Beter Horen - Roosendaal Recensioni 58

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Nispensestraat 17, 4701 CR Roosendaal, Noord Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Had 3 jaar een oorapparaat toen bleek dat ik rechts er ook een nodig had, kreeg van beter horen een leentoestel tot ik beslist had of ik een geheel nieuw paar zou bestellen (moest er 1 zelf betalen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor mij mijn eerste gehoorapparaat, was duidelijke uitleg, vragen beantwoord daar je wat mee kunt. Vanaf het eerste uur niet meer uitgedaan, voor mij het perfecte gehoor nu.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Hele persoonlijke benadering, er wordt heel goed geluisterd naar de opmerkingen t.a.v. de nieuwe ervaring voor de klant, waarop direct actie wordt ondernomen en hele goede service.

Valutata 2 stelle su 5

Mijn ervaringen zijn wisselend. De audicien was niet altijd consequent. Winkel moeilijk telefonisch bereikbaar. Rekening klopte niet. Gebeld met audicien. Zou geregeld worden. Nieuwe rekening was een... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb alle mogelijkheden ruim kunnen…

Ik heb alle mogelijkheden ruim kunnen uitproberen, en werd altijd vriendelijk, correct geholpen

19 maggio 2026

Beste meneer Langenberg,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u alle mogelijkheden ruim heeft kunnen uitproberen en altijd vriendelijk en correct geholpen bent. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Vriendelijk geholpen

19 maggio 2026

Beste meneer Coremans,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Roosendaal en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Hoorapparaten van amplifon

Altijd goede en vriendelijke service. Ze halen echt het beste uit je hoorapparaten en je krijgt ook het beste voor jouw gehoor, een professionele bediening.

7 aprile 2026

Beste meneer Butzen

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

We zijn blij te horen dat u onze service en professionele aanpak waardeert. Fijn dat we het beste uit uw hoorapparaten kunnen halen en uw gehoor optimaal kunnen ondersteunen.

Valutata 4 stelle su 5

Ze waren heel vriendelijk en er werd…

Ze waren heel vriendelijk en er werd goed naar me geluisterd en de uitleg was heel goed

27 gennaio 2026

Beste mevrouw Meer- Nelen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Roosendaal, en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer klantvriendelijk met goede uitleg…

Zeer klantvriendelijk met goede uitleg over div.hoortoestellen, en vergoedingen van zorgverzekeraar. Uitgebreide hoortest en hulp bij keuze hoortoestel
Vriendelijke medewerkers, Toppie👍

6 gennaio 2026

Beste meneer Lauwers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Roosendaal en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel

30 dicembre 2025

Beste J. Maas,

Altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen, door de medewerkers
Staan altijd voor je klaar.
Denken echt met je mee voor de beste oplosss
ing

30 dicembre 2025

Beste heer van Beers,

Fijne winkel

Vriendelijk en deskundige medewerkers.
Alles wordt duidelijk uitgelegd en ingesteld.

23 dicembre 2025

Beste M. Broumels,

Valutata 5 stelle su 5

Voor mij mijn eerste gehoorapparaat

Vanaf het eerste uur niet meer uitgedaan, voor mij het perfecte gehoor nu.

16 dicembre 2025

Beste Diny,

Beste mevrouw Schepers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Roosendaal en dat u tevreden bent met onze service en advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Hulp aan huis zonodig

De zeer goede ervaring van de medewerker Roosendaal
Dit omdat hij na de sluiting aan huis kwam voor aanpassing nieuw gehoorapparaat.
Ik ben niet meer mobiel

25 novembre 2025

Beste meneer Pijls,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Roosendaal en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 3 stelle su 5

Beter Horen Roosendaal adviseert ten onrechte aanschaf I-Phone voor app-bediening

Beter Horen Roosendaal kan klanten veel betere voorlichting geven over handige en smart bediening van hoortoestellen. Ik kreeg totaal geen informatie over de koppeling d.m.v. van een bedienings-app tussen mijn (bijna) nieuwe Android smartphone en hoortoestellen. Dus ook geen hulp daarbij, enkel een duur en zelf te kopen bedieningsapparaatje met veel te korte gebruiksduur voor werk. Daarnaast kreeg ik doodleuk het advies om maar een I-Phone te kopen, waar deze koppeling d.m.v. een app beter op te installeren zou zijn. Ik heb de koppel-mogelijkheid tussen mijn hoortoestellen en Android smartphone dus zelf moeten uitzoeken en dat is gelukkig gelukt. Ook als Beter Horen hierover geen advies kan of mag geven, had ik dat graag gehoord.

27 agosto 2025

Beste mevrouw van de Kamer,

Wij bedanken u voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg jammer om te horen dat u zich onvoldoende geïnformeerd heeft gevoeld bij uw bezoek aan onze Beter Horen winkel in Roosendaal. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen geven. Onze oprechte excuses hiervoor.

Uw klacht is intern doorgestuurd zodat we kunnen bekijken hoe we dergelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen en om onze service te verbeteren.

Vragen?? Geen probleem👍

Vriendelijke, geduldige en behulpzame medewerkers. Goede uitleg gekregen over mijn hoortoestellen.

11 agosto 2025

Geachte mevrouw Jansen,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Valutata 5 stelle su 5

werd uitstekend geholpen bij het…

werd uitstekend geholpen bij het oplossen van mijn probleem.

26 agosto 2025

Geachte meneer Markes,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Roosendaal en dat uw probleem naar tevredenheid opgelost kon worden. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Erg deskundig advies

Erg rustig en deskundig advies. Geen druk en ruim de tijd om twee hoortoestellen uit te proberen.

1 aprile 2025

Beste J.M.J. Oorschot,

Bedankt voor uw bericht.

De klant staat bij Beter Horen centraal. Wij doen ons best om elke klant een zo goed mogelijke begeleiding te bieden. U kunt bij ons altijd vrijblijvend hoortoestellen uitproberen. Zo heeft u de kans om te kijken wat het best bij u past.

Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar.

Beter Horen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più