werd goed uitgelegd hoe alles werkt en vriendelijk geholpen
Sede
Cambia sedeGroenezoom 285B, 3075 GE Rotterdam, Feijenoord, NL
Tjeetje wat een enorme goede service en bekwaam behulpzaam personeel bij beter horen op de groene zoom. De audicien dacht helemaal mee, stuurde na haar bevinding eerst door naar de KNO... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
omdat ik vantevoren nieuwfeiten had ingewonne.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Groenezoom 285B, 3075 GE, Rotterdam, Feijenoord, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Beter horen Groene zoom ..TOP.
De audicien dacht helemaal mee, stuurde na haar bevinding eerst door naar de KNO arts.
Daarna terug naar de groene zoom beter horen .
Wat een enorm geduld hebben ze en adviseren wat wel of niet de mogelijkheden zijn.
Na eerst de mini ampli gebruikt te hebben op proef ging dat niet qua mijn gehoorongangen.
Zei adviseerde op maat gemaakte oor domes.
En een achter het oor gehoorapparaat.
Gisteren weer terug en alles ingesteld top!!
Raad deze zaak op de groene zoom aan.
Wat een warme deken als je daar geholpen wordt..
Top personeel en top audicien..
Bedankt voor al jullie goede adviezen en ik...ik ga genieten..
Beter horen...nou idd ik hoor eindelijk Top.
Bedankt Edith

Risposta di Beter Horen - Rotterdam Groenezoom
Zeer goed geholpen met het uitzoeken van de toestellen, en alles wordt goed uitgelegd en goed en deskundig personeel. Toppie.
Meerdere testen goed uitleg en de goeden service.

Risposta di Beter Horen - Rotterdam Groenezoom
Ben goed geholpen door de dames van…
Ben goed geholpen door de dames van Beter Horen Groenezoom

Goede ondersteuning
De medewerker nam letterlijk alle tijd voor mij en was zéér empatisch. Zij dacht in oplossingen en legde volstrekt geen druk op. Wij zijn vanaf september tot begin december bezig geweest en uiteindelijk tot een beslissing gekomen. De medewerker verdient een zeer groot compliment!

Risposta di Beter Horen - Rotterdam Groenezoom
Goed personeel is het belangrijks en…
Goed personeel is het belangrijks en belangrijk is dat als je een ordening moet geven er niet gr hilledijk op staat want dat is er niet meer ????
Zeer profesioneel geholpen
Zeer profesioneel geholpen. Goede uitleg van de mogelijkheden. Eerlijk voorgelicht over de voors en tegens van mijn nieuwe toestellen.
Op een dag dat ik onderweg was merkte…
Op een dag dat ik onderweg was merkte ik dat een van mijn oortjes verstopt zat, had ik niks bij me en heb op internet gezocht naar een filiaal wat in de buurt was, snel gevonden en ben er heen gegaan, op het moment dat ik daar aankwam waren er verder geen andere cliënten en heb het uitgelegd aan de dame die daar aan het werk was, het was totaal geen probleem en die dame heeft mij snel en goed geholpen zodat ik verder van mijn dag kon genieten bij de wereldhaven dag.in Rotterdam
Prima ,vakkundig en snel geholpen
Prima ,vakkundig en snel geholpen. Ben zeer tevreden
Erg behulpzaam en er wordt goed…
Erg behulpzaam en er wordt goed geluisterd naar je.
Verder is het personeel erg vriendelijk
werd goed uitgelegd hoe alles werkt en…
werd goed uitgelegd hoe alles werkt en vriendelijk geholpen
Prima vakbekwame uitleg en top service
prima geholpen
Het personeel is zeer klantvriendelijk…
Het personeel is zeer klantvriendelijk en helpt daar waar het nodig is. Geeft goede adviezen en geeft uitstekende voorlichting over de mogelijkheden die zij kunnen bieden.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.