Beter Horen - Wassenaar Recensioni 37

TrustScore 4 su 5

3,8

v. Hogendorpstraat 16 E, 2242 KZ Wassenaar, Zuid Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super blij met beter horen, het geduld voor aanpassingen aan mijn nieuwe gehoorapparaat heeft mijn gehoor scherp gemaakt als ik ze aan hebt. Mijn dank medewerker in Wassenaar 👍🏽.

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne, prettige en goed service. Duidelijke uitleg en voldoende tijd om vragen te stellen. Geen enkele keer het gevoel gehad dat er gehaast te werk werd gegaan.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en goed geholpen vriendelijk personeel en vakkundig advies erg blij over het resultaat

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en goed geholpen…

20 gennaio 2026

Beste mevrouw Struik,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Wassenaar, en dat u tevreden bent met onze service en vakkundig advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 1 stelle su 5

Als je je hoortoestellen ergens anders…

Als je je hoortoestellen ergens anders heb gekocht willen ze je niet verder helpen.

2 gennaio 2026
Non scritta su invito

Beste meneer van Rijn,

Bedankt voor uw review,

Wij hebben uw review intern met elkaar besproken. U bent in 2024 bij ons in de winkel geweest, en direct geholpen. Wij willen u natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn, mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goed opgeleid personeel

Vriendelijk personeel, die weten waar ze het over hebben. Willen precies weten wat jouw gehoor doet om een op maat toestel aan te bevelen

18 settembre 2025

Beste mevrouw Anneke,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Wassenaar en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goede informatie

Goede informatie, vriendelijk en voldoende tijd

23 settembre 2025

Beste E. Lohr,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Wassenaar en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Waardeloze slechte zaak

Waardeloze slechte zaak. Kocht mijn toestellen in Oegstgeest waar ik me echt niet serieus genomen voelde. Ging naar Wassenaar. Toestellen waren na 2 mnd stuk. Dame zou ze omwisselen. Dat duurt nu al 3 of 4 weken! Geen bericht, niks! Weer een uiterst slechte ervaring met beter horen. Misschien beter luisteren? 🤬

22 maggio 2025
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Goede service en vriendelijke consulenten

27 febbraio 2025

Beste Maria Fetter,

Bedankt voor uw reactie.

Wij doen altijd ons best om de tijd te nemen voor elke klant, zodat wij deze op een zo goed mogelijke manier kunnen helpen in zijn/haar behoeften. Wat fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door onze collega in de winkel.

Voor vragen of hulp staan wij altijd voor uw klaar. Aarzel niet om contact op te nemen.

mijn ervaringen zijn goed

mijn ervaringen zijn goed: duidelijke voorlichting en - beantwoording van vragen

24 dicembre 2024

Beste J.W.G. Groot,

Bedankt voor uw review.

Wij zijn erg blij om te horen dat uw ervaringen met Beter Horen goed zijn. Aangezien uw beoordeling niet overeen lijkt te komen met uw complimenten, hopen wij dat dit een correctie oplevert. Voor al uw vragen bent u van harte welkom bij Beter Horen.

Wat een vriendelijke mensen

Ik ben echt geweldig geholpen
Duidelijke uitleg
Super behulpzaam bij een door mijzelf ontstaand probleem .
Geweldig gehoorapparaat

24 dicembre 2024

Beste Josephine Langereis-van den Brink,

Bedankt voor uw reactie.

We zijn blij te horen dat we u goed hebben kunnen helpen. We streven er altijd naar om u de best mogelijke service te bieden.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Mijn hoorwensen

In juli 2024 was mijn eerste afspraak en hoortest bij uw audicien dhr Steven Compaan. Met engelengeduld luisterde hij naar mijn vele vragen en samen kwamen uit op een proefperiode met de Ampli-Energy. Deze hoortoestellen bevielen zo goed dat ik tot aanschaf ben overgegaan, hetgeen het logische gevolg is van de uitstekende dienstverlening van uw audicien alsook van uw hooradviseur mevrouw Geraldine Broomans.

24 settembre 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più