal - Bleumink Eibergen
De afspraak is 4 weken voor de onderhoudsbeurt incl poetsen gemaakt, toch was de fiets niet klaar toen ik een dag na de afspraakdatum de fiets wilde ophalen.
Thuis gekomen zag ik dat mijn fiets helemaal niet gepoetst is. Het klokje niet op tijd gezet (had ik ook zelf gekund als ik gegoogeld had). Feitelijk is er helemaal niets gebeurd. De vorige keren kon ik merken dat er een beurt was gegeven, alles loopt soepeler. Bovendien kregen we tot 2x toe het verzoek te betalen, terwijl ik dat al gedaan had bij het afhalen van de fiets. En we konden dat ook bewijzen. Heel vervelend was het dus dat we, toen de fiets van mijn man voor onderhoud ging, nogmaals het verzoek kregen te betalen.
Het is opgelost en we zijn al jaren en jaren klant, maar de service wordt steeds minder.
alles werd netjes geregeld en goede uitleg gegeven over de nieuwe fiets
Je wordt wel goed behandeld, alleen is mijn ervaring van mijn laatste bezoek aan de fietsenmaker toch wel wat minder goed bevallen. Ik had mijn fiets voor reparatie en onderhoud beurt erheen gebracht en een prijs afgesproken met de bedrijfsleider. Helaas heb ik vernomen dat ze zich niet aan de afspraak hebben gehouden ivm een duurdere achterband dan afgesproken en de factuur bijna 100 euro duurder is geworden dan afgesproken. Helaas kan ik geen betere review geven dan dit.

Risposta di Bike Totaal - Bleumink Eibergen
Goeie service wat ophalen van de fietsen betreft, maar ook wat onderhoud betreft. Na 8 jaar doen de fietsen het nog super!
De afspraak is oprecht na gekomen en de fiets is perfect gepoetst en onderhoud perfect afgerond.